Menu
Ваша корзина

    Виробництво ковбас і делікатесів

    Соєва клітковина
    Хіт продажу
    Бренд: Европа Фасовка: кг.
    Пропонована соєве клітковина являє собою недорогий і якісний наповнювач, який увібрав в себе кращі властивості харчових волокон і соєвих продуктів, завдяки чому на багато краще може вирішити ряд технологічних завдань, які ставляться перед вищезгаданими інгредієнтами! Соевую клітковину з успіхом м..
    28.00 грн.
    Харчова клітковина
    Хіт продажу
    Бренд: ЕВРАЗ Фасовка: кг.
    Пропонуємо харчові клітковини Проттект (харчові волокна, пшеничне клітковина, бамбукова клітковина, целюлоза, соєве клітковина) - хороші структурообразователи! Походження і склад. Ми пропонуємо пшеничне, соєву, бобову і інші види клітковини. На 98% Харчові волокна складаються з баластних речовин,..
    26.00 грн.
    Бренд: Европа Фасовка: кг.
    Ми пропонуємо широкий асортимент високоякісних і добре розчинних харчових фосфатів. Пропонуємо Вашій увазі дифосфат натрію (пірофосфат натрію двохзаміщених, пірофосфат натрію кислий, динатрийфосфат, Е450, Diphosphates). Даний продукт може використовуватися як активний регулятор кислотності і один з..
    16.00 грн.
    Бренд: Европа Фасовка: кг.
    високов'язкий, добре розчинний і ефективний харчової загущувач - гуарову камедь (Е412, Guar Gum, камедь гуара, гуар) - один з найпопулярніших компонентів всіх видів стабілізаційних систем для молочної промисловості. У нашому асортименті є гуарова камедь з в'язкістю 1% -го розчину мінімум 5000сps і ..
    56.00 грн.
    Бренд: Европа Фасовка: кг.
    ГДЛ (глюконо-дельта лактон, лактон глюконової кислоти, Е 575)) - добре розчинний продукт, застосовують в м'ясної, молочної, рибної та інших напрямках харчової промисловості. Для підвищення інтенсивності і стабільності забарвлення, регулювання смакових якостей, регулювання рН ковбасних виробів рек..
    43.00 грн.
    Бренд: Европа Фасовка: кг.
    Альгінат натрію (Е401, натрію альгінат, альгінат Na, Sodium alginate). - ефективний загущувач, який може давати пружні термонеобратімие гелі в холодних процесах. Всі препарати на основі альгінату натрію відносно добре розчиняються у воді, не злежуються, при контакті з водою дають густу масу, яка ..
    370.00 грн.
    Каррагинан очищений Е407
    Хіт продажу
    Бренд: Европа Фасовка: кг.
    Карагенан очищений Е 407 (Дає абсолютно прозорі розчини, еластичні гелі, практично не містить клітковини. Завдяки прозорому гелю очищений карагенан застосовується в більш широко - не тільки в мясопереработке, але і в молочної, кондитерської промисловостях). З точки зору застосування в м'ясо..
    320.00 грн.
    Бренд: Европа Фасовка: кг.
    Пропонуємо Вашій увазі найкращий для м'ясопродуктів регулятор кислотності - пірофосфат натрію (E 450, Diphosphates, пірофосфат, взаємодія з білком м'яса) Даний продукт може використовуватися як активний регулятор кислотності при виробництві м'ясопродуктів, кондитерських виробів, молочних та інших..
    33.00 грн.
    Бренд: Европа Фасовка: кг.
    Ми пропонуємо моностеорат (моногліцериди жирних кислот, Monoglycerides of fatty acids, Е471) для харчових виробництв !!! Моногліцериди (моностеорати) дозволяють підвищити якість готових продуктів і вирішити проблеми, що виникають при розшаруванні емульсій і відшаруванням жиру в процесі зберігання х..
    49.00 грн.
    Бренд: Европа Фасовка: кг.
    Н І З І Н Антимікробне речовина Низин (Е-234) є практично єдиним консервантом природного походження. У цьому його головна відмінність від традиційних бензойної та сорбінової кислот. Низин має статус GRAS, що підтверджує його безпеку для здоров'я людини при використанні його в харчовій промисло..
    1 450.00 грн.
    Бренд: Европа Фасовка: кг.
    Пшенична клейковина - екологічно чистий продукт Пшеничний глютен є природним комплексом нерозчинних у воді і сольових розчинах груп білкових речовин, виділених як самостійна фракція методом сепарації з подальшим подрібненням і сушінням продукту способом, максимально зберігає природні властивості ..
    60.00 грн.
    Бренд: Европа Фасовка: кг.
    дигліцериди жирних кислот (Diglycerides of fatty acids, Е472е, E372c, Citrem, цитра) для харчових виробництв !! дигліцеридів в м'ясної промисловості застосовуються у виробництві ковбасних виробів, паштетів, фаршів, м'ясних паст і т . Д. Наші емульгатори дозволяють підвищити якість таких продуктів..
    52.00 грн.
    Показано з 1 по 12 із 78 (всього 7 сторінок)