Меню
Your Cart

    Сорбат калія харчовий 2916199590

    Сорбат калія харчовий
    Сорбат калія харчовий
    Сорбат калія харчовий
    Сорбат калія харчовий
    Сорбат калія харчовий
    Сорбат калія харчовий
    Сорбат калія харчовий
    Сорбат калія харчовий
    Увага! На сайті вказані оптові ціни
    Сорбат калія харчовий Оптові ціни
    • наявність: В наявності
    • Фасовка: кг.
    • SKU: 1206346764
    • ТН ВЭД: 2916199590
    • Країна виробник: Китай
    • Артикул: 1929
    • Статус: предоплата
    71 переглядів
     
     
     
     
     


    Сорбат калію харчової


    харчова добавка Е-202


    Упаковка: 25 кг, 1 кг, 0,5 кг, 100 грам


    Виробник: "Shandong kunda biotechnology" co. ltd


    Країна походження: КНР


    Сорбат калію сертифікований для застосування в харчовій промисловості. Покупцеві надаються всі дозвільні документи, Сертифікат СЕС та інші, не містить ГМО, дозволений на території ЄС, України, СНД.


    Сорбат калію дозування від 0,02 до 0,1 грам на 100 кг продукції з огляду на специфіку продукту і технології, рівень PH.


    На фото товар з нашого складу.


    Сертифікат якості:




    Калій сорбінокислий


    Сорбат калію - це термостійкий хімічна речовина, що формується в результаті реакції нейтралізації сорбінової кислоти і гідроксиду калію. Воно масово застосовується в якості консерванту на підприємствах харчової та косметичної промисловості.


    Сорбат калію: що це за субстанція?


    Калієва сіль сорбінової кислоти має вигляд невеликих гранул або порошку. Вона буває як білого, так і злегка бежевого відтінку, нічим не пахне і має гіркувато-кислий присмак. Ця речовина добре розчиняється як в теплій, так і в холодній воді - найкраще цей процес відбувається при температурі води в 50-60 ° С. З усіх існуючих сорбат воно відрізняється найбільшим ступенем розчинності. Його молярна маса становить 150,2 г / моль, а температура плавлення дорівнює 270 ° C.


    Крім шляху хімічного синтезу, сорбат калію також представлений і в природі. Ця речовина міститься в кісточках багатьох ягід - з них його добувають для потреб промисловості. Але більшу частину цього консерванту все-таки штучно синтезують, так як процес його вилучення з ягідних кісточок занадто трудомісткий.


    Активно синтезувати речовину почали ще в XIX столітті з соку горобини. Але про ефективне антимікробному дії сорбата калію стало відомо лише в середині ХХ століття - саме тоді почалося промислове синтезування сорбата калію, консервант з нього вийшов відмінний.


    Сорбат калію: добавка і її основні властивості


    Застосування цієї речовини базується на його основних корисних властивостях, воно:


    ефективно пригальмовує розмноження вірусів, бактерій і патогенних мікроорганізмів у косметиці та продуктах харчування;


    надає ефект детоксикації на організм людини;


    покращує роботу імунної системи;


    значно подовжує термін придатності продуктів харчування і косметичних засобів;


    не має канцерогенного і токсичного впливу на людину і тварин.



    Сорбат калію: використання на підприємствах харчової промисловості


    Найчастіше ця речовина застосовується в харчовій промисловості. Все через те, що сорбат калію - один з найбезпечніших консервантів з усіх, які використовуються людиною.


    Його використовують при приготуванні різних продуктів харчування, на їх етикетці ця речовина вказується як харчова добавка Е202. Її присутність в складі дозволяє збільшити термін зберігання продуктів і знизити кількість харчових отруєнь. Додавання сорбата калію ніяк не відбивається на ароматичних, колірних і смакових характеристиках продукту.


    Основними перевагами використання даного компонента є його:


    доступна ціна;


    простота у використанні при виготовленні продуктів харчування;


    придатність до тривалого зберігання в умовах складських приміщень.


    Важливий нюанс: сорбат калію забезпечує потрібний ефект захисту від розмноження бактерій і мікроорганізмів лише при рівні рН від 2 до 6,5. Якщо ж кислотність продукту знижується, то і властивості консерванту значно зменшуються.


