Додаткова інформація про відвантаження: Крохмальна патока (глюкозний сироп) відпускається наливом або фасованим в барабани. Крохмальна патока (глюкозний сироп) фасується в картонно-навивні барабани по 55кг (880кг на палеті). Мінімальна партія 1 палета. Крохмальну пат"/> Додаткова інформація про відвантаження: Крохмальна патока (глюкозний сироп) відпускається наливом або фасованим в барабани. Крохмальна патока (глюкозний сироп) фасується в картонно-навивні барабани по 55кг (880кг на палеті). Мінімальна партія 1 палета. Крохмальну пат"/>
Меню
Your Cart

    Патока крохмальна 1702309000

    Патока крохмальна
    Патока крохмальна
    Патока крохмальна
    Патока крохмальна
    Патока крохмальна
    Патока крохмальна
    Увага! На сайті вказані оптові ціни
    Патока крохмальна Оптові ціни
    • наявність: В наявності
    • Фасовка: кг.
    • SKU: 1206343591
    • ТН ВЭД: 1702309000
    • Країна виробник: Украина
    • Артикул: 876
    • Статус: предоплата
    • Бренд: Собственное производство
    69 переглядів
     
     
     
     
     
    div class = "vendor mb">

    Додаткова інформація про відвантаження:
    Крохмальна патока (глюкозний сироп) відпускається наливом або фасованим в барабани.
    Крохмальна патока (глюкозний сироп) фасується в картонно-навивні барабани по 55кг (880кг на палеті).
    Мінімальна партія 1 палета.
    Крохмальну патоку (глюкозний сироп) можна придбати зі складів у Дніпропетровську, Києві та Львові.

    технологія виробництва:
    Крохмальну патоку (сироп глюкозний) - ІГ-42 отримують з кукурудзяного крохмалю шляхом розщеплення полісахариду на цукру, методом ферментативного гідролізу з використанням різних ферментних препаратів, які дозволяють отримати необхідний вуглеводний склад. Патока (сироп глюкозний) проходить очистку активованим вугіллям, після чого концентрується. ІГ-42 володіє низькою в'язкістю і кольоровістю в порівнянні з крохмальної патокою, отриманої лише кислотним способом, і не містить в своєму складі штучних або синтетичних речовин, а також харчових добавок. При виробництві ІГ-42 не використовується генетично модифікована сировина.

    Застосування:
    Крохмальна патока (глюкозний сироп) зменшує швидкість кристалізації сахаропаточний сиропів, а при введенні її в великих кількостях кристалізація не відбувається. Дана властивість крохмальної патоки використовують при виробництві карамелі, ірису та інших некристалічних мас. Крохмальна патока також може змінювати гігроскопічність кондитерських напівфабрикатів і виробів (пряників і ін.), Що оберігає їх від швидкого висихання. Крохмальна патока сприяє збільшенню обсягу дріжджових виробів, підвищенню пористості і еластичності м'якушки, уповільнює процес черствіння готових виробів, надає колір і є антикристаллизатором.

    Характеристики
    Складпатока
    Типкрохмаль
    Упаковка55 кг

    Написати відгук

    Увага: HTML не підтримується!
    Погано Добре