Меню
Your Cart

    Желатин харчовий 3503001000

    Желатин харчовий
    Увага! На сайті вказані оптові ціни
    Желатин харчовий Оптові ціни
    • наявність: В наявності
    • Фасовка: кг.
    • SKU: 1206343160
    • ТН ВЭД: 3503001000
    • Артикул: 885
    • Статус: предоплата
    • Бренд: Европа
    97 переглядів
     
     
     
     
     


    Желатин є природним биополимером. Як харчова добавка має позначення Е441. Основа желатину - колаген. У своєму складі желатин містить: крохмаль, білки, жири, вуглеводи, мікро- і макроелементи, вітамін РР, 18 амінокислот.

    Це високоякісний тваринний білок, збагачений життєво важливими для людини амінокислотами, вітамінами, мікроелементами.

    Желатин являє собою сипучий твердий продукт, від світло-жовтого до темно-жовтого кольору, без запаху.

    Живильні якості желатину:

    • Поєднання чистого протеїну зі специфічною амінокислотою;
    • Фізико-хімічні властивості желатину:

      • Добре розчинний і має високу влагоудерживающей здатністю;
      • Міцність холодцю желатину харчового якості визначається за Блуму (Bloom) або Валенту.
      • ;
      • Схильний гідролізу, який залежить від ряду факторів - присутності кислот, лугів, бактерій, ферментів, а також температури;
      • при концентрації вище 0,8% желатин при охолодженні осідає з розчину. Температура осадження зазвичай визначається по вязкості10% -ного розчину і відповідає температурі початку гелеутворення;
      • Желатин проявляє амфотерні властивості. У кислому середовищі желатин несе позитивний заряд, а в лужному - негативний;
      • Сумісний з багатьма гдроколлоідамі, цукром, кукурудзяною сиропом, крохмалем, глюкозою, основними харчовими кислотами і ароматизаторами.

      Типи і марки желатину

      Використання передових технологій дозволяє нам проводити желатин різного типу і марок

      існують два види желатину А і В, кожен вид желатину проводиться на окремій виробничій лінії. Желатин типу А отримують при обробці колагену свинячих шкір, кислотою. Желатин типу В виходить зі шкір великої рогатої худоби після їх лужної обробки. При цьому, желюючий властивості обох типів однакові.

      Марки желатину:

      • желатин харчовий К-17, К-15, К-13, К-11, К-10
        П-19, П-17, П-16, П-13, П-11, П-9, П-7
        80,100,120,150,180,200,220,240 bloom
      • желатин технічний Т-11, Т-9, Т-7, Т-4, Т-2,5

      Види желатину :

      • Харчовий
      • Кондитерський
      • Медичний
      • Харчовий фасований по 15, 25 грам / пачка.
      • Технічний

      фізико-хімічні показники
      Міцність холодцю з масовою часткою желатину 10%, Ньютонов- від 2,5 до 19
      Міцність холодцю з масовою часткою желатину 6,67%, Блюм г \ см3-від 80 до 240 bloom
      Розмір частинок, за заявкою клієнта -мінімальний 0,1мм; максимальний 5 мм

      Упаковка
      Желатин харчовий і технічний упакований в поліпропіленові мішки з поліетиленовим вкладишем по 25 кілограм.
      Желатин харчовий фасований упакований в пачки по 15,25 грам

      Термін зберігання
      Желатин харчовий ГОСТ-11293-89 - 1 рік від дати виготовлення.
      Желатин харчової ТУ У 24.6-00418030-002-2007 - 2 роки від дати виготовлення.

      Gelatin is a natural biopolymer. As a food additive it has Е441 mark. It is based on collagen. Gelatin consists of starch, proteins, fats, carbohydrates, trace nutrients and macro-nutrients, vitamin РР and 18 amino acids.
      This is an animal protein of high quality enriched in amino acids, vitamins and trace nutrients of vital importance.
      Gelatin is a solid odorless bulk product with color from light yellow to dark yellow.
      Nutritional Qualities of Gelatin:
      Combination of undiluted protein with specific amino acids; In density higher than 0,8% gelatin on cooling precipitates from a solution. Precipitation temperature as a rule to be defined according to the viscosity of 10% solution and it is equal to the temperature of gelling action;
      Gelatin shows amphoteric properties. In acids gelatin carries positive charge, when in alkali it carries negative charge;
      Compatible with most hydrocolloids, sugar, corn syrup, starch, fruit sugar, most food-grade acids and flavoring materials.

      gelatin Types
      Advanced technologies allow us to produce gelatin of different types.
      There are two types of gelatin, namely А and В; manufacturing of every type we effect on separate processing lines. Gelatin of А ​​type we receive by acid treatment of pig-skin collagen. Gelatin of У type we receive by alkali treatment of beef cattle skins. At that gelling action of both types still the same.
      Gelatin Brands:
      Food-grade gelatin К-17, К-15, К-13, К-11, К-10
      P -19, P-17, P-16, P-13, P-11, P-9, P-7
      80, 100, 120, 150, 180, 200, 220, 240 bloom
      Technical gelatin Т-11, Т-9, Т-7, Т-4, Т-2,5
      gelatin Types:
      Food gelatin
      Confectionery gelatin
      Medical gelatin
      Packed food gelatin, 15, 25 g / pack.
      Technical gelatin
      Physical and Chemical Features
      Gel strength in total gelatin weight ratio: 10%, Newtonian: from 2,5 to 19
      Gel strength in total gelatin weight ratio: 6,67%, Bloom g / cm³: from 80 to 240 Bloom
      Particle size, by demand: min. 0,1 mm; max. 5 mm.

    Характеристики
    Складжелатин харчовий
    ТипЖелатин

    Написати відгук

    Увага: HTML не підтримується!
    Погано Добре