Меню
Your Cart

    Е1404 - Крохмаль, оброблений лугом 3505000000

    Е1404 - Крохмаль, оброблений лугом
    Увага! На сайті вказані оптові ціни
    Е1404 - Крохмаль, оброблений лугом Оптові ціни
    • наявність: В наявності
    • Фасовка: кг.
    • SKU: 1206345741
    • ТН ВЭД: 3505000000
    • Артикул: 371
    • Статус: предоплата
    146 переглядів
     
     
     
     
     


    Крохмаль, оброблений лугом (харчова добавка E1404 ) - білий порошок, отриманий шляхом обробки розчиненого або нативного крохмалю гіпохлоритом натрію, з домішкою пероксидних груп і солей. Окислюючись занадто глибоко можливе утворення деальдегідкрахмала або дікарбоксіл крохмалю, які на відміну від крохмалю, обробленого лугом, не мають дозвіл на використання в харчовій промисловості. Має схильність до ретроградації, утворюючи при кип'ятінні клейстер, а не гель. В організмі людини розщеплюється і легко засвоюється, як крохмаль нативний, вважається нетоксичним. Допустима добова доза не визначена. У харчовій промисловості такий крохмаль використовується як загусник, сполучного агента, носія активних речовин, покращувача хлібобулочних виробів. Додається в консервовані овочі та гриби, консервовану рибу (сардини, скумбрія). Використовується при виробництві ароматичних йогуртів і деяких кисломолочних продуктів після ферментації. У хлібобулочної продукції, окислені крохмалі покращують якість борошна, підвищуючи її гідрофільні властивості, а так само посилюючи ті процеси, які змінюють білки клейковини в тісті. Тим самим, поліпшується формооустойчівость і структурно-механічні властивості м'якушки, хліб повільніше черствіє. Інші застосування крохмалю, обробленого лугом: - в поліграфічній промисловості, для поверхневої обробки паперу і картону. Використовується при виробництві ароматичних йогуртів і деяких кисломолочних продуктів після ферментації. У хлібобулочної продукції, окислені крохмалі покращують якість борошна, підвищуючи її гідрофільні властивості, а так само посилюючи ті процеси, які змінюють білки клейковини в тісті. Тим самим, поліпшується формооустойчівость і структурно-механічні властивості м'якушки, хліб повільніше черствіє. Інші застосування крохмалю, обробленого лугом: - в поліграфічній промисловості, для поверхневої обробки паперу і картону. Використовується при виробництві ароматичних йогуртів і деяких кисломолочних продуктів після ферментації. У хлібобулочної продукції, окислені крохмалі покращують якість борошна, підвищуючи її гідрофільні властивості, а так само посилюючи ті процеси, які змінюють білки клейковини в тісті. Тим самим, поліпшується формооустойчівость і структурно-механічні властивості м'якушки, хліб повільніше черствіє. Інші застосування крохмалю, обробленого лугом: - в поліграфічній промисловості, для поверхневої обробки паперу і картону. поліпшується формооустойчівость і структурно-механічні властивості м'якушки, хліб повільніше черствіє. Інші застосування крохмалю, обробленого лугом: - в поліграфічній промисловості, для поверхневої обробки паперу і картону. поліпшується формооустойчівость і структурно-механічні властивості м'якушки, хліб повільніше черствіє. Інші застосування крохмалю, обробленого лугом: - в поліграфічній промисловості, для поверхневої обробки паперу і картону.
    Характеристики
    ТипЗагусник

    Написати відгук

    Увага: HTML не підтримується!
    Погано Добре