Меню
Your Cart

    Cтатті RSS канал

    06 Jan скільки додавати глутамату натрію на 1 кг м'яса
    admin 0 20
    Глутамат натрію: що це і з чим його їдятьЩо таке глутамат натрію Е621? Це нова хімічна речовина була вперше синтезована в Токіо ще на початку ХХ століття вченим Ікеда Кікунае. Спочатку японці для прир..
    18 Dec Особливості застосування мікродобрив
    admin 0 22
    Особливості застосування мікродобривНа перший погляд, важко оцінити справжню роль мікродобрив у процесі вирощування різноманітних сільськогосподарських культур. Однак кожен кваліфікований фахівець з а..
    19 Nov лабораторний посуд
    22 Oct Аспаргінова кислота, аспаргін
    30 Sep Треонин. Биологическая роль треонина в организме
    30 Sep Глутаминовая кислота, глутамат натрия, Глутамин
    0 37
    Глутаминовая кислота (α-аминоглутаровая) является одной из важнейших аминокислот растительных и животных белков.В фокусе проблемы возникновения жизни на Земле интересен вопрос первого синтеза аминокис..
    30 Sep Аланин
    0 31
    Аланин – одна из 20 основных аминокислот, соединенных в определенной последовательности пептидными связями в полипептидные цепи (белки). Относится к числу заменимых аминокислот, т. к. легко синтезируе..
    28 Sep Минорные аминоксилоты, очень интересная статья от экспертов о аминокислотах о которых Вы не знали, рекомендуем прочитать.
    28 Sep Триптофан и мелатонин
    28 Sep Аргинин
    0 41
    Аргинин (2-амино-5-гуанидинпентановая кислота; -амино- -гуанидил-н- валериановая кислота) – алифатическая основная -аминокислота. Аргинин (2-амино-5-гуанидинпентановая кислота). Аргинин впервые выделе..
    26 Sep Лизин, L-Лизин
    24 Sep Валін, лейцин, ізолейцин BCAA
    Показано з 1 по 12 із 52 (всього 5 сторінок)