Menu
Ваша корзина

    Кокамідпропілбетаїн 3402190000

    Кокамідпропілбетаїн
    Кокамідпропілбетаїн
    Кокамідпропілбетаїн
    Кокамідпропілбетаїн
    Увага! На сайті вказані оптові ціни
    Кокамідпропілбетаїн Оптові ціни
    • наявність: В наявності
    • Фасовка: кг.
    • SKU: 1206346670
    • ТН ВЭД: 3402190000
    • Країна виробник: Малайзия
    • Артикул: 86
    • Статус: предоплата
    105 переглядів
     
     
     
     
     

    Кокамідпропілбетаін


    Виробництво: ECHO CHEM SDN BHD


    Тара: 200 кг


    Кокамідпропілбетаін або лаурамідопропілбетаін - амфолітнимі поверхнево-активна речовина. Порошкоподібна речовина не має різкого, специфічного запаху і відрізняється високою розчинністю в гліцерині і водному середовищі. Отримання кокамідопропілбетаїн відбувається з масла кокоса, що дозволяє вважати його екологічно чистим інгредієнтом і застосовувати для створення натуральних косметичних засобів. Оскільки речовина відносять до амфолітнимі, він проявляє себе по-різному, в залежності від середовища. У лугах проявляється як аніонний ПАР, а в кислому середовищі - катіонна поверхнево-активна.


    Властивості в різних засобах


    Кокамідопропілбетаїн в косметиці застосовують, завдяки його м'якому впливу на шкіру. Інгредієнт у складі засобів не викликає подразнень і алергічних реакцій, чи не порушує природний гідро-ліпідний баланс шкіри, не пересушує її.


    Крім цього, речовина використовують і для додання і регуляції в'язкості емульсій, поліпшення піноутворення різних засобів. В продукції для догляду за волоссям грає роль антістатіка і входить до складу кондиціонерів.


    Продукція з кокамідопропілбетаїн в складі


    Кокамідопропілбетаїн входить до складу різної косметичної і побутової продукції:


    Характеристики
    Вага200 г
    Тип засобуЛІГШИ

    Написати відгук

    Увага: HTML не підтримується!
    Погано Добре