Меню
Your Cart

    Камедь ріжкового дерева 3913900090

    Камедь ріжкового дерева
    Камедь ріжкового дерева
    Камедь ріжкового дерева
    Камедь ріжкового дерева
    Увага! На сайті вказані оптові ціни
    Камедь ріжкового дерева Оптові ціни
    • наявність: В наявності
    • Фасовка: кг.
    • SKU: 1206342434
    • ТН ВЭД: 3913900090
    • Країна виробник: Индия
    • Артикул: 1117-54
    • Статус: предоплата
    57 переглядів
     
     
     
     
     


    Пропонуємо Вашій увазі ефективний загущувач для м'ясних, молочних, олійно-жирових, кондитерських і інших видів харчових виробництв - камедь ріжкового дерева харчова добавка Е410


    камедь ріжкового дерева


    1. Походження (місце зростання, зовнішній опис).


    Ріжкове дерево вирощують на півдні Марокко, в Чилі.


    Борошно з бобів ріжкового дерева - Е 410 обчислюються на основі використання плоди дерева Ceratonia siliqua L.


    2. Будова (формула, хімічні і фізичні властивості).


    полісахаридними структура Кароб утворена з довгих лінійних ланцюгів, що складаються з молекул D-маноза з бічним ланцюгом D-галактози. Розподіл бічних ланцюгів галактози не впорядковано. Співвідношення Маноз і галактози в молекулі Кароб - 4: 1.


    Ceragum розчинна в гарячій воді і найбільшою в'язкості такий розчин досягає при температурах понад 80˚С. При концентрації 2-3% утворюється густа пастоподібна маса, але не гель.


    3. Виробництво.


    Кароб отримують простим помелом ендосперму насіння, не піддаючи абсолютно ніякої модифікації. Тільки на відміну від гуара, більш жорстку оболонку насіння ріжкового дерева розм'якшують сірчаною кислотою.


    4. Застосування.


    Харчовим системам він надає кремообразную структуру. Однак, як і гуар, камедь плодів ріжкового дерева чутлива до кислотності середовища. В "холодних" технологічних процесах проблем зазвичай не виникає, однак при високих температурах ефект від присутності в системі знижується. Так само, як і гуар при використанні в комбінації з іншими камедями, зокрема, з ксантаном, а також з каррагенаном, камедь ріжкового дерева проявляє синергетичний ефект.


    У харчовій промисловості мука з бобів ріжкового дерева застосовується в основному в якості згущувача при виробництві сирів, морозива, йогуртів, наповнювачів, майонезів, кетчупів, фруктових напоїв, кондитерських і м'ясних виробів.


    Всі наші продукти упаковані в багатошарові паперові мішки з поліпропіленовим вкладишем по 25кг.


    Рекомендована норма застосування добавки Е410 в харчових продуктах - 0,1-1% від загальної маси готового виробу.

    Характеристики
    Вага25000
    ТипЕ410 - Камедь ріжкового дерева Ceratonia siliqua

    Написати відгук

    Увага: HTML не підтримується!
    Погано Добре