Меню
Your Cart

    Глютамат натрію Е621 2922420000

    Глютамат натрію Е621
    Глютамат натрію Е621
    Глютамат натрію Е621
    Глютамат натрію Е621
    Глютамат натрію Е621
    Глютамат натрію Е621
    Увага! На сайті вказані оптові ціни
    Глютамат натрію Е621 Оптові ціни
    • наявність: В наявності
    • Фасовка: кг.
    • SKU: 1206340806
    • ТН ВЭД: 2922420000
    • Країна виробник: Китай
    • Артикул: 1734
    • Статус: предоплата
    47 переглядів
     
     
     
     
     


    мішки 25 кг, доступна упаковка 1 кг, 0,5 кг, на фото товар з нашого складу:



    Натрій глутаміновокіслий - підсилювач смаку продуктів натурального походження


    Глутамат натрію Е621 - це кристалічний порошок мононатрієвої солі аміноглутаровой кислоти, він найчастіше застосовується на підприємствах харчової промисловості заради посилення натурального смаку продуктів харчування. Особливо його шанують в закладах східної, азіатської і вегетаріанської кухні.


    Хімічні та фізичні характеристики речовини


    Натрій глутаміновокіслий - найчастіше ми називаємо його глутамат натрію або глутамінат натрію, ця речовина білого, зрідка жовтуватого кольору. Він добре розчиняється в воді і інших рідинах, надаючи їм солоновато-солодкий присмак. Цей матеріал не є гігроскопічним, воно погано піддається розчиненню в звичайних розчинниках органічного походження, таких, як ефір.


    Глутамат натрію відрізняється стабільністю - він не надається трансформації при обробці харчової сировини і не розкладається на окремі складові при виготовленні різних продуктів харчування. За своєю суттю, ця речовина є амінокислотою, причому однією з найбільш поширених і часто використовуваних - глутамат натрію купити ви завжди можете на нашому сайті Україна Промислова .


    Натрій глутаміновокіслий формується в продуктах харчування природним шляхом, також він може включатися в їх склад ззовні. У 1909 році ця речовина була вперше синтезовано штучним шляхом завдяки реакції гідролізу пшеничного і соєвого білків. Синтетичні способи отримання даної речовини не прижилися, тому його видобувають шляхом природної ферментації білків з використанням спеціальних бактерій.


    Глутамінат натрію входить до складу таких продуктів харчування, як молоко, м'ясо, риба, ягоди, гриби , злаки, овочі, соєвий соус, саме тому ця харчова добавка була офіційно визнана натуральної та часто використовується на підприємствах харчової галузі.


    Натрій глутаміновокіслий плавиться при температурі 165 ° C, а розкладається на окремі компоненти при температурі 225 ° C. Його молярна маса дорівнює 169,1 г / ммоль.


    Глутамат натрію: застосування на підприємствах харчової промисловості


    Мода на використання даної харчової добавки прийшла до нас з Азії - цей компонент давно застосовується для посилення натурального смаку різних страв. Добавку Е621 часто можна зустріти на упаковках солодощів, безалкогольних напоїв, закусок, сухих сніданків, харчових концентратів, приправ, підлив, сухариків, чіпсів, страв швидкого приготування.


    Цей компонент також зустрічається у фруктах і овочах, які пройшли обробку, і в продуктах харчування, виготовлених на основі горіхів. Глутамат натрію, дозування якого в готових продуктах харчування не повинна перевищувати 10000 мг / кг, також використовується в якості замінника солі в дієтичних харчових продуктах.


    Що стосується глутамату натрію як підсилювача смаку, то основна його задача - це надати кожній страві максимально високі смакові якості, не змінюючи його справжній смак. Ця нехитра, на перший погляд, добавка дозволяє зробити акцент на аромат і смак їжі, вона підсилює чутливість смакових рецепторів, які розташовані на поверхні язика.


    Якщо вас зацікавив глутамат натрію, де міститься він ще , крім перерахованих вище продуктів харчування - знайте, що його використовують великі харчові підприємства щоб заощадити на використанні натуральних інгредієнтів, таких, як морепродукти, м'ясо, риба.


