Меню
Your Cart

    5'-Рибонуклеотиды натрію 2-заміщені 2850005000

    5'-Рибонуклеотиды натрію 2-заміщені
    Увага! На сайті вказані оптові ціни
    5'-Рибонуклеотиды натрію 2-заміщені Оптові ціни
    • наявність: В наявності
    • Фасовка: кг.
    • SKU: 1206345745
    • ТН ВЭД: 2850005000
    • Артикул: 367
    • Статус: предоплата
    216 переглядів
     
     
     
     
     


    5'-рибонуклеотиди динатрію це харчова добавка з маркуванням Е635, яка використовується в харчовій промисловості як підсилювач смаку. Добавка Е635 має смак умами - традиційний смак в японській культурі. За своїми властивостями добавка Е635 схожа з іншими глутамат. Вона підсилює смакові і ароматичні властивості продуктів. Суміш, що складається з 98% глутамату натрію ( добавка Е621 ) і 2% добавки E635 має в чотири рази більші смакоароматичні характеристики, ніж глутамат натрію в чистому вигляді. На вигляд 5-рибонуклеотиди натрію є білий порошок. З точки зору хімії, добавка Е635 - це суміш інозінат натрію ( добавка Е631 ) і гуанілат динатрію (Е627 ), які в свою чергу є натрієвими солями инозиновой ( добавка Е630 ) і гуанілова ( добавка Е626 ) кислот. Добавка Е635 добре розчиняється у воді, слаборозчинні в спиртах і нерозчинні в ефірах. Гуанілат і інозінат натрію, як правило, проводяться з м'яса тварин. Також для виробництва даних добавок може використовуватися і риба. Таким чином, добавка Е635 є добавкою тваринного походження. Отже, вегетаріанцям слід уникати вживання продуктів з даної добавкою. У більшості випадків підсилювач смаку Е635 не підходить і для євреїв, мусульман, індуїстів. Але точно назвати продукти, що використовувалися для виготовлення добавки може тільки виробник. В організмі людини 5'-рибонуклеотиди натрію метаболізуються до пуринів - речовин призводять до хвороби суглобів. Тому рекомендується уникати вживання продуктів з добавкою Е635 людям, що страждають на подагру. Проте, концентрації добавки Е635 в продуктах харчування, як правило, настільки низькі, що ніяких негативних наслідків від вживання рибонуклеотидов натрію в складі продуктів харчування не виникає. У харчовій промисловості 5'-рибонуклеотиди динатрію використовуються для посилення смаку та аромату харчових продуктів. Найбільш часто добавка Е635 застосовується при виробництві чіпсів, сухариків та іншої снекової продукції. Крім цього підсилювач смаку Е635 може застосовуватися при виробництві сирів і соєвого соусу.

    Характеристики
    Склад5'-Рибонуклеотиды натрію 2-заміщені

    Написати відгук

    Увага: HTML не підтримується!
    Погано Добре