Суміші комплексні для виробництва м'яса (охолоджування, заморожування) 2835310000

- наявність: В наявності
- Фасовка: кг.
- SKU: 1206339755
- ТН ВЭД: 2835310000
- Артикул: 1896
- Статус: предоплата
- Бренд: Meiho





Пропонуємо широкий спектр стабілізаційних систем для виробництва ковбасних виробів, шинок, напівфабрикатів, консервів і паштетів, з різним ступенем гідратації і деякими специфічними властивостями, які допоможуть Вам збільшити вихід і якість готової продукції !!! Всі наші суміші складалися в процесі тривалих випробувань, протестовані на м'ясопереробних підприємствах України та адаптовані під українську сировину, що дозволяє отримати максимальний ефект від роботи з нашими функціональними сумішами! Наші препарати мають різну ступінь гідратації, але в будь-якому випадку дають надійне і ефективне утримання вологи (бульйону), відсутність синерезиса (відсікання вологи в процесі зберігання).
В нашому асортименті є унікальні комплексні стабілізаційні суміші для виробництва кускового м'яса або кускових напівфабрикатів з подальшим охолодженням або заморожуванням:
- ПРОТТЕКТ Р11 - препарат для виробництва кускового м'яса або кускових напівфабрикатів з подальшим охолодженням або заморожуванням з яловичини або свинини. Дозування всього 1кг / 100л розсолу, здатний значно збільшити вихід напівфабрикатів з яловичого або свинячого м'яса.
- ПРОТТЕКТ Р12 - препарат для виробництва кускового м'яса з подальшим охолодженням або заморожуванням (виробництво курячого філе, окостів, грудки і багато іншого). Дозування всього 1кг / 100л розсолу, здатний збільшити вихід напівфабрикатів з м'яса птиці
збільшують вихід готового продукту, знижуються втрати;
Ціну і наявність, будь ласка, уточнюйте у відділі продажів:
-
0 800 20-20-30
У нас Ви можете здійснити комплексну закупівлю товарів, як для виробництва, так і для подальшого продажу. У нас Ви можете не тільки придбати продукцію,
Характеристики | |
Упаковка | уточнюйте у менеджера |
Форма випуску | Розсипний |