Корзина
ВЫГОДНЫЕ ЦЕНЫ НА УДОБРЕНИЯ Большой выбор. Доставка.УДОБРЕНИЯ
+380660445700
+380
66
044-57-00
+380
96
351-73-61
+380
63
568-04-65
ПЕРВЫЙ УКРАИНСКИЙ МАРКЕТ ХИМИЧЕСКОГО СЫРЬЯ (066) 044-57-00 (096) 351-73-61 (063) 568-04-65
Міжнародний форум пивоварів та рестораторів

Міжнародний форум пивоварів та рестораторів

Міжнародний форум пивоварів та рестораторів

Вже втретє пивовари України та інших країн пострадянського простору зберуться на черговий Форум пивоварів і рестораторів. Міжнародне зібрання професіоналів пивоварної галузі пройде в столиці України 5-6 квітня 2017 року. Головна тема для обговорення залишається незмінною: «Пивоварня як успішний бізнес. Нові тенденції у крафтовому пивоварінні».

До участі у Форумі пивоварів і рестораторів запрошуються власники і керівники середніх і малих пивоварних заводів і ресторанів-пивоварень, пивовари і шеф-кухарі пивних закладів, технологи, лаборанти, а також керівники і головні агрономи компаній по вирощуванню хмелю і пивного ячменю, виробники сировини, дріжджів, інгредієнтів, обладнання для пивоварень, устаткування для ресторанів тощо. На Форум завітають представники торговельних і ресторанних мереж, фірм-експортерів. 

В програмі Форуму – науково-практичний семінар про інновації та передовий досвід у пивоварінні, насамперед, для малих і середніх пивоварень, презентація кращих сортів пива від кращих пивоварень України (і не тільки), виставка нових технологій, сировини, обладнання і інгредієнтів для пивоваріння і, звичайно, спілкування, обмін думками, досвідом враженнями. В програмі другого дня – пивний тур, з відвідуванням кращих столичних ресторанів-пивоварень.

Найважливішим лишається технологічне переозброєння галузі в цілому і спеціалістів-пивоварів, зокрема, адже від професіоналізму останніх та рівня культури виробництва пивоварень напряму залежить якість продукції і успіх у бізнесі. Часи бездумного аматорства відходять у минуле, на часі – прогнозовані і цілеспрямовані дії пивоварів-крафтовиків, які повинні протиставити ринку мас-продукту особливу якість свого пива, звареного з любов’ю і натхненням. Науковці, технологи-практики, фахівці з пивоварного обладнання, сировини та інгредієнтів з України, Європи та інших країн і континентів ознайомлять пивоварів з найсучаснішими тенденціями пивоваріння. 

На часі – реальні кроки щодо дерегуляції виробництв, боротьба за реальну підтримку державою малого та середнього підприємництва у пивоварній галузі. Про це також йтиме мова під час Форуму. 

Дата: 5-6 квітня 2017 року

Адреса: конференц-зал готелю «Братислава» (м.Київ, вул. А. Малишка, 1).

Предыдущие новости