Меню
Your Cart

    Камедь ксантана харчова 3913900090

    Камедь ксантана харчова
    Камедь ксантана харчова
    Камедь ксантана харчова
    Камедь ксантана харчова
    Камедь ксантана харчова
    Камедь ксантана харчова
    Увага! На сайті вказані оптові ціни
    Камедь ксантана харчова Оптові ціни
    • наявність: В наявності
    • Фасовка: кг.
    • SKU: 1206339742
    • ТН ВЭД: 3913900090
    • Країна виробник: Китай
    • Артикул: 1909
    • Статус: предоплата
    • Бренд: Fufeng Group
    159 переглядів
     
     
     
     
     


    Основні властивості та сфера застосування ксантанової камеді


    Стабілізатор камедь ксантанова - відноситься до групи стабілізаторів, які синтезуються шляхом ферментації штаму бактерії Xanthomonas campestris.


    камедь ксантанова: властивості


    Хімічна субстанція виробляється методом аеробного бродіння джерело азоту в концентрованому водному розчині вуглеводів. Надалі хімічна середу проходить процес пастеризації, а також очищається методом мікрофільтрації або осідає спиртом.


    Ксантанова камедь оптом - відмінний варіант безпечного для здоров'я натурального згущувача. Розчин ксантану має високу стійкість до впливу лугів, ферментів, ПАВов, спиртів, а також різних кислот (за винятком соляної). Він зберігає початкові властивості навіть при впливі високої (до 120oС) і низькою (-18oС) температури.


    Напевно у вас виникне питання - як використовувати ксантанову камедь для виробництва різних типів продукції? Пам'ятайте, що всі основні хімічні властивості ксантану піддаються корекції в залежності від зміни умов життєдіяльності бактерій в процесі ферментації.


    Ланцюг даного полімеру абсолютно ідентична молекулі целюлози. Ксантанової камеді характерні показники в'язкості і псевдопластичні рідини в межах від 2 до 12. Завдяки цим властивостям речовина продовжує терміни зберігання продуктів харчування і косметики, надає їм відмінну густу текстуру.


    Камедь ксантанова в косметиці і харчовій промисловості


    Ви точно бачили її на упаковці продуктів харчування під назвою Е415. Ця субстанція часто застосовується як гелеутворювач, загущувач і стабілізатор, вона необхідна для:


    посилення еластичності, в'язкості;


    додання пластичності і однорідності консистенції;


    зменшення втрати вологи продуктом під час термічної обробки, подальшого його зберігання і транспортування.



    Ксантанову камедь купити варто підприємствам хлібобулочної промисловості - харчова добавка Е415 часто додається в тісто при нестачі клейковини в борошні. Завдяки їй тісто стане більш в'язким і клейким, буде краще тримати форму. Додавання її в різні салатні соуси і майонези дозволяє поліпшити связиваемость жирової емульсії і яєчних жовтків штучного походження.


    Стабілізатор ксантановая камедь володіє одним значною перевагою - він значно збільшує в'язкість продукції при мінімальному додаванні (його необхідно не більше 1% від загальної маси продукту). Саме тому речовина економічно витрачається при демонстрації незмінно високу ефективність.


    Добавка часто зустрічається в косметичних продуктах - бальзами-кондиціонери, шампунях, лосьйонах, кремах для обличчя, зубних пастах. На камедь ксантанову ціна цілком доступна. Її головною перевагою є можливість використання для виробництва натуральної та веганскої косметики - вона не містить сполук синтетичного або тваринного походження.




    Характеристики
    Кількість в упаковці25
    Складксантан
    ТипЗагусник

    Написати відгук

    Увага: HTML не підтримується!
    Погано Добре