Menu
Ваша корзина

    Солі плавители для плавленого сиру 2185 2501009110

    Солі плавители для плавленого сиру 2185
    Немає у наявності
    Увага! На сайті вказані оптові ціни
    Солі плавители для плавленого сиру 2185 Оптові ціни
    • наявність: Немає у наявності
    • Фасовка: кг.
    • SKU: 1206339729
    • ТН ВЭД: 2501009110
    • Артикул: 1922
    • Статус: предоплата
    133 переглядів
    Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 25.
     
     
     
     
     



    3. Створення буферного pH


    В плавленому сирі pH завжди знаходиться в інтервалі від 5,2 і 6,0 (інтервал pH для оптимального зв'язування казеїнатів з водою)


    На практиці pH необхідно контролювати з точністю +/- 0.1, оскільки це надає прямий і сильний вплив на:



    • Консистенцію

    • Швидкість реакції кремообразованія

    • Смак


    Фосфати мають сильну здатністю до буферизації і навіть зрушують pH.


    Таким чином, вони є ідеальним інструментом для ефективного контролю pH у виробництві, а також для усунення відмінностей pH сировини.


    4. Вплив на термін зберігання, смак і колір


    Цитрати потенційно можуть посилювати мармуровість і забезпечувати свіжий цитрусовий смак


    3. 31 ZZ або 33 ZZ


    1. 11 ZZ


    Це солі, коригувальні pH.


    Вони мають незначний вплив на плавлення сиру, але сильно впливають на pH


    тисяча сто сорок-п'ять: зрушення pH - 0.4 / - 0.5 одиниць


    1112: зрушення pH +1.2 / +1.3 одиниць


    1110: Підходить для В«рідкогоВ» плавленого сиру


    2. 22 ZZ або 23 ZZ


    Ці солі розроблені для плавлених сирів для намазування, де потрібна середня або сильна реакція кремообразованія.


    strong> 3. 31 ZZ або 33 ZZ


    Ці солі розроблені для виробництва сиру скибочками і / або брикетами.


    Дуже важливим параметром для брикетованого сиру є консистенція готового продукту і В«переплавленогоВ» продукту.


    Характеристики
    СкладСолі плавители для плавленого сиру

    Написати відгук

    Увага: HTML не підтримується!
    Погано Добре