Menu
Ваша корзина

    Функціональна суміш для ковбас 2835310000

    Функціональна суміш для ковбас
    Увага! На сайті вказані оптові ціни
    Функціональна суміш для ковбас Оптові ціни
    • наявність: В наявності
    • Фасовка: кг.
    • SKU: 1206345847
    • ТН ВЭД: 2835310000
    • Країна виробник: Израиль
    • Артикул: 256
    • Статус: предоплата
    111 переглядів
     
     
     
     
     

    Функціональна суміш для ковбас


    Для створення стабільної білково-жирової емульсії потрібно хороший стабілізатор. Наш магазин запропонує вам широкий вибір таких емульгаторів для випуску ковбасних виробів з різними консистенції, гідратацією, здатністю зв'язувати жири і ступенем стабілізації.


    Що таке ковбасна суміш?


    Ковбасна або функціональна суміш - що це? Це стабілізатор, який надає фаршу потрібну консистенцію і зберігає її. Існує 5 видів емульгатора, з відмінними один від одного властивостями:



    • Функціональна суміш, яка робить жирову емульсію густий і еластичною, як пластилін. Вона коштує не надто дорого і повністю виправдовує свою ціну.

    • Стабілізатор, який робить фарш більш легким, що нагадує крем. Але після термічної обробки він злегка ущільнюється.

    • Ще одна функціональна суміш допоможе зробити вміст для виготовлення ковбасних виробів дуже щільним. Вона застосовується більше для виготовлення не ковбаси, а виробів на зразок штучної шинки або шпику.

    • Якщо необхідно присадити жир і не дати йому зібратися в одному місці - використовують інший вид функціональної суміші. У ньому більше білка, який частково зв'яже жирову складову.

    • Для того, щоб зробити м'ясовмісну виріб менш жирним, використовують спеціальний емульгатор. Він не дасть виступити жирової частини крізь оболонку, прибере патьоки від бульйону, який додається в ковбасний фарш, поліпшить його якість.


    Вибір буде залежати від очікуваного результату і поставленої завдання. Але будь-яка суміш функціональна з перерахованих вище відрізняється відмінною якістю і лояльною ціною.


    Що ще може запропонувати наш магазин?


    Якщо серед готових сумішей нічого підходящого знайти не вдалося - можна скласти стабілізатор, відповідний вашим вимогам. Для цього варто звернутися до наших менеджерів і описати характеристики, яким він повинен повністю відповідати.


    Ми готові запропонувати не тільки готові емульгатори, але і стабілізуючі суміші для різних сфер промисловості, а також окремі компоненти для самостійного складання консервантів, стабілізаторів і емульгаторів. Серед них цитрати, камедь різного походження (ріжкового дерева, тари, гуарова, ксантанова), ГДЛ, целюлоза карбоксиметил, фосфатні речовини, натрію альгінат, волокна харчові і так далі. Будь-який товар супроводжується точними вказівками, які стосуються технології застосування. Надається повний список документів, які повинні його супроводжувати.


    Функціональна суміш в ковбасі, інші емульгуючі і стабілізуючі речовини продаються за низькими цінами, але не на шкоду якості, а за рахунок великих закупівель безпосередньо на підприємстві -изготовителя. Висока якість пояснюється, по-перше, відмінною якістю вихідної сировини, а, по-друге, майстерністю фахівців-технологів, які змішують його згідно з усіма правилами.


    Термін зберігання продукції - 24 місяці в належних умовах і в фабричній упаковці. Відпустка товару проводиться в мішках з багатошарового паперу зі спеціальним вкладишем з поліпропілену для контролю рівня вологості. Вага упаковки - 25 кг.


    Наші фахівці проконсультують вас з питань вибору складових для функціональних сумішей і не тільки. Для випуску по-справжньому якісної продукції необхідно вибрати складові правильно. Для цього варто звернутися до менеджерів або технологам нашого магазину за детальною консультацією.


    Замовити: (050) 495-37-71


    Основне застосування суміші:


    для шприцювання, а також в розсоли для тумблирования і маринади для різних видів м'яса і птиці.

    Швидко розчиняється в воді

    Збільшує вихід готової продукції.

    Вологоутримуючий агент

    Покращує структуру і смакові якості продукту.

    Виключає втрату поживних елементів при довгостроковому зберіганні зберіганні готового продукту і запобігає окисленню.


    Дозування: 300 - 500 гам на 100 кг


    Зверніть увагу! наша суміш кошерний і халлальний продукт.

    Вологоутримуючий агент

    Покращує структуру і смакові якості продукту.

    Виключає втрату поживних елементів при довгостроковому зберіганні зберіганні готового продукту і запобігає окисленню.


    Дозування: 300 - 500 гам на 100 кг


    Зверніть увагу! наша суміш кошерний і халлальний продукт.

    Вологоутримуючий агент

    Покращує структуру і смакові якості продукту.

    Виключає втрату поживних елементів при довгостроковому зберіганні зберіганні готового продукту і запобігає окисленню.


    Дозування: 300 - 500 гам на 100 кг


    Зверніть увагу! наша суміш кошерний і халлальний продукт.

    Характеристики
    СкладФункціональна суміш для ковбас для створення стабільної білково-жирової емульсії з різними консистенціями, гідратацією, здатністю зв'язувати жири і мірою стабілізації

    Написати відгук

    Увага: HTML не підтримується!
    Погано Добре