Menu
Ваша корзина

    Моностеарат гліцерину 90% Е-471 2835260000

    Моностеарат гліцерину 90% Е-471
    Моностеарат гліцерину 90% Е-471
    Моностеарат гліцерину 90% Е-471
    Моностеарат гліцерину 90% Е-471
    Моностеарат гліцерину 90% Е-471
    Моностеарат гліцерину 90% Е-471
    Увага! На сайті вказані оптові ціни
    Моностеарат гліцерину 90% Е-471 Оптові ціни
    • наявність: В наявності
    • Фасовка: кг.
    • SKU: 1206345973
    • ТН ВЭД: 2835260000
    • Країна виробник: Китай
    • Артикул: 129
    • Статус: предоплата
    101 переглядів
     
     
     
     
     

    Моностеарат гліцерину



    Glycerol monostearate

    - Моностеарат гліцеріну 90%


    мішки 25 кг


    Моностеарат гліцерину: характеристики і призначення


    Моностеарат гліцерину відносять до неіоногенні со-емульгатора, поверхнево-активних речовин, ліпофільною компонентів в складі косметичних засобів. Для його виготовлення використовується сировина натурального походження. Речовина характеризується здатністю створювати зворотні і прямі емульсії.


    Низький показник гідрофільно-ліпофільного балансу знижує рівень ГЛБ всієї композиції, до складу якої він входить. Крім цього, Моностеарат гліцерину для косметики використовують ще і як диспергуючого агента для пігментів і як розчинник фосфоліпідів.


    В невеликій кількості гліцерин виробляється клітинами організмів під час обмінних процесів, як побічний продукт. Для промислових масштабів його витягують з ефірів фосфоліпідів, октадекановой і пальмітинової кислоти. Дані кислоти видобуваються в основному з пальмового масла.


    Моностеарат гліцерину в харчовій галузі використовують як емульгуючу, пластифікуючі і харчову добавку. У фармакології речовина в основному входить до складу захисних оболонок для упаковок з гігроскопічними лікарськими препаратами і БАДами.


    Основні властивості гліцерину


    Гліцерин моностеарат володіє наступними фізико-хімічними особливостями:


    За зовнішнім виглядом нагадує порошок з дрібними гранулами.


    Гранули пофарбовані в білий колір з жовтуватим відтінком.


    Чи відрізняється не сильно вираженим запахом.


    Смак - трохи солодкуватий.


    Температура плавлення знаходиться в діапазоні від 63 до 68 градусів Цельсія.


    Робочий рівень водневого показника: в діапазоні від 6,8 до 8,2. При підвищенні кислотності речовини властиво втрачати стабілізуючі функції.


    Чи відрізняється хорошою розчинність в гарячих нелетких маслах, Можливості знижувати показник ГЛБ композиції.


    Здібності підвищувати пластичність твердих жирів в зворотних емульсіях.


    Сприяти розчиненню фосфоліпідів.


    Створювати пігментно-масляні суспензії.


    Властивості гліцерину моностеарат дозволяють включати його до складу косметичної продукції в таких кількостях:


    в складі зволожуючих і скрабірующіх засобів для особи і шкіри, а також в бальзами-ополіскувачі для волосся - 3-5 відсотків від загальної маси кошти. При цьому в якості емульгатора відсоток його змісту може збільшуватися до 10.


    В складі щільних кремів - від 5 до 10 відсотків (як со-емульгатор), і 20-25 відсотків при ЖФ.


    Характеристики
    виробникІмпорт
    Упаковка25 кг мішок

    Написати відгук

    Увага: HTML не підтримується!
    Погано Добре