Камедь гуара Е412 1302329000



- наявність: В наявності
- Фасовка: кг.
- SKU: 1206342433
- ТН ВЭД: 1302329000
- Країна виробник: Индия
- Артикул: 1117-55
- Статус: предоплата





Пропонуємо ефективний харчової загущувач - гуарувую камедь. У нашому асортименті є гуарова камедь з в'язкістю 1% -го розчину мінімум 5000сps і 6000cps
Камедь гуара
Гуаровая камедь - це полісахарид, розбухає в холодній воді, проте нагрівання розчину гуарової камеді скорочує час для отримання повної сили в'язкості. Досягнута в'язкість залежить від температури, часу, концентрації, рН, швидкості перемішування і розмірів частинок порошку. У холодній воді максимальна в'язкість може бути досягнута через 1 4 години.
1. Походження. Смола міститься в ендоспермі зерна стручкового однорічного рослини двох типів, яке виростає в Індії. Його вирощують на протязі багатьох століть і використовують в їжу людини. Боби - близько 15 см довжиною, містять від 6 до 9 насіння діаметром 2-3 мм. Насіння містить до 70% камеді (вищий полісахарид - галактоманнана).
2. Будова. Гуарова камідь - це вуглеводневий полімер. Гуар є полісахарид з групи галактоманнанов, в якому від основного ланцюга, що складається з ланок Маноз, відходять бічні ланки галактози. Причому, одна ланка галактози доводиться на дві ланки Маноз.
Гуар (Е412), який використовується в харчовій промисловості, містить (%): полісахариду - 85,0; протеїну - 3,7; сирої клітковини - 1,5; золи - 0,6; вологи - 8,8. Гуар має нейтральний смак і запах, розчиняється в холодній воді, утворюючи в'язкі розчини в області рН 2,5 - 7,0.
3. Виробництво. Камедь гуара або просто гуар отримують простим помелом насіння рослини Cyamopsis tetragonoloba L. ендосперми відокремлюють в процесі дроблення, просіювання і размеліванія в дрібний порошок. Завдяки багатостадійну процесса очистки, отримують сорт гуара Ceramehl F21 тонкого помелу, більш високої в'язкості, і зі збільшеним вмістом фракції галактоманнана.
4. Застосування. Гуар добре сумісний з більшістю компонентів їжі, забезпечує цільовим продукту довгу слизову текстуру. Здатність розвивати в'язкість в холодній воді і найнижча вартість в порівнянні з іншими камедями забезпечила Гуарем найбільшу популярність. Разом з тим, можливості ефективного застосування гуара як індивідуального загустителя обмежені в зв'язку з його чутливістю до високих температур і кислотності середовища. Нагрівання системи, що містить в якості згущувача тільки гуар, протягом деякого часу при температурі вище 100 ° С призводить до незворотної втрати нею в'язкості. За кислотності оптимальним для систем, що містять виключно гуар, є значення рН, що дорівнює 4.
Нами розроблені ряд сумішей, серед компонентів яких є і гуар. Вони дуже широко використовуються в харчовій промисловості, а оскільки компоненти сумішей взаимоусиливающего (в слідстві ефекту синергізму), виходить непоганий виробничий і економічний ефект
Всі наші продукти упаковані в багатошарові паперові мішки з поліпропіленовим вкладишем по 25кг.
Характеристики | |
Вага | 25000 |
Склад | гуаровая камедь добавка Е412 |
Тип | Порошок |