Меню
Your Cart

    Глюкозно-фруктозний сироп 1702305000

    Глюкозно-фруктозний сироп
    Глюкозно-фруктозний сироп
    Глюкозно-фруктозний сироп
    Глюкозно-фруктозний сироп
    Глюкозно-фруктозний сироп
    Глюкозно-фруктозний сироп
    Увага! На сайті вказані оптові ціни
    Глюкозно-фруктозний сироп Оптові ціни
    • наявність: В наявності
    • Фасовка: кг.
    • SKU: 1206343594
    • ТН ВЭД: 1702305000
    • Країна виробник: Украина
    • Артикул: 873
    • Статус: предоплата
    • Бренд: Собственное производство
    97 переглядів
     
     
     
     
     
    Додаткова інформація про відвантаження:

    Глюкозно-фруктозний сироп відпускається наливом або фасованим в барабани. Глюкозно-фруктозний сироп фасується в картонно-навивні барабани по 60 кг (720кг на палеті) або 50кг (800кг на палеті). Мінімальна партія 1 палета. Глюкозно-фруктозний сироп можна придбати зі складів у Дніпропетровську, Києві та Львові.

    Технологія виробництва:

    глюкозно-фруктозний сироп - це натуральне підсолоджувальних речовин, отримане з кукурудзи шляхом послідовного ферментативного розрідження і оцукрювання крохмалю до високоглюкозного сиропу, і перетворенням частини глюкози у фруктозу, сироп необхідно чистити акти вировано вугіллям і іонообмінні смоли, знезаражуван ють на бактерицидних фільтрах з розміром пір 0,45 мкм і концентрують. До складу ГФС 10 входить глюкоза, фруктоза, дисахарид мальтози і вищі цукру, сироп не містить в своєму складі штучних або синтетичних речовин, а також харчових добавок. При виробництві не використовується генетично модифікована сировина, а одержуваний сироп має незмінно гарантовану якість.

    Застосування:

    ГФС 10 об'єднує в собі властивості патоки і глюкозно-фруктозного сиропу, так як містить до 10% фруктози. Низька в'язкість, по височини солодкість і прекрасні антікрісталлізаціонние свій ства дозволяють з успіхом використовувати цей продукт для заміни патоки і, частково, цукру для виробництва жувальної караме чи, пастило-мармеладної групи, помадних і кремових начинок. Завдяки своїм унікальним властивостям продовжувати термін зберігання продуктів, він знаходить застосування при виробництві цілого ряду борошняних кондитерських виробів, а також може використовуватися для глазурування.

    Упаковка і зберігання :

    Споживачеві сироп може доставлятися автомобільними цістер нами, бочками, бідонами, картонно-навивні барабанами місткістю: 25, 50, 200 л, ємностями 1 м3, призначеними для використання в харчовій промисловості. Автомобільні цистерни пломбують, бочки, бідони, ємності закупорюють. При перевезенні автомобільним транспортом (патоковозамі), сі роп заливається в секційну термоцистерни ємністю 25 тонн при температурі 32 ... 35ºС, при цьому температурні втрати в навколишнє середовище складають: влітку - не більше 1 º, взимку - не більше 2 ... 3ºС. Залежно від погоди температура УКРІНФОРМ при за грузке може варіюватися. Для довгострокового зберігання сиропу необхідно передбачити ізольовані ємності з нержавіючої сталі з зовнішнім елек тричних підігрівом (для підігріву можна використовувати і водяні сорочки) при температурі 28 ... 35ºС. Обігрів розраховується таким чином, щоб виключити втрати тепла в вироб вальних приміщення або навколишнє середовище, в разі, якщо зберігання запроектовано на відкритому повітрі.

    Якісні показники:

    Фізико-хімічні властивості


    Характеристики
    Складсироп глюкозно фруктозный
    Типкрохмаль
    Упаковка50 кг

    Написати відгук

    Увага: HTML не підтримується!
    Погано Добре