Меню
Your Cart

    Лактат натрію 60% 2918110000

    Лактат натрію 60%
    Лактат натрію 60%
    Лактат натрію 60%
    Лактат натрію 60%
    Увага! На сайті вказані оптові ціни
    Лактат натрію 60% Оптові ціни
    • наявність: В наявності
    • Фасовка: кг.
    • SKU: 21242499
    • ТН ВЭД: 2918110000
    • Країна виробник: Евро Союз
    • Статус: предоплата
    • Бренд: Европа
    355 переглядів
     
     
     
     
     

    Лактат натрію 60%

    компанія виробник: HENAN JINDAN

    опис продукту:

    Лактат натрію, Е325 - натрієва сіль молочної кислоти (натрій молочнокислий). Лактат натрію 60% представляють собою прозору в'язку рідину, що виробляється з «натуральної» L + форми молочної кислоти. Використовується в харчовій промисловості як регулятор кислотності, влагоудерживающий агент, емульгуюча сіль, синергист антиоксидантів, а також для підвищення мікробіологічної стабільності продуктів з м'яса і птиці.

    Додаток 3% лактату натрію в продукти з м'яса і птиці, дозволяє збільшити термін придатності на 30% - 110%. Лактати можна без праці додавати в продукт під час перемішування в куттері або в розсіл для інжектування.

    Сіль молочної кислоти має особливий антибактеріальну дію, так званим лактатним ефектом. Антибактеріальну дію посилюється при низьких рівнях рН. Крім того, лактат натрію служить додатковим бар'єром безпеки в пастеризованих продуктах, які можуть зберігатися при кімнатній температурі. Лактат має здатність зменшувати коефіцієнт активності води, що також уповільнює ріст мікроорганізмів і призводить до збільшення терміну придатності та підвищенню безпеки м'ясних продуктів.

    Антибактеріальну дію посилюється при низьких рівнях рН. Крім того, лактат натрію служить додатковим бар'єром безпеки в пастеризованих продуктах, які можуть зберігатися при кімнатній температурі. Лактат має здатність зменшувати коефіцієнт активності води, що також уповільнює ріст мікроорганізмів і призводить до збільшення терміну придатності та підвищенню безпеки м'ясних продуктів.

    Антибактеріальну дію посилюється при низьких рівнях рН. Крім того, лактат натрію служить додатковим бар'єром безпеки в пастеризованих продуктах, які можуть зберігатися при кімнатній температурі. Лактат має здатність зменшувати коефіцієнт активності води, що також уповільнює ріст мікроорганізмів і призводить до збільшення терміну придатності та підвищенню безпеки м'ясних продуктів.

    Характеристики
    Вага2500

    Написати відгук

    Увага: HTML не підтримується!
    Погано Добре