Menu
Ваша корзина

    Комплексні стабілізуючі фосфатні суміші 2835299000

    Комплексні стабілізуючі фосфатні суміші
    Комплексні стабілізуючі фосфатні суміші
    Комплексні стабілізуючі фосфатні суміші
    Комплексні стабілізуючі фосфатні суміші
    Увага! На сайті вказані оптові ціни
    Комплексні стабілізуючі фосфатні суміші Оптові ціни
    • наявність: В наявності
    • Фасовка: кг.
    • SKU: 1206339752
    • ТН ВЭД: 2835299000
    • Артикул: 1899
    • Статус: предоплата
    79 переглядів
     
     
     
     
     

    На базі цих компонентів, в процесі тривалих експериментів і випробувань нами були розроблені високоякісні фосфатні суміші, які показали максимально усереднені виходу і найнадійніше утримання вологи на кусковому м'ясі, середньо- і подрібнену фарші з яловичини, свинини, курки та індички, а також їх комбінацій. Препарати протестовані на м'ясопереробних підприємствах України та адаптовані під українську сировину, що дозволяє отримати максимальний ефект від роботи з нашими фосфатними сумішами.


    Особливістю пропонованих нами фосфатних систем є їх дуже хороша розчинність, що якісно виділяє їх в порівнянні з іншими аналогічними продуктами на ринку фосфатів і дозволяють використовувати їх не тільки для ковбасних виробів, м'ясних консервів, напівфабрикатів але і для розсолів (цільном'язові і шинкові вироби)! При контакті з водою і незначному помішуванні наші продуті моментально розчиняються, і відповідно починають працювати. Другий позитив - це відсутність злежування і грудкуваті грудкуваті фосфатів, що дозволяє їх з успіхом використовувати не тільки м'ясопереробним підприємствам, але і виробникам сухих харчових композицій !!!


    Дані продукти можна використовуватися як варіант регулювання кислотності при виробництві м'ясопродуктів. Вони створюють певну кислотність фаршу, і взаємодіє з м'ясними білками, що дозволяє їм прийняти на себе певну кількість вологи. Використання фосфатів в значній мірі дозволяє отримати більш щільний продукт, поліпшуються емульгуючі і реологічні властивості фаршу, наші фосфати ефективно працюють і як регулятори кольору готових продуктів. Завдяки якісному вхідній сировині, дані продукти вирішує складні технологічні та економічні рішення


    і мають ряд істотних переваг:


    - коригують рН, завдяки чому м'ясної білок більш активно підбирає вологу;


    - надають щільність і одночасно соковитість готового продукту, робить його більш ніжним на смак;


    - добре розчиняються навіть в холодній воді;


    - коригують кольороутворення в В«м'яснихВ» виробах;

    Характеристики
    СкладКомплексні стабілізуючі фосфатні суміші

    Написати відгук

    Увага: HTML не підтримується!
    Погано Добре