Купівля рибного борошна оптом

При її виробництві розробник використовує унікальний спосіб переробки, в який входять кілька технологічних процесів, головним з яких є термофільна біоферментації. Вона дозволяє видозмінювати якісні параметри борошна (наявність жиру, відсоток протеїну тощо) завдяки використанню різних температур і режимів швидкості.

Важливо, що такий спосіб переробки відповідає всім діючим стандартам переробки, встановленим законодавством. Крім того, виробник постійно проводить мікробіологічні аналізи, щоб продукція відповідала найвищим стандартам і нормативним вимогам. Згідно з останніми аналізами, рибне борошно їм повністю відповідає.

Унікальна технологія виробництва кормового рибного борошна забезпечує їй безліч переваг перед аналогічною продукцією інших виробників. Серед них:

- виробництво без добавок (тільки високоякісне органічне сировину);

- зміст всіх елементів (амінокислот, вітамінів і мікроелементів) в потрібній кількості;

- можливість задавати потрібні по вологості, жирності, вмісту протеїну (від 32 до 65 відсотків) параметри.

Якісні параметри рибного борошна

Одним з найважливіших показників є відсоток протеїну в складі, який визначає сам замовник. Виробник пропонує можливість придбати борошно двох видів:

1) З 32-процентним наявністю сирого протеїну. У виробництві використовуються хвости і голови. Цей показник нижче на 12 відсотків від того, що зазначений в Гості, оскільки стандартом передбачається використання риби повністю (разом з тушею).

2) З наявністю сирого протеїну від 45%. У цьому варіанті додається кров'яне борошно, а також використовується рибна туша риби і.

Інші параметри:

1. Вологість - 8 відсотків.

2. Кальцій - 6 відсотків.

3. Жирність. При наявності 32 відсотків сирого протеїну - 17 відсотків жиру, при 45 відсотках протеїну - 18%. Важливо відзначити те, що це жир є «легким», швидко засвоюється. Оскільки після ферментації він не окислюється, то в комбікорм не потрібно окремо додавати жир, як при використанні інших аналогів.

4. Кислотне число жиру - від 7 до 12 відсотків.

5. Фосфор - 1,8 відсотка.

6. Засвоюваність. При розчинності - близько 70 відсотків, при фактичній засвоюваності - вище 90 відсотків. Такий високий відсоток засвоюваності забезпечується за рахунок унікального способу виробництва, в тому числі завдяки такому процесу як ферментація.

Як дозувати рибну муку для тварин

• Племінні свиноматки - 2-10 відсотків;

• Поросята старше 10 тижнів - 3 відсотки;

• Поросята віком 4-10 тижнів. - 5 відсотків (в складі стартера);

• ВРХ - 2-3 відсотка;

• Доросла птиця - 2-3 відсотки.

• Курчата: 7 відсотків від загальної маси стартового комбікорму; 3 відсотки - у складі фінішного комбікорму;

Вартість, гарантія та зберігання рибного борошна

Рибне борошно ми зберігаємо в сухому, добре провітрюваному приміщенні, без потрапляння прямих сонячних променів. Завдяки цьому термін її зберігання становить 1 рік. При цьому основні параметри продукції не змінюються.

Наша компанія робить все, щоб тримати ціну на рибну муку на прийнятному для покупців рівні. Ми вважаємо, що клієнти повинні купувати продукцію найвищої якості за приємною для них вартості.