Меню
Your Cart

    Альбумін яєчний білок 3502907000

    Альбумін яєчний білок
    Альбумін яєчний білок
    Альбумін яєчний білок
    Альбумін яєчний білок
    Альбумін яєчний білок
    Альбумін яєчний білок
    Увага! На сайті вказані оптові ціни
    Альбумін яєчний білок Оптові ціни
    • наявність: В наявності
    • Фасовка: кг.
    • SKU: 1206343706
    • ТН ВЭД: 3502907000
    • Артикул: 761
    • Статус: предоплата
    • Бренд: Импорт
    104 переглядів
     
     
     
     
     


    альбумін яєчний білок


    Серед недорогих білків, альбумін є найбільш якісним джерелом протеїну. Сухий яєчний білок виробляється зі свіжих яєць, від яких відокремлюються жовтки (у зв'язку з наявністю в них жирів і холестерину).


    При збиванні, володіє набагато кращими якостями, ніж традиційний курячий білок, володіючи високими характеристиками по стійкості піни і найвищим ступенем засвоюваності.


    У процесі виробництва, альбумін, після перетирання яєчного білка в порошок, позбавляється цукру. Саме звідси з'являється висока стійкість піни і легкість збивання. За корисних речовин 1 кг альбуміну рівноцінний 310-330 білків курячих яєць.


    Застосування


    Альбумін використовують при виготовленні бісквітів, зефіру, безе, коктейлів, молочних продуктів, тортів, меренге, «теплого морозива» і всіх кондитерських виробів, яким треба надати ефект легкості.


    Переваги


    - полегшує і прискорює технічний процес;


    - збільшує санітарний рівень власного виробництва;


    - зменшує необхідну виробничу площу;


    - знижує енергетичні витрати;


    - покращує якість готової кондитерської продукції.


    Дозування


    У 1 чайній ложці міститься 4 грама яєчного білка .


    У 1 столовій ложці - 14 грамів альбуміну. ​​


    Пропорції з водою - 1: 9. Легко і швидко розчиняється в воді.


    Склад


    Стовідсотковий (100%) натуральний яєчний білок.


    Харчова цінність альбуміну в 100 г:


    Білки - 84,2 г;


    жири - 1,8 г;


    Вуглеводи - 1,2 г;


    енергетична цінність - 350 К / Кал.


    Містить кальцій, фосфор, магній, калій, натрій, рибофлавін, ніацин, мідь, вітаміни D, B6 і B12. Перераховані вище мікроелементи сприяють зміцненню кісток, зубів, волосся і нігтів.


    Зберігання


    При температурі +4 - + 200 ᵒС, відносна вологість - до 75%. Термін зберігання - 2 роки.


    Характеристики
    Вага25000 г
    СкладАльбумін яєчний білок

    Написати відгук

    Увага: HTML не підтримується!
    Погано Добре