Меню
Your Cart

    Citrem 2918150010

    Citrem
    Увага! На сайті вказані оптові ціни
    Citrem Оптові ціни
    • наявність: В наявності
    • Фасовка: кг.
    • SKU: 1206339741
    • ТН ВЭД: 2918150010
    • Артикул: 1910
    • Статус: предоплата
    • Бренд: CHEMICO GROUP
    139 переглядів
     
     
     
     
     


    дигліцериди жирних кислот (Diglycerides of fatty acids, Е472е, E372c, Citrem, цитра) для харчових виробництв


    дигліцеридів в м'ясної промисловості застосовуються у виробництві паштетів, фаршів, ковбасних виробів, м'ясних паст і т.д. Наші емульгатори дозволяють підвищити якість таких продуктів і вирішити проблеми, що виникають при розшаруванні емульсій і відшаруванням жиру в процесі їх зберігання


    Переваги застосування:



    • підвищується стабільність емульсії;

    • поліпшується консистенція і товарний вигляд готового продукту;

    • поліпшується смак продукту, віддаляється неприємний жирний присмак;

    • стабілізується якість продукції при неоднорідності сировини і коливаннях технологічного процесу;

    • підвищується стійкість продуктів до впливу несприятливих факторів при зберіганні.


    Рекомендовані дозування: 0,3 - 0,8%. Точні дозування залежать від якості вихідної сировини, бажаної якості продукції та виду продукції, що виробляється


    Спосіб застосування: Додається в сухому вигляді разом з жирової фазою.


    / Span>
  • поліпшується смак продукту, віддаляється неприємний жирний присмак;

  • стабілізується якість продукції при неоднорідності сировини і коливаннях технологічного процесу;

  • підвищується стійкість продуктів до впливу несприятливих факторів при зберіганні.


  • Рекомендовані дозування: 0,3 - 0,8%. Точні дозування залежать від якості вихідної сировини, бажаної якості продукції та виду продукції, що виробляється


    Спосіб застосування: Додається в сухому вигляді разом з жирової фазою.


    / Span>
  • поліпшується смак продукту, віддаляється неприємний жирний присмак;

  • стабілізується якість продукції при неоднорідності сировини і коливаннях технологічного процесу;

  • підвищується стійкість продуктів до впливу несприятливих факторів при зберіганні.


  • Рекомендовані дозування: 0,3 - 0,8%. Точні дозування залежать від якості вихідної сировини, бажаної якості продукції та виду продукції, що виробляється


    Спосіб застосування: Додається в сухому вигляді разом з жирової фазою.


    видаляється неприємний жирний присмак;
  • стабілізується якість продукції при неоднорідності сировини і коливаннях технологічного процесу;

  • підвищується стійкість продуктів до впливу несприятливих факторів при зберіганні.


  • Рекомендовані дозування: 0,3 - 0,8%. Точні дозування залежать від якості вихідної сировини, бажаної якості продукції та виду продукції, що виробляється


    Спосіб застосування: Додається в сухому вигляді разом з жирової фазою.


    видаляється неприємний жирний присмак;
  • стабілізується якість продукції при неоднорідності сировини і коливаннях технологічного процесу;

  • підвищується стійкість продуктів до впливу несприятливих факторів при зберіганні.


  • Рекомендовані дозування: 0,3 - 0,8%. Точні дозування залежать від якості вихідної сировини, бажаної якості продукції та виду продукції, що виробляється


    Спосіб застосування: Додається в сухому вигляді разом з жирової фазою.


    стабілізується якість продукції при неоднорідності сировини і коливаннях технологічного процесу;
  • підвищується стійкість продуктів до впливу несприятливих факторів при зберіганні.


  • Рекомендовані дозування: 0,3 - 0,8%. Точні дозування залежать від якості вихідної сировини, бажаної якості продукції та виду продукції, що виробляється


    Спосіб застосування: Додається в сухому вигляді разом з жирової фазою.


    стабілізується якість продукції при неоднорідності сировини і коливаннях технологічного процесу;
  • підвищується стійкість продуктів до впливу несприятливих факторів при зберіганні.


  • Рекомендовані дозування: 0,3 - 0,8%. Точні дозування залежать від якості вихідної сировини, бажаної якості продукції та виду продукції, що виробляється


    Спосіб застосування: Додається в сухому вигляді разом з жирової фазою.


    Рекомендовані дозування: 0,3 - 0,8%. Точні дозування залежать від якості вихідної сировини, бажаної якості продукції та виду продукції, що виробляється


    Спосіб застосування: Додається в сухому вигляді разом з жирової фазою.


    Рекомендовані дозування: 0,3 - 0,8%. Точні дозування залежать від якості вихідної сировини, бажаної якості продукції та виду продукції, що виробляється


    Спосіб застосування: Додається в сухому вигляді разом з жирової фазою.


    Характеристики
    УпаковкаМішок
    Форма випускуРозсипний

    Написати відгук

    Увага: HTML не підтримується!
    Погано Добре