Меню
Your Cart

    Моногліцерид жирних кислот 3824905500

    Моногліцерид жирних кислот
    Увага! На сайті вказані оптові ціни
    Моногліцерид жирних кислот Оптові ціни
    • наявність: В наявності
    • Фасовка: кг.
    • SKU: 1206343056
    • ТН ВЭД: 3824905500
    • Країна виробник: Китай
    • Артикул: 989
    • Статус: предоплата
    • Бренд: Weifang Ensign Industry
    100 переглядів
     
     
     
     
     


    Моно- і дигліцериди жирних кислот


    Моно- і дигліцериди жирних кислот - харчова добавка натурального походження. Вона виступає в ролі стабілізатора піни, емульгує склади, які в однорідну масу не змішуються, а також істотно покращує якість хліба та іншої випічки. Дигліцериди жирних кислот отримують за допомогою хімічних реакцій в результаті обробки натурального рослинного або штучно отриманої сировини.


    Основні сфери застосування?


    Якщо додати моно- і дигліцериди жирних кислот в тісто - вони почнуть пригнічувати мікроорганізми, що відповідають за його «старіння». отже, хлібобулочні вироби залишаться свіжими набагато довше. Крім цього, добавка покращує якість тесту - воно стає більш пружним і пластичним. Досить 0.5% речовини. В результаті хлібобулочні вироби виходять:



    • Менш жирними.

    • З рівномірними порами.

    • З підвищеним питомим об'ємом.


    Випічка довго не буде черствіти, а тісто краще вимісити, стане пластичним і менш сприйнятливим до помилок пекарів, наприклад, до неправильній температурі при випіканні або побічним механічних впливів. Тому купити моно- дигліцериди жирних кислот варто і великому хлібокомбінату, і приватної пекарні. Рекомендований діапазон кількості добавки в тесті 0.3-0.7%. Більш точний розрахунок робиться, виходячи з кількості тесту, виду і бажаної якості випічки.


    Плюси і мінуси використання


    Вчені досліджували моно- дигліцериди жирних кислот - шкоду і користь речовини вивчені і доведено, що воно абсолютно нешкідливе. Це натуральна добавка, яка зробить дріжджове і бісквітне тісто пишним і довго не черствіючих за рахунок природних процесів. Вона вноситься разом з жирами, стабілізує їх вплив, допомагає тесту стати пластичним і повітряним.


    Адже по суті моно- і дигліцериди жирних кислот - що це? Натуральні речовини, що застосовуються на хлібопекарських та інших харчових підприємствах. Вони придатні не тільки для хліба і булочок - кекси, бісквіти, макарони, пластівці, маргарин, деякі види цукерок також стають якіснішими і довго не псуються під їх впливом. Хороша ця добавка, як емульгатор і при виробництві м'якого маргарину, і при випуску вершків для кави рослинного походження. Популярності сприяє не тільки висока якість Е471, але і її нешкідливість.


    Де купити?


    дигліцериди жирних кислот купити можна в нашому інтернет-магазині. Ми гарантуємо постійну наявність і належне зберігання сировини. Воно поділяється на кілька видів - дигліцериди насичені дистильовані, водорозчинні - і кожен з них призначений для застосування в певній сфері. Наші менеджери проконсультують кожного клієнта і допоможуть вибрати оптимальний варіант добавки.


    Ми пропонуємо зручні упаковки по 20 і 25 кг. Термін зберігання - 1.5 року з дати виробництва. Обов'язкове дотримання умов - зберігати в провітрюваному сухому приміщенні при температурі не вище 25 градусів у фабричній упаковці.


    Характеристики
    Складемульгатор е471 Моно- і дигліцериди жирних кислот - харчова добавка натурального походження.
    ТипПорошок
    УпаковкаМішок

    Написати відгук

    Увага: HTML не підтримується!
    Погано Добре