Меню
Your Cart

    Вазелінове масло PowerOil Pearl H350 2710198500

    Вазелінове масло PowerOil Pearl H350
    Увага! На сайті вказані оптові ціни
    Вазелінове масло PowerOil Pearl H350 Оптові ціни
    • наявність: В наявності
    • Фасовка: кг.
    • SKU: 1206345959
    • ТН ВЭД: 2710198500
    • Країна виробник: Индия
    • Артикул: 143
    • Статус: предоплата
    66 переглядів
     
     
     
     
     
    Вазелінове масло - Це мінеральний продукт нафтопереробки НЕ рослинного походження. Зважаючи на відсутність не тільки корисних, але і шкідливих компонентів застосування вазелінового масла не обмежується якоюсь однією галуззю. Воно використовується в фармакологічних препаратах як для зовнішнього, так і внутрішнього застосування.


    Деякі властивості вазелінового масла унеможливили його змішування з касторовою олією, але воно сумісне з іншими рослинними і тваринними жирами. Проводиться речовина у великих кількостях, тому не є дефіцитним продуктом, а купити оптом вазелінове масло можна в багатьох точках продажу, в тому числі і в нашому інтернет-магазині.


    6 властивостей вазелінового масла в косметології


    Засіб має антисептичну і загоює ефектом, тому знайшло широке застосування в косметологічної галузі. Для чого вазелінове масло застосовують в косметології:


    Для пом'якшення огрубілих ділянок шкіри в складі косметичних засобів.


    Для захисту шкіри в морозну і вітряну погоду.


    Для попередньої обробки шкіри перед нанесенням косметичних засобів.


    Для запобігання втрати вологи шкірою і виникнення на її поверхні сухості.


    Для реабілітації посічених кінчиків волосся.


    Для прискорення росту вій.


    Перед застосуванням вазелінового масла важливо враховувати, що воно перешкоджає проникненню кисню, покриваючи поверхню шкіри не дуже помітною, але щільною плівкою. Тому в деяких випадках на шкірі можуть з'являтися роздратування і почервоніння.


    Засіб не бере участі в метаболічних процесах організму, до того ж не робить канцерогенного або токсичного впливу, тому може використовуватися для догляду за дитячою шкірою.


    Способи застосування


    Вазелінове масло для волосся використовується в якості одного з інгредієнтів, що входять до складу різних бальзамів і масок. Сухі або пошкоджене волосся стають більш еластичними і гладкими після використання масок і інших засобів. Вазелінове масло має здатність обволікати кожен волосок, дозволяючи таким чином насичувати структуру локонів по всій довжині корисними поживними мікроелементами.


    Вазелінове масло також використовується в різних засобах для шкіри тіла. Так, скраби з даними інгредієнтом в складі ефективно зволожують і пом'якшують шкіру, дозволяючи абразивним частинкам краще очищати її від ороговілих клітин.


    Дозування


    в залежності від типу засобу, до якого входить вазелінове масло, його дозування може варіюватися. Справа в тому, що воно не проникає навіть у верхні шари шкіри, тому використовується як допоміжний компонент в комбінації з іншими маслами.


    Наприклад, в зволожуючих засобах для шкіри обличчя відсоток вмісту вазелінового масла становить не більше 2-х, в змиваються продуктах для волосся - не більше 5 відсотків, а в кремах, призначених для захисту особи в зимовий час - до 7 відсотків. Разом з тим, як засіб для пом'якшення огрубілих ділянок шкіри вазелінове масло може використовуватися в чистому вигляді, а в різних бальзами для губ відсоток його змісту близько 80.


    Ціна на вазелінове масло в нашому інтернет- магазині прийнятна, особливо, в порівнянні з його багатофункціональністю та ефективність. Зверніться до нас, щоб дізнатися більше про цей продукт!









    призначених для захисту особи в зимовий час - до 7 відсотків. Разом з тим, як засіб для пом'якшення огрубілих ділянок шкіри вазелінове масло може використовуватися в чистому вигляді, а в різних бальзами для губ відсоток його змісту близько 80.


    Ціна на вазелінове масло в нашому інтернет- магазині прийнятна, особливо, в порівнянні з його багатофункціональністю та ефективність. Зверніться до нас, щоб дізнатися більше про цей продукт!









    призначених для захисту особи в зимовий час - до 7 відсотків. Разом з тим, як засіб для пом'якшення огрубілих ділянок шкіри вазелінове масло може використовуватися в чистому вигляді, а в різних бальзами для губ відсоток його змісту близько 80.


    Ціна на вазелінове масло в нашому інтернет- магазині прийнятна, особливо, в порівнянні з його багатофункціональністю та ефективність. Зверніться до нас, щоб дізнатися більше про цей продукт!









    як засіб для пом'якшення огрубілих ділянок шкіри вазелінове масло може використовуватися в чистому вигляді, а в різних бальзами для губ відсоток його змісту близько 80.


    Ціна на вазелінове масло в нашому інтернет-магазині прийнятна, особливо , в порівнянні з його багатофункціональністю та ефективність. Зверніться до нас, щоб дізнатися більше про цей продукт!









    як засіб для пом'якшення огрубілих ділянок шкіри вазелінове масло може використовуватися в чистому вигляді, а в різних бальзами для губ відсоток його змісту близько 80.


    Ціна на вазелінове масло в нашому інтернет-магазині прийнятна, особливо , в порівнянні з його багатофункціональністю та ефективність. Зверніться до нас, щоб дізнатися більше про цей продукт!









    Ціна на вазелінове масло в нашому інтернет-магазині прийнятна, особливо, в порівнянні з його багатофункціональністю та ефективність. Зверніться до нас, щоб дізнатися більше про цей продукт!









    Ціна на вазелінове масло в нашому інтернет-магазині прийнятна, особливо, в порівнянні з його багатофункціональністю та ефективність. Зверніться до нас, щоб дізнатися більше про цей продукт!









    Характеристики
    Вживання вазелінууніверсальне вживання
    Кінематична в'язкість при 60 °С67.0 мм2/с
    КолірБілий
    Тип сировиниПриродне
    УпаковкаБочка 170 кг

    Написати відгук

    Увага: HTML не підтримується!
    Погано Добре