Глюкозооксидаза Е1102 1702305000

- наявність: В наявності
- Фасовка: кг.
- SKU: 1206344730
- ТН ВЭД: 1702305000
- Країна виробник: Китай
- Артикул: 375
- Статус: предоплата
- Бренд: RUGAO CHANGJIANG FOOD





Глюкозооксидаза Е1102 застосовують в хлібобулочної промисловості для видалення глюкози з харчових продуктів і їх холодної стерилізації. Препарат покращує консистенцію тесту за рахунок окислення сульфгідрильних груп в клейковиною що призводить до формування дисульфідних зв'язків, в результаті чого утворюється стійке, еластичне тісто з поліпшеними структурно-механічними властивостями.
Глюкозооксидаза використовується для переробки борошна зі слабкою клейковиною або зниженим її змістом при виробництві булочних і здобних сортів виробів. Виявляється зміцнює дію на клейковину за рахунок утворення пероксиду водню і окислення їм SН-груп білків. Підвищується стабільність тесту також збільшується обсяг хліба, поліпшується структура м'якушки, при переробці борошна зі слабкою клейковиною - поліпшуються адгезійні властивості тіста, знижується липкість тіста, збільшується водопоглотительной здатність тесту
Глюкозооксидаза застосовується для переробки м'яса та риби: за рахунок розщеплення білків м'язової тканини досягається скорочення термінів дозрівання м'яса і риби при обробці; посилюється смак і аромат продуктів за рахунок утворення вільних амінокислот. Крім того, можливе підвищення сортності м'яса і використання відходів переробки для отримання м'ясних і рибних гідролізатів.
Характеристики | |
Склад | Глюкозооксидаза |