    Для створення по-справжньому смачних страв досить використовувати лише малу частину натуральних інгредієнтів і кристали натрію глутаміновокіслого. В результаті споживач отримує насичену і яскраву смаком їжу, навіть не підозрюючи про ступінь її натуральності.


    Особливо незамінним даний компонент є на підприємствах, які використовують заморожене м'ясо, або на яких натуральне м'ясо частково або повністю замінюється соєю. Глутамат натрію дозволяє замаскувати вади якості вихідного харчової сировини і відновити його початковий смак, який погіршився при обробці або тривалому зберіганні.


    Сучасні підприємства харчової промисловості також часто використовують цю речовину спільно з ріботайдом - цю добавку ви напевно зустрічали на упаковках продуктів під абревіатурою Е627. Їх поєднання дозволяє значно посилити вихідний смак напівфабрикатів, продуктів харчування з м'яса і риби. Більш того, їх застосування дозволяє:


    усунути неприємний післясмак після вживання продукції в їжу;


    зменшити рівень гіркоти і кислотності продуктів харчування;


    врівноважити смакові характеристики їжі.



    Глутамат натрію: де застосовується речовина в сільському господарстві


    Якщо використання цієї добавки в харчовій промисловості є очікуваним, то цього не можна сказати про сферу сільського господарства. Заковика полягає в тому, що саме це біоактивні речовини дозволяє підвищити ефективність засвоєння тваринами поживних компонентів кормів. Регулярне застосування глутамату натрію підвищує позитивну динаміку розмноження тварин і збільшує рівень приросту їх живої ваги.


    Все дуже просто - наявність цієї харчової добавки в раціоні тварин покращує якість і смак споживаної ними їжі. Чим смачніше для них корм, тим більше тварини здатні з'їсти - в результаті під час забою власники ферм отримають набагато більше м'ясної сировини, ніж без використання глутамату натрію.


    Глутамат натрію замовити також варто для застосування цієї добавки в раціон не тільки свиней і корів, а й на фермах, де в промислових масштабах розводять хутрових звірів. Е621 позитивно впливає на середньодобовий приріст самців молодняка - він найчастіше спостерігається з липня і аж до моменту забою виводка.


    Харчова добавка глутамат натрію: як використовувати її, щоб не нашкодити здоров'ю людини?


    З тих пір, як харчова добавка Е621 почала інтенсивно використовуватися в процесі приготування страв і виготовлення різних видів продуктів харчування, навколо неї не вщухає дискусія - небезпечно її вживати в їжу чи ні?


    Якщо застосовувати дану речовину в розумних кількостях, то воно не буде представляти ніякої небезпеки для здоров'я людини. Вченими з усього світу були проведені дослідження, які вивчали вплив цієї добавки на збільшення маси тіла, погіршення зору, розвиток алергій, але вони не мають точних доказів, що саме глутамат натрію в їжі здатний привести до таких наслідків.


    Що стосується набору зайвої маси через вживання великої кількості їжі з глутамат натрію, то по, суті, він тут ні при чому. Поглинання будь-якої їжі в необмеженій кількості незмінно призведе до набору зайвої ваги, навіть якщо в її складі відсутня даний компонент.


    Ця добавка також ніяк не впливає на стан нервової системи, незважаючи на свої нейромедіаторна функції. Якщо в організмі нагромаджується надмірна кількість натрію глутаміновокіслого, він легко з нього виводиться через кишечник - в кров, а тим більше в нервову систему його частинки ніяк не здатні потрапити.


    Глутамат натрію купити в Україні ви можете у нас за вигідною ціною. Комплектація необхідної кількості речовини не займе багато часу - товар завжди є в наявності. Дізнатися про деталі оформлення замовлення ви можете у наших менеджерів онлайн або за номером телефону, вказаним на сайті (050) 495-37-71. Підсумкова вартість речовини також залежить від типу закупівлі - чи буде вона оптової або роздрібної.




    Характеристики
    виробникFufeng Group
    Складглютамат натрію
    Упаковка25 кг мішок

    Написати відгук

    Увага: HTML не підтримується!
    Погано Добре