Меню
Your Cart

    Фосфат для ковбас 3105400000

    Фосфат для ковбас
    Фосфат для ковбас
    Фосфат для ковбас
    Фосфат для ковбас
    Фосфат для ковбас
    Фосфат для ковбас
    Увага! На сайті вказані оптові ціни
    Фосфат для ковбас Оптові ціни
    • наявність: В наявності
    • Фасовка: кг.
    • SKU: 1206345849
    • ТН ВЭД: 3105400000
    • Країна виробник: Китай
    • Артикул: 254
    • Статус: предоплата
    41 переглядів
     
     
     
     
     


    Фосфат для ковбас універсальний ТФ -303 мішки 25 кг


    Пропонуємо універсальну суміш харчових фосфатів для виробництва ковбаси та м'ясних напівфабрикатів, фосфатна суміш підходить для всіх видів емульгованих ковбас, м'ясних емульсій, рубаних м'ясних продуктів, для всіх видів м'ясних і рибних напівфабрикатів і продуктів з м'яса птиці. Також фосфатная суміш застосовується дляPSE-м'яса та інших видів м'яса з високим вмістом міжм'язового жиру і сполучної тканини. Фосфат харчової покращує емульсію для жиру 1-3 сорту. Ступінь в'язкості нашої фосфатной суміші дозволяє отримати ефективний результат в емульсії з дуже жирним сировиною. Фосфатна суміш збільшує вихід готової продукції до 10%. Як утримати вологу в ковбасі? Наш фосфат запобігає втраті вологи, застосування фосфатних суміші у виробництві вареної ковбаси дуже ефективно в якості влагоудерживающего агента, у нас також є інші влагоудерживающие добавки для м'яса. Незалежно від виду ковбаси фосфат покращує як зовнішній вигляд так і смак. Перешкоджає втрати поживних елементів в м'ясі і діють як консервант.


    Рекомендується використовувати від 300 до 500 грам на 100 кг готового продукту.


    Комплексна фосфатна суміш сертифікована згідно міжнародних вимог якості та безпеки харчових продуктів.


    застосування фосфатних суміші у виробництві вареної ковбаси дуже ефективно в якості влагоудерживающего агента, у нас також є інші влагоудерживающие добавки для м'яса. Незалежно від виду ковбаси фосфат покращує як зовнішній вигляд так і смак. Перешкоджає втрати поживних елементів в м'ясі і діють як консервант.


    Рекомендується використовувати від 300 до 500 грам на 100 кг готового продукту.


    Комплексна фосфатна суміш сертифікована згідно міжнародних вимог якості та безпеки харчових продуктів.


    застосування фосфатних суміші у виробництві вареної ковбаси дуже ефективно в якості влагоудерживающего агента, у нас також є інші влагоудерживающие добавки для м'яса. Незалежно від виду ковбаси фосфат покращує як зовнішній вигляд так і смак. Перешкоджає втрати поживних елементів в м'ясі і діють як консервант.


    Рекомендується використовувати від 300 до 500 грам на 100 кг готового продукту.


    Комплексна фосфатна суміш сертифікована згідно міжнародних вимог якості та безпеки харчових продуктів.


    Перешкоджає втрати поживних елементів в м'ясі і діють як консервант.


    Рекомендується використовувати від 300 до 500 грам на 100 кг готового продукту.


    Комплексна фосфатна суміш сертифікована згідно міжнародних вимог якості та безпеки харчових продуктів.


    Перешкоджає втрати поживних елементів в м'ясі і діють як консервант.


    Рекомендується використовувати від 300 до 500 грам на 100 кг готового продукту.


    Комплексна фосфатна суміш сертифікована згідно міжнародних вимог якості та безпеки харчових продуктів.


    Характеристики
    Вигляд ковбасиВарена
    Складхарчова фосфатна суміш

    Написати відгук

    Увага: HTML не підтримується!
    Погано Добре