Меню
Your Cart

    Селітра харчова для засолки м'яса 3102501000

    Селітра харчова для засолки м'яса
    Селітра харчова для засолки м'яса
    Селітра харчова для засолки м'яса
    Селітра харчова для засолки м'яса
    Увага! На сайті вказані оптові ціни
    Селітра харчова для засолки м'яса Оптові ціни
    • наявність: В наявності
    • Фасовка: кг.
    • SKU: 1206340997
    • ТН ВЭД: 3102501000
    • Країна виробник: Украина
    • Артикул: 1543
    • Статус: предоплата
    526 переглядів
     
     
     
     
     


    Селітра харчова для засолювання і копчення м'яса, (Калієва селітра KNO3, азотнокислий калій, нітрат калію).


    Калійна селітра для засолювання свинини, яловичини і телятини.

    Пропорція для 5 кг м'яса.

    Для 2,5 літрів води додати 1 чайну ложку меленого перцю, 2 чайні ложки майорану, 2 лаврові листки, 5 зерен запашного перцю, 12 зерен ялівцю, кілька штук гвоздики, щіпку коріандру і чебрецю (можна також використовувати готову суміш трав для засолювання). Приправи кип'ятити у воді протягом 10 хвилин. У вже холодний маринад додати 10 г нітрату калію (1/2 упаковки), 20-40 г солі, чайну ложку цукру, ретельно перемішати. Наколюючи м'ясо шприцом з голкою товщиною 1 мм, ввести приблизно 100 мл маринаду через регулярні проміжки всередину шматка. М'ясо щільно вкласти в кам'яну або емальовану каструлю і залити рештою маринаду (м'ясо повинно бути повністю прикрите). Засолюють 7 - 9 днів при температурі 4 - 8 градусів, повертаючи м'ясо через кожні 2 - 3 дні.

    засолених м'ясо можна варити, коптити, запікати або смажити на грилі.

    Склад: - Маса нетто: 20 г на 10 кг м'яса,



    1. СПЕЦИФІКАЦІЯ Селітра харчова для засолювання м'яса, (Калієва селітра KNO3, азотнокислий калій, нітрат калію)

    нітрат калію - калійна селітра (KN03), безбарвна, кристалічна сіль (Е 252), використовувана для засолювання м'яса традиційними методами. Нітрат калію (калійна селітра) є (крім кухонної солі) найбільш важливою добавкою, використовуваної при засолюванні м'яса, що гарантує не тільки продовження його придатності до споживання, але і збереження рожевого кольору м'яса. Рецепт його використання знаходиться на упаковці.

    На першій стадії засолювання (після додавання селітри, солі і спецій, нітрат-іони з селітри під дією природних ферментів, що містяться в м'ясі, редукуються до нітритів (в кількості не більше, ніж зміст міоглобіну).

    На другому етапі іони нітриту реагують з миоглобином, білком, відповідальним за рожевий (але нестійкий) колір м'яса. Продуктом реакції є собою міцний нітрозоміоглобін зі стійким рожевим кольором, навіть при більш високих температурах.

    2.
    - м'ясо, оброблене селітрою, не покривається слизових нальотом,

    Чому краще використовувати селітру, ніж нітрит-містять продукти (наприклад, засіб Peklosól)?

    Використання нітрату калію, що містить тільки нітрат-іони є більш здоровим і безпечним з доступних на ринку сумішей для засолювання м'яса, що містять нітрити, які в разі навіть незначне передозування можуть бути шкідливими для нашого здоров'я.

    3. ДОДАТКОВА КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ про харчову селітрі

    Крім нітритів, небезпечними є нітрозаміни, сполуки, що утворюються при нагріванні м'яса в результаті реакції нітриту з амінами. Ці сполуки можуть бути канцерогенними.

    Засолка за допомогою нітрату калію затвердіння триває два дні довше, ніж нітритами, але це безперечно більш здорове і безпечне!









    ГОСТ 19790-74


    Калієва селітра являє собою безбарвний до білого кристалічний порошок, іноді з жовтувато-сіруватим відтінком. Набула широкого використання в сільському господарстві та інших галузях промисловості: в металургії застосовується для гарту металів; входить до складу деяких піротехнічних композицій і порохів; для освітлення і знебарвлення кришталевих стекол, а також для зміцнення виробів з скла використовується в скляної промисловості; для виробництва термосолей, емалей, теплоносіїв; є цінним безбаластним добривом, що містить два поживних елементів - азот і калій.

    Калієва селітра добре розчиняється в воді.


    Пакет калиевую селітру в поліпропіленові мішки з поліетиленовими вкладишами.


    Маса нетто продукту 50 ± 1 кг.


    перевезення калівоей селітри необхідно здійснювати критим автотранспортом з дотриманням всіх правил перевезення вантажів, на що перевозиться транспорті. Не можна проводити навантаження, розвантаження, перевезення та зберігання селітри разом з горючими речовинами, ціаністим калієм, мінеральними кислотами, роданидами. Також не допускається змішання з соломою, p> It is readily soluble in water.


    It is used in various sectors in industry and agriculture: as a component of some gun powders and pyrotechnic compositions; in glass industry for crystal glass decolorization and clarification, for glassware reinforcement; in production of enamels, thermal salts and heat-transfer agents; in metallurgy for metal hardening; as valuable undiluted fertilizer containing two nutrient elements - potassium and nitrogen.


    Packing: PP bags with polyethelene liners.


    Product net weight: 25 ± 0 , 5 kg, 50 ± 1 kg


    Transportation: by top-covered r / w cars, top-covered deck vessels and top-covered trucks according to cargo carriage regulations applicable to a particular transportation mode. Handling, Standard for grade C






    1. Potassium nitrate,% wt. min




    99,90




    99,85






    2. Water,% wt. max




    0,08




    0,01






    5. Water insoluble residue% wt. max




    0,01




    0,03






    6. Components oxidized with potassium permanganate as


    KNO 2 ,% wt. max




    0,01




    0,01






    7. Magnesium and calcium salts as Ca,% wt. max




    0,002




    0,02






    8. Iron,% wt. max




    0,005




    Характеристики
    Концентрована форма добриваTrue
    Препаратівная формаПорошок
    Упаковка25 кг

    Написати відгук

    Увага: HTML не підтримується!
    Погано Добре