Меню
Your Cart

    Крохмаль кукурудзяний 1108120000

    Крохмаль кукурудзяний
    Крохмаль кукурудзяний
    Крохмаль кукурудзяний
    Крохмаль кукурудзяний
    Увага! На сайті вказані оптові ціни
    Крохмаль кукурудзяний Оптові ціни
    • наявність: В наявності
    • Фасовка: кг.
    • SKU: 1206343165
    • ТН ВЭД: 1108120000
    • Країна виробник: Украина
    • Артикул: 880
    • Статус: предоплата
    86 переглядів
     
     
     
     
     

    Додаткова інформація про відвантаження:

    Кукурудзяний крохмаль фасується в мішки по 25 кг. На палеті 40 мішків. Крохмаль кукурудзяний можна купити мінімальною партією - 1 палета (нетто: 1000 кг).


    Технологія виробництва крохмалю:


    Кукурудзяний крохмаль - це натуральне речовина, вуглеводний полімер, який складається з двох структурно різних фракцій амілози і амілопектину з загальною формулою (C6H10O6) n. Технологічний процес отримання крохмалю кукурудзяного складається з наступних етапів:


    замочування кукурудзяного зерна для виділення екстрактивних речовин;


    подрібнення зерна і виділення з нього зародка, який надходить на виробництво масла;


    тонке подрібнення зерна з отриманням зерновий кашки, з якої промиванням відокремлюють клітковину, що використовується для виробництва корму, а сепаруванням виділяють глютен і крохмаль в вигляді т. зв. крохмального молочка.


    Крохмальне молочко зневоднюється на центрифугах і висушується. Готовий кукурудзяний крохмаль проводиться відповідно до вимог ДСТУ 3976-2000 «Крохмаль кукурудзяний сухий. Технічні умови ».


    Застосування:


    Крохмаль кукурудзяний, як природний полімер, є одним з основних органічних джерел сировини для харчової, хімічної та багатьох інших галузей промисловості. Нативний кукурудзяний крохмаль може використовуватися окремо або в суміші з модифікованим харчовим крохмалем для отримання густою і щільною структури в соусах, десертах і сухих сумішах. Він володіє бистрозастивающей структурою і використовується в хлібобулочної галузі для контролю щільності те- ста і надаючи кришаться властивості сухим бісквітів та креке- рам. Крохмаль допомагає контролювати корочку в продуктах, які випікаються. Він збільшує крихкість тесту і панірувальних сухарів і допомагає контролювати в'язкість тіста. Даний крохмаль може використовуватися для формування в якості наповнювача для форм при висушуванні фруктово-желатинових, желейних цукерок і є замінником шоколаду, контролюючи властивості танення шоколаду, а також дає можливість знижувати вміст шоколаду в рецептурах твердого шоколаду для регіонів з жарким кліматом. Отриманий в результаті кип'ятіння крохмальний клейстер використовують в якості сполучного агента при вологому гранулювання і в густих масах, які використовуються для фарб. Кукурудзяний крохмаль також може використовуватися як абсорбент вологи для порошку тальку та інших фармацевтичних порошків. Його використовують при виробництві сиру як засіб, що запобігає злипання шматочків сиру і як речовина, що запобігає злежування кристалічного цукру. Нативний кукурудзяний крохмаль може використовуватися як джерело вуглеводів при ферментації за умови попереднього нагрівання і гідролізу перед його використанням.


    У харчовій промисловості кукурудзяний крохмаль використовується для:


    приготування киселів, пудингів, соусів, текстильної промисловості для шлихтования, апретування тканин, як загусник друкованих фарб;


    будівництва при малярно-оздоблювальних роботах;


    флотаційного способу збагачення руди, при бурінні нафтових свердловин;


    фармацевтичної промисловості при виробництві лікарських препаратів;


    шкіряної, поліграфічної, тютюнової та інших галузях промисловості.


    Упаковка і зберігання:

    Кукурудзяний крохмаль упаковують в паперові багатошарові мішки масою 25-30 кг, які укладаються на палети, формуючи біг-бег загальною масою 850-1000 кг.

    Сухий кукурудзяний крохмаль повинен зберігатися в добре провітрюваних, чистих складських приміщеннях без сторонніх запахів. Крохмаль повинен зберігатися при температурі не вище 40ºС і відносній вологості не вище ніж 75%.

    Гарантійний термін придатності до споживання сухого кукурудзяного крохмалю при зберіганні в нормативних умовах - два роки з дня виготовлення.


    Якісні показники:




    Фізико-хімічні показники





    Масова частка вологи,%, не більше <
    Характеристики
    Складкрохмаль
    Типкрохмаль

    Написати відгук

    Увага: HTML не підтримується!
    Погано Добре