Меню
Your Cart

    Ксантановая камедь (фракція 80) 3913900090

    Ксантановая камедь (фракція  80)
    Ксантановая камедь (фракція  80)
    Ксантановая камедь (фракція  80)
    Ксантановая камедь (фракція  80)
    Увага! На сайті вказані оптові ціни
    Ксантановая камедь (фракція 80) Оптові ціни
    • наявність: В наявності
    • Фасовка: кг.
    • SKU: 19540681
    • ТН ВЭД: 3913900090
    • Країна виробник: Евро Союз
    • Статус: предоплата
    • Бренд: Европа
    99 переглядів
     
     
     
     
     

    Головне властивість добавки E415 - увелічіеніе в'язкості рідини при додаванні речовини в дуже малій кількості (зазвичай менше 1%). На відміну від інших загусників, ксантанова камедь володіє стабільними властивостями в дуже широкому діапазоні температур (від -18 ºС до 120 ºС) і кислотності (від 2 до 12 pH).

    у продуктах харчування часто зустрічається в соусах і салатах. Хоча за своєю природою добавка не є емульгатором, вона допомагає зберігати однорідність консистенції продукту.

    у хлібобулочної промисловості при нестачі клейковини в борошні добавка Е415 додається в тісто, для надання йому більшої в'язкості і клейкості.

    У виробництві майонезів добавка застосовується для поліпшення связиваемості штучні яєчних білків і жирової емульсії.

    Крім того добавка Е415 допомагає зменшити втрати рідини при термічній обробці і наступному зберіганні харчових виробів.

    Фасовка Од. вим.
    25 кг
    / P>

    У виробництві майонезів добавка застосовується для поліпшення связиваемості штучного яєчних білків і жирової емульсії.

    Крім того добавка Е415 допомагає зменшити втрати рідини при термічній обробці і наступному зберіганні харчових виробів.

    Фасовка Од. вим.
    25 кг
    / P>

    У виробництві майонезів добавка застосовується для поліпшення связиваемості штучного яєчних білків і жирової емульсії.

    Крім того добавка Е415 допомагає зменшити втрати рідини при термічній обробці і наступному зберіганні харчових виробів.

    Фасовка Од. вим.
    25 кг
    У виробництві майонезів добавка застосовується для поліпшення связиваемості штучного яєчних білків і жирової емульсії.

    Крім того добавка Е415 допомагає зменшити втрати рідини при термічній обробці і наступному зберіганні харчових виробів.

    Фасовка Од. вим.
    25 кг
    У виробництві майонезів добавка застосовується для поліпшення связиваемості штучного яєчних білків і жирової емульсії.

    Крім того добавка Е415 допомагає зменшити втрати рідини при термічній обробці і наступному зберіганні харчових виробів.

    Фасовка Од. вим.
    25 кг
    span style = "color: rgb (0, 0, 0); font-size: 12px"> Крім того добавка Е415 допомагає зменшити втрати рідини при термічній обробці і наступному зберіганні харчових виробів.

    Фасовка Од. вим.
    25 кг
    span style = "color: rgb (0, 0, 0); font-size: 12px"> Крім того добавка Е415 допомагає зменшити втрати рідини при термічній обробці і наступному зберіганні харчових виробів.

    Фасовка Од. вим.
    25 кг
    Фасовка Од. вим. 25 кг Фасовка Од. вим. 25 кг
    Характеристики
    Вага1000 г

    Написати відгук

    Увага: HTML не підтримується!
    Погано Добре