Меню
Your Cart

    Записи сайту

    07 Jun Харчові добавки Е: класифікація речовин і сфери їх застосування
    admin 0 15
    Харчові добавки: класифікація речовин і сфери їх застосуванняХарчові добавки - особливий вид хімічних речовин. Їх додають в продукти харчування для вирішення певних завдань. Вони мають різні властивос..
    02 Mar Топ-10 найбільш поширених харчових добавок Е: так вони безпечні для здоров'я людини
    admin 0 45
    ТОП-10 найбільш поширених харчових добавок: чи безпечні вони для здоров'я людиниЧи завжди ви уважно вивчаєте етикетку свого улюбленого печива, газованої води, чіпсів або плавленого сиру? У більшості в..
    16 Feb Акційна пропозиція на засоби дезінфекції!
    0 39
    Надоцтова кислота купити зі знижкою в Києві за ціною 850 грн. за каністру 20 літрів. Надоцтова кислота (пероксид оцтова кислота) залишається найбільш ефективним і доступним засобом починаючи з середин..
    16 Feb Амофос - стратегія відмінного врожаю!
    admin 0 56
    Амофос - стратегія відмінного врожаю!Амофос - висококонцентрований комплексне добриво, що складається на 52% з фосфорних сполук і на 12% з азотних. Таке поєднання діючих речовин сприятливо впливає на ..
    27 Jan Нітроамофоска: корисні властивості і правила використання
    admin 0 40
    Нітроамофоска: корисні властивості і правила використанняЩо таке азофоска? Добриво ще називають нітроамофоски - це один з найефективніших видів азотно-фосфорно-калійних добрив комплексного типу. Вона ..
    06 Jan скільки додавати глутамату натрію на 1 кг м'яса
    admin 0 983
    Глутамат натрію: що це і з чим його їдятьЩо таке глутамат натрію Е621? Це нова хімічна речовина була вперше синтезована в Токіо ще на початку ХХ століття вченим Ікеда Кікунае. Спочатку японці для прир..
    23 Dec Сеялки HFagro - работает качественно и продуктивно
    18 Dec Особливості застосування мікродобрив
    admin 0 81
    Особливості застосування мікродобривНа перший погляд, важко оцінити справжню роль мікродобрив у процесі вирощування різноманітних сільськогосподарських культур. Однак кожен кваліфікований фахівець з а..
    19 Nov лабораторний посуд
    22 Oct Аспаргінова кислота, аспаргін
    30 Sep Треонин. Биологическая роль треонина в организме
    30 Sep Глутаминовая кислота, глутамат натрия, Глутамин
    0 143
    Глутаминовая кислота (α-аминоглутаровая) является одной из важнейших аминокислот растительных и животных белков.В фокусе проблемы возникновения жизни на Земле интересен вопрос первого синтеза аминокис..
    Показано з 1 по 12 із 80 (всього 7 сторінок)