Глутамат натрію Е-621 2922420000




- наявність: В наявності
- Фасовка: кг.
- SKU: 1206343119
- ТН ВЭД: 2922420000
- Артикул: 926
- Статус: предоплата





Глутамат натрію Е-621
упаковка 1 кг, 2 кг, 5 кг, 10 кг, 25 кг
В залежності від упаковки і обсягу замовлення ціна змінюється, будь ласка уточнюйте вартість у відділі продажів (050) 495-37-71 багатоканальна лінія
Глутамат натрію або харчова добавка Е-621 найбільш відомий підсилювач смаку, щорічний обсяг споживання якого в світі досягає десятки мільйонів тонн. Ми щодня бачимо маркування Е621 практично на кожному харчовому продукті об'єкті придбання в магазині. Вічне питання Глутамат натрію шкідливо чи ні? Давайте розберемося) Ми звикли що харчові добавки Е апріорі є шкідливими, але все не так погано насправді. Вперше в далекому 1886 році вчений хімік Карл Рітхаузен виявив глутамат і провівши дослідження дав чіткий опис продукту, Вже в 1907 році глутамат натрію був отриманий в чистому вигляді, після оформлення патенту запущений в промислове виробництво. Саме велике споживання глутамату натрію припадає на Азію і прилеглі регіони, де власне і зосереджені основні виробничі потужності з виготовлення Е621. Велика частина обсягу глутамату натрію відбувається шляхом методу бактеріального бродіння, сировиною для отримання добавки є цукрові буряки або крохмаль, очерет цукровий, патока крохмальна, також є технологія отримання з клейковини пшеничного (дана технологія вважається застарілою). Висновок: глутамат натрію харчова добавка органічного походження. Шляхом лабораторних досліджень в міжнародних НДІ було встановлено що в малих дозах глутамат натрію абсолютно безпечний для людини. У разі вживання у великих дозах можливо запаморочення, слабкість, аритмія. У харчовій індустрії глутамат натрію також відомий як "Китайська сіль", побічні явища зазначені вище також називаються "синдром китайського ресторану" так як в Азіатської кухні часто йде зловживання підсилювачами смаку. Що стосується норм витрати глутамату натрію, тут важливо розуміти загальний норматив технологічної карти харчового продукту з урахуванням взаємодії з іншими компонентами, консервантами, емульгаторами, стабілізаторами і т. Д., Наприклад середня норма закладки глутамату натрію становить 50-100 грам на 100 кг м'яса, при цьому норма добавки харчової солі зменшується на 20%. Також можна створити суміш глутамату з інозінат і гуанілат натрію, даний спосіб використовується для економії ароматизаторів і отримання більш вираженого і стійкого смаку продукту, така суміш називається Глурінат. У багатьох Східних країнах глутамат натрію додаю в готову страву перед подачею разом з сіллю і спеціями. У консервованих рибних і морепродуктах, соусах, кетчупах і майонези найбільш високий вміст глутамату натрію на рівні до 1% готового продукту. Що стосується реалізованого нами товару виготовленого компанією NEIMENGGU FUFENG BIOTECHNOLOGIES CO., LTD, продукт повністю відповідає міжнародним стандартам якості, дозволений для реалізації на території України і Європейського Союзу. Фасовка 25 кг нетто. Доставка по Україні від мішка. Відділ продажів: +380504953771 (багатоканальна лінія)
Технічні характеристики
Глутамат натрію харчовий Е 621
компанія виробник: NEIMENGGU FUFENG BIOTECHNOLOGIES CO., LTD
Характеристики | |
Склад | глутамат натрію 80 mesh упаковка мішки 25 кг |
Упаковка | Мішок |