Меню
Your Cart

    PROAMYL OXP 90120 зшитий крохмаль витримує 30 циклів заморожування-розморожування 1108130000

    PROAMYL OXP 90120 зшитий крохмаль витримує 30 циклів заморожування-розморожування
    Увага! На сайті вказані оптові ціни
    PROAMYL OXP 90120 зшитий крохмаль витримує 30 циклів заморожування-розморожування Оптові ціни
    • наявність: В наявності
    • Фасовка: кг.
    • SKU: 1206346705
    • ТН ВЭД: 1108130000
    • Країна виробник: Украина
    • Артикул: 51
    • Статус: предоплата
    79 переглядів
     
     
     
     
     
    або майже білий порошок, який не має запаху. Порошок може складатися з гранул, з пластівців аморфного порошку або грубих частинок.


    Крохмаль не втрачає своїх властивостей навіть при багаторазових циклах заморожування і відтавання, а також збільшує термін зберігання продукції в низькотемпературних умовах.


    Характеризується стійкістю до дії ферментів, середовищ з різним pH, а також надає продуктам насичений колір і блиск.


    Оптимальні технологічні параметри:


    Тклс = 72-74 ° С


    T max = 140 ° С,


    рН = 3,0 - 9,0.


    Застосування:


    · Використовується в харчовій промисловості в якості згущувача при виробництві майонезу, соусу, кетчупів, максимальна в'язкість досягається при різних температурних режимах нагреванія- стерилізації. Витримує кілька циклів стерилізації, 30 циклів заморожування-розморожування.


    Застосування:


    · Використовується в харчовій промисловості в якості згущувача при виробництві майонезу, соусу, кетчупів, максимальна в'язкість досягається при різних температурних режимах нагреванія- стерилізації. Витримує кілька циклів стерилізації, 30 циклів заморожування-розморожування.


    Застосування:


    · Використовується в харчовій промисловості в якості згущувача при виробництві майонезу, соусу, кетчупів, максимальна в'язкість досягається при різних температурних режимах нагреванія- стерилізації. Витримує кілька циклів стерилізації, 30 циклів заморожування-розморожування.


    Використовується в харчовій промисловості в якості згущувача при виробництві майонезу, соусу, кетчупів, максимальна в'язкість досягається при різних температурних режимах нагреванія- стерилізації. Витримує кілька циклів стерилізації, 30 циклів заморожування-розморожування.


    Використовується в харчовій промисловості в якості згущувача при виробництві майонезу, соусу, кетчупів, максимальна в'язкість досягається при різних температурних режимах нагреванія- стерилізації. Витримує кілька циклів стерилізації, 30 циклів заморожування-розморожування.


    Характеристики
    Складкрохмаль
    ТипКрохмаль модифікований Україна

    Написати відгук

    Увага: HTML не підтримується!
    Погано Добре