    При використанні цієї харчової добавки в рекомендованому кількості вона не завдає шкоди здоров'ю людини. Доцільно сорбат калію купити 1 кг і використовувати для виготовлення:


    рибної, м'ясної та ковбасної продукції;


    кисломолочних і молочних продуктів;


    соусів, кетчупів, майонезів і салатних заправок;


    хлібобулочних і кондитерських виробів;


    масел рослинного і тваринного походження;


    консервованих фруктів і овочів;


    солодких газованих і негазованих напоїв, соків і концентратів.


    Знайшлося застосування сорбат калію в харчовій промисловості і в процесах виготовлення меду, вин, продукції на основі цукру. Ця добавка пригнічує процеси розмноження цвілевих грибів, дріжджів, бактерій і різних ферментів. Вона не вбиває їх, а лише максимально уповільнює процеси росту і розвитку. Сорбат калію можна вводити безпосередньо в сам продукт, або попередньо розчиняти у питній воді.


    сорбат калію: інструкція із застосування


    Для кожної категорії продуктів харчування строго регламентується максимально можлива доза сорбата калію. На кожні 100 кг продукту дозволено вносити речовина в таких обсягах:


    для маргарину і масла - від 60 до 120 г;


    соусів і маринованих овочів - від 100 до 200 г;


    для варення і джемів - від 70 до 200 г;


    для слабоалкогольних вин - 20-30 г;


    для безалкогольних напоїв - до 50 г;


    для молочних продуктів - від 100 до 150 г;


    для кави, чаю, і трав'яних відварів - від 40 до 60 г;


    для ковбас, м'ясних копченостей і масляних кондитерських кремів - до 200 г;


    для борошняних, кондитерських і бездріжджових виробів - від 130 до 200 г.


    Харчова добавка Е202 офіційно дозволена для застосування в різних країнах світу і в Україні в тому числі.


    Як використовується сорбат калію в косметиці?


    Слідом за харчовою промисловістю лідерські позиції в споживанні цього компонента займає індустрія косметичних засобів. Сорбат калію відмінно справляється з дріжджами, бактеріями і пліснявими грибами, з його допомогою косметичні засоби на полиці у ванній зберігаються набагато довше.


    Його використовують як жирову основу при створенні емульсії, а ось у водному розчині відбувається його повне розчинення. Наявність цього компонента в косметиці в рекомендованої дозуванні пом'якшує і зволожує шкіру будь-якого типу, не викликаючи на ній роздратування і алергічної реакції.


    Завдяки своєму інтенсивному антибактеріальній ефекту, сорбат калію купують оптом і застосовують для виготовлення:


    сироваток і кремів для шкіри в орбітальній зоні;


    засобів по догляду за шкірою обличчя - бальзамів, гелів, тоніків, лосьйонів, кремів і сироваток;


    косметики для догляду за волоссям - масок, кондиціонерів, шампунів;


    засобів декоративної косметики;


    скрабів на основі безводної композиції;


    гідролатов і гідролізатів;


    коштів з SPF-захистом.


    Без використання даної речовини також не обходиться тютюнова промисловість, фармацевтичні компанії та підприємства з виробництва гуми та його похідних.


    Сорбат калію: застосування в домашніх умовах і особливості зберігання


    Сорбат калію купити можна і для виготовлення косметики в домашніх умовах. Головне - дотримуватися рекомендацій виробника. Максимально допустимий обсяг цієї речовини не може перевищувати 0,3 г на 100 мл продукту, інакше можливий розвиток алергічної реакції. Дотримання пропорції дозволить виробнику бути на 100% впевненими в якості продукту, а споживачам - в його безпеки і довговічності.


    У деяких людей може розвинутися алергічна реакція на цей компонент, тому перед використанням косметичних засобів або вживання продуктів харчування потрібно уважно читати їх склад на етикетці. Безпека даного консерванта для здоров'я людини давно підтверджена науковими дослідженнями.


    Зберігати речовина необхідно в сухому, провітрюваному приміщенні при невисокій температурі. Не можна його розміщувати під впливом прямих сонячних променів.


    Сорбат калію купити в Києві необхідно тільки у перевірених постачальників. У нас на сайті ви можете замовити необхідну кількість товару та оформити доставку на вигідних умовах.


    Характеристики
    Вага1000 г
    СкладСорбат калія харчовий
    Упаковка0,5 кг, 1 кг, 25 кг, 100 грам

    Написати відгук

    Увага: HTML не підтримується!
    Погано Добре