Menu
Ваша корзина

    Бензоат натрію Е211 (Tianjin Dongda) порошок, гранули 2916310000

    Бензоат натрію Е211 (Tianjin Dongda) порошок, гранули
    Бензоат натрію Е211 (Tianjin Dongda) порошок, гранули
    Бензоат натрію Е211 (Tianjin Dongda) порошок, гранули
    Бензоат натрію Е211 (Tianjin Dongda) порошок, гранули
    Увага! На сайті вказані оптові ціни
    Бензоат натрію Е211 (Tianjin Dongda) порошок, гранули Оптові ціни
    • наявність: В наявності
    • Фасовка: кг.
    • SKU: 21242431
    • ТН ВЭД: 2916310000
    • Країна виробник: Евро Союз
    • Статус: предоплата
    • Бренд: Европа
    877 переглядів
     
     
     
     
     

    Компанія виробник: Tianjin Dongda

    Бензоат натрію

    Бензоат натрію - харчова добавка (E211), консервант. Дія бензоату натрію направлено, головним чином, проти дріжджів і пліснявих грибів, деяких бактерій (молочнокислих, оцтовокислих). Ефективність застосування бензоату натрію зростає в кислому середовищі (рН 3,8- 4,5). Бензоат натрію розчиняють в невеликій кількості питної води. Потім цей розчин вносять в продукт. Стадія внесення консерванту в продукт визначається технологією його виробництва. Оптимальним вважається момент відразу після пастеризації або стерилізації.

    Застосовується:

    • в якості консерванту для маргаринів, майонезів і делікатесних продуктів, що містять майонез;
    • в якості консерванту для кислої фруктової продукції;
    • в безалкогольних напоях служить додатковим недорогим фактором захисту проти дріжджів;
    • в тютюновій промисловості для запобігання пліснявіння тютюну;

    Орієнтовна дозування:

    • м'ясопродукти -0, 1-0,4%;
    • повидло, меланж, кондитерські вироби - 700 мг / кг;
    • плодово-ягідні напівфабрикати і маргарин - 1000 мг / кг;
    • рибна ікра і рибні консерви - 1000-2000 мг / кг;
    • безалкогольні напої - 150 мг / л;
    • алкогольні напої з рівнем алкоголю менше 15% - 200 мг / л;
    • джеми з малим вмістом цукру, желе, мармелад, фруктові пасти - 500 мг / кг;
    • безалкогольне пиво - 200 мг / л
    • Бензоат натрію розчиняють в невеликій кількості води. Потім цей розчин вносять в продукт. Стадія внесення консерванту в продукт визначається технологією його виробництва. Оптимальним вважається момент відразу після пастеризації або стерилізації
    Стадія внесення консерванту в продукт визначається технологією його виробництва. Оптимальним вважається момент відразу після пастеризації або стерилізації Стадія внесення консерванту в продукт визначається технологією його виробництва. Оптимальним вважається момент відразу після пастеризації або стерилізації
    Характеристики
    Вага2500

    Написати відгук

    Увага: HTML не підтримується!
    Погано Добре