Меню
Your Cart

    Глюкозооксидаза Е1102 1702305000

    Глюкозооксидаза Е1102
    Увага! На сайті вказані оптові ціни
    Глюкозооксидаза Е1102 Оптові ціни
    • наявність: В наявності
    • Фасовка: кг.
    • SKU: 1206344730
    • ТН ВЭД: 1702305000
    • Країна виробник: Китай
    • Артикул: 375
    • Статус: предоплата
    • Бренд: RUGAO CHANGJIANG FOOD
    82 переглядів
     
     
     
     
     


    Глюкозооксидаза Е1102 застосовують в хлібобулочної промисловості для видалення глюкози з харчових продуктів і їх холодної стерилізації. Препарат покращує консистенцію тесту за рахунок окислення сульфгідрильних груп в клейковиною що призводить до формування дисульфідних зв'язків, в результаті чого утворюється стійке, еластичне тісто з поліпшеними структурно-механічними властивостями.


    Глюкозооксидаза використовується для переробки борошна зі слабкою клейковиною або зниженим її змістом при виробництві булочних і здобних сортів виробів. Виявляється зміцнює дію на клейковину за рахунок утворення пероксиду водню і окислення їм SН-груп білків. Підвищується стабільність тесту також збільшується обсяг хліба, поліпшується структура м'якушки, при переробці борошна зі слабкою клейковиною - поліпшуються адгезійні властивості тіста, знижується липкість тіста, збільшується водопоглотительной здатність тесту


    Глюкозооксидаза застосовується для переробки м'яса та риби: за рахунок розщеплення білків м'язової тканини досягається скорочення термінів дозрівання м'яса і риби при обробці; посилюється смак і аромат продуктів за рахунок утворення вільних амінокислот. Крім того, можливе підвищення сортності м'яса і використання відходів переробки для отримання м'ясних і рибних гідролізатів.


    Характеристики
    СкладГлюкозооксидаза

    Написати відгук

    Увага: HTML не підтримується!
    Погано Добре