Меню
Your Cart

    Бетаїн 30% (Рокаміна До 30), кокаминопропилбетаин 3402190000

    Бетаїн 30% (Рокаміна До 30), кокаминопропилбетаин
    Увага! На сайті вказані оптові ціни
    Бетаїн 30% (Рокаміна До 30), кокаминопропилбетаин Оптові ціни
    • наявність: В наявності
    • Фасовка: кг.
    • SKU: 1206342994
    • ТН ВЭД: 3402190000
    • Артикул: 1052
    • Статус: предоплата
    • Бренд: Европа
    74 переглядів
     
     
     
     
     


    Властивості:
    - м'який со-ПАР, сумісний з аніонними / катіонними / неіонними ПАР
    - м'який допоміжний ПАР, не дратівливий шкіру - один з найбільш безпечних
    - до допоміжних ПАР відносять амфотерні, неіонні і катіонні речовини. Вони необхідні в складах шампунів для підвищення сумісності основних (аніонних) ПАР з шкірою і волоссям, підвищення пенообразующих властивостей, регулювання в'язкості, зниження знежирюючого дії.
    - амфотерні поверхнево-активна речовина.
    - Зменшує подразнюючу дію інших ПАР
    - У поєднанні з аніонними ПАР стає загустителем, покращує пенообразующую здатність і підвищує нешкідливість рецептур
    - Володіє хорошими очисними і пеноформірующімі властивостями
    - Має властивості кондиціонера і антистатичний
    - використовується в біо-косметики
    - м'який очищувач, використовується в комбінації з сильнішими сурфактантами
    - запобігає утворенню статистичного електричного заряду волосся.
    - кондиціонуючий агент, що полегшують розчісування сухих і вологих волосся.
    - Забезпечує приємне очищення, піноутворення хороший догляд за волоссям і шкірою.
    - сумісний з усіма типами сурфактантов (ПАВов), може використовуватися як основний сурфактант;
    - стабілізатор піни
    - Його комбінація з аніонними ПАР призводить до значного поліпшення дерматологічних якостей кінцевого виробу.
    - Може використовуватися в якості основного ПАР

    Області застосування:
    - рідке мило,
    - очищаючі засоби для дитячої шкіри,
    - очищаючі креми і гелі для особи,
    - кондиціонери для волосся,
    - бальзами-ополіскувачі для волосся
    - підходить для використання в складах для вмивання, косметиці, пеномоющих складах.
    - Застосовується в якості активної добавки в рідкі, пастоподібні, миючі, пральні та засоби для чищення.
    - Має хороші пенообразующие і очищаючі властивості, підвищує в'язкість.
    - гелі для душу
    - шампуні
    - піни для ванни
    - очищаючі лосьйони для обличчя
    - мило для рук
    - очищаючі засоби для дітей
    - зубні пасти
    - зубні порошки
    - добавка в рідкі та тверді мила. Покращує їх властивості застосування.
    - може бути використаний, як в складах що не містять додаткові ПАР, так і з вмістом останніх.

    У нас Ви можете здійснити комплексну закупівлю товарів, як для виробництва, так і для подальшого продажу. У нас Ви можете не тільки придбати продукцію, але також отримати консультацію по технологічному застосуванню придбаної сировини, отримати методичні вказівки та іншу інформацію.

    Ціну та наявність, будь ласка, уточнюйте у відділі продажів:

    FIRST UKRAINIAN MARKET CHEMICAL RAW MATERIALS soda.kiev.ua

    Характеристики
    ТипРідина
    УпаковкаБочка

    Написати відгук

    Увага: HTML не підтримується!
    Погано Добре