Меню
Your Cart

    цинк стеариновокислий 2915703000

    цинк стеариновокислий
    Новинка
    Увага! На сайті вказані оптові ціни
    цинк стеариновокислий Оптові ціни
    • наявність: В наявності
    • Фасовка: кг
    • SKU: 1221227126
    • ТН ВЭД: 2915703000
    • Бренд: Импорт
    92 переглядів
     
     
     
     
     

    Для чого потрібен цинк стеариновокислий?

    Цинк стеариновокислий - це сіль, яка не піддається розчиненню у воді. Синтезують її з стеаринової кислоти, що має жирну і м'яку текстуру. Також в неї додають оксид цинку, щоб отримати бажаний антисептичний ефект. У косметичної індустрії стеарат цинку застосовують як доступний за ціною і ефективний за своєю дією компонент для змазування і пом'якшення.

    Стеарат цинку: властивості і основні характеристики речовини

    Ми вже згадували, що цей компонент має чудові в'яжучими і антисептичними характеристиками. Протягом уже багатьох років його активно застосовують при виготовленні косметичних засобів для особистої гігієни. Це стало можливим завдяки наявності в складі речовини цинку - мікроелемента, який ефективно бореться з бактеріями і вірусами.

    Стеарат цинку, формула якого C36H70O4Zn, є пріоритетним для використання компонентом у вітчизняній системі охорони здоров'я. Це стало можливим після того, як були проведені дослідження його дії на організм тварин - в чистому вигляді стеарат цинку виявився не токсичним.

    Для людини цей компонент має низьку і середню небезпека - все залежить від тривалості його застосування в чистому вигляді, а також від способу використання. Неконтрольоване застосування стеарата цинку людиною може бути чревате розвитком алергічних реакцій, онкозахворювань та імунотоксичності.

    Якщо вам цікавий стеарат цинку, характеристики його як хімічної речовини мають такий вигляд:

    • він плавиться при температурі 118-125 градусів;

    • вологість речовини становить не більше 0,5%;

    • вільних жирних кислот в ньому міститься не більше 1,5%;

    • вміст золи не перевищує 12,8-14,2%.

    Якщо порівнювати стеарат цинку з іншими різновидами стеаратів металів, то температура його плавлення набагато нижче, ніж у інших. Тому ця речовина при поступовому нагріванні здатне розширюватися більш рівномірно.

    Стеарат цинку: застосування в різних сферах

    Найчастіше цей компонент застосовується при виробництві гуми і пластмас в промислових масштабах. Цинк стеариновокислий підходить для цієї мети і як мастило, надзвичайно проста у використанні, і як порошкоподібний агент. Стеарат цинку в косметиці зустрічається не менш часто, особливо в складі популярних засобів по догляду за шкірою з підсушують ефектом.

    Також його можна використовувати в якості:

    • надійного поглинача кислот;

    • додаткової складової в процесі обробки поліолефінів;

    • кошти для підвищення абразивности шліфувальних апаратів;

    • матуючого компонента в складі фарб;

    • гидрофобного матеріалу в складі штукатурок.

    Стеарат цинку купити можна в різній формі. Пам'ятайте про те, що є деякі відмінності між цинком стеариновокислий, отриманим із сировини рослинного і тваринного походження.

    Для стеарата цинку у вигляді дрібнодисперсного порошку характерна велика площа активної поверхні. Він відмінно поєднується з іншими сумішами у вигляді порошку, має високу диспергації і середнім рівнем насипної щільності.

    Стеарат цинку, отримання якого в гранулах або в лусці більшого розміру дозволяє легко визначити його точне дозування, добре диспергується в полімерах. Для такого речовини характерна висока об'ємна щільність, придатність до тривалого зберігання в кормах різного типу, стійкість до стирання і відмінна плинність. Застосовують його найчастіше для підвищення рівня промислової гігієни.

    Стеарат цинку в зручній формі таблеток також придатний до тривалого зберігання в кормах, він відрізняється стійкістю до стирання і вільної плинністю.

    Де стеарат цинку купити в Україні найбільш зручно і вигідно?

    Клієнти нашого інтернет-магазину можуть розраховувати на найнижчі ціни на різні види хімічної сировини. У нас однаково вигідні умови для оптових і роздрібних покупців, незалежно від обсягу замовлення, а також доставку товару в будь-яку точку України в раніше обумовлені терміни, без затримок.

    У цинку стеариновокислий термін придатності з моменту виготовлення - 3 роки. Звернувшись до наших менеджерів онлайн або за номером телефону, вказаним на сайті, ви самі переконаєтеся в тому, що ми реалізовуємо якісний стеарат цинку по максимально приємними цінами.

    Написати відгук

    Увага: HTML не підтримується!
    Погано Добре