Фосфатні суміші для риби і рибопродуктів 2835310000

- наявність: В наявності
- Фасовка: кг.
- SKU: 1206339751
- ТН ВЭД: 2835310000
- Артикул: 1900
- Статус: предоплата
- Бренд: Европа





Харчові фосфати для виробництва рибної продукції: триполіфосфат (Е451), пірофосфат (Е450), динатрийфосфат (Е450), гексаметафосфат (Е452) натрієві солі. На базі цих компонентів, внаслідок тривалих експериментів і випробувань нами були розроблені високоякісні фосфатні суміші, які показали максимально усереднені виходу і найнадійніше утримання вологи на тушках, кусковому філе, середньо- і подрібнену фарші з м'яса риби. Препарати протестовані на підприємствах України та адаптовані під українську сировину, що дозволяє отримати максимальний ефект від роботи з нашими фосфатними сумішами.
Особливістю пропонованих нами фосфатних систем є їх дуже хороша розчинність, що якісно виділяє їх в порівнянні з іншими аналогічними продуктами на ринку фосфатів і дозволяють використовувати їх не тільки для фаршевих продуктів, паштетів і паст, але і для розсолів! При контакті з водою і незначному помішуванні наші продуті моментально розчиняються, і відповідно починають працювати. Другий позитив - це відсутність злежування і грудкуваті фосфатів, що дозволяє їх з успіхом використовувати не тільки переробним підприємствам, а й виробникам сухих харчових композицій !!!
В асортименті наших фосфатних сумішей можна виділити дві основні :
ПРОТТЕКТ Ф7 - комплексна суміш фосфатних груп (Е450, Е451, Е452) для виробництва продукції з риби.
ПРОТТЕКТ Ф8 - комплексна суміш фосфатних і цитратних груп (Е450, Е451, Е452) для виробництва продукції з риби
Дані продукти можна використовуватися як варіант регулювання кислотності при виробництві риби. Вони створюють певну кислотність фаршу, і взаємодіє з м'ясними білками, що дозволяє їм прийняти на себе певну кількість вологи. Використання фосфатів в значній мірі дозволяє отримати більш щільний продукт, поліпшуються емульгуючі і реологічні властивості фаршу, наші фосфати ефективно працюють і як регулятори кольору готових продуктів. Завдяки якісному вхідній сировині, дані продукти вирішують складні технологічні та економічні рішення і мають ряд істотних переваг:
- коригують рН, завдяки чому м'ясної білок більш активно підбирає вологу;
- підвищують стійкість продуктів до впливу несприятливих факторів при зберіганні
- стабілізують якість продукції при неоднорідності сировини і коливаннях технологічного процесу
Оптимальне дозування фосфатних комплексів становить 0, 4% від маси основної сировини. Максимальна доза 0,75% від маси виходу продукту (вміст кількості фосфатів у перерахунку на P2O5 не повинна перевищувати в продукті 0,4%)
Характеристики | |
Склад | Фосфатні суміші для риби і рибопродуктів |