Меню
Your Cart

    Солі плавители для плавленого сиру 2185 2501009110

    Солі плавители для плавленого сиру 2185
    Немає у наявності
    Увага! На сайті вказані оптові ціни
    Солі плавители для плавленого сиру 2185 Оптові ціни
    • наявність: Немає у наявності
    • Фасовка: кг.
    • SKU: 1206339729
    • ТН ВЭД: 2501009110
    • Артикул: 1922
    • Статус: предоплата
    57 переглядів
    Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 25.
     
     
     
     
     


    Наша компанія пропонує вам різні солі-плавники для виробництва плавленого сиру. - це фосфати pH коректори, фосфати для порційного сиру шматочками, фосфати для брикетованого плавленого сиру.


    2185


    компанія виробник: PRAYON



    Продукти, розроблені спеціально для плавленого сиру


    ЧОМУ СІЛЬ-плавники є ключовим компонентом?


    1. Іонний обмін: солюбілізація казеїну


    2. Кремообразная текстура: ущільнення сирної маси


    3. Буферне речовина: контроль pH (консистенція, термін придатності, ...)


    4. Вплив на смак, колір і термін зберігання



    Основні властивості СОЛЕЙ-плавники


    1 . Іонний обмін



    2. Реакція кремообразованія


    Кремообразованіе відповідає загущення сирної маси після нагрівання.


    Такий ефект є бажаним для продуктів для намазування, оскільки дозволяє додавати менше води в готовий продукт





    3. Створення буферного pH


    В плавленому сирі pH завжди знаходиться в інтервалі від 5,2 і 6,0 (інтервал pH для оптимального зв'язування казеїнатів з водою)


    На практиці pH необхідно контролювати з точністю +/- 0.1, оскільки це надає прямий і сильний вплив на:



    • Консистенцію

    • Швидкість реакції кремообразованія

    • Смак


    Фосфати мають сильну здатністю до буферизації і навіть зрушують pH.


    Таким чином, вони є ідеальним інструментом для ефективного контролю pH у виробництві, а також для усунення відмінностей pH сировини.


    4. Вплив на термін зберігання, смак і колір


    Цитрати потенційно можуть посилювати мармуровість і забезпечувати свіжий цитрусовий смак


    3. 31 ZZ або 33 ZZ


    1. 11 ZZ


    Це солі, коригувальні pH.


    Вони мають незначний вплив на плавлення сиру, але сильно впливають на pH


    тисяча сто сорок-п'ять: зрушення pH - 0.4 / - 0.5 одиниць


    1112: зрушення pH +1.2 / +1.3 одиниць


    1110: Підходить для «рідкого» плавленого сиру


    2. 22 ZZ або 23 ZZ


    Ці солі розроблені для плавлених сирів для намазування, де потрібна середня або сильна реакція кремообразованія.


    strong> 3. 31 ZZ або 33 ZZ


    Ці солі розроблені для виробництва сиру скибочками і / або брикетами.


    Дуже важливим параметром для брикетованого сиру є консистенція готового продукту і «переплавленого» продукту.


    Характеристики
    СкладСолі плавители для плавленого сиру

    Написати відгук

    Увага: HTML не підтримується!
    Погано Добре