Menu
Ваша корзина

    Солі-плавітелі для плавленого сиру 1145 2501009110

    Солі-плавітелі для плавленого сиру 1145
    Солі-плавітелі для плавленого сиру 1145
    Солі-плавітелі для плавленого сиру 1145
    Солі-плавітелі для плавленого сиру 1145
    Увага! На сайті вказані оптові ціни
    Солі-плавітелі для плавленого сиру 1145 Оптові ціни
    • наявність: В наявності
    • Фасовка: кг.
    • SKU: 21369189
    • ТН ВЭД: 2501009110
    • Країна виробник: Евро Союз
    • Статус: предоплата
    • Бренд: Европа
    259 переглядів
     
     
     
     
     

    Наша компанія пропонує вам різні солі-плавники для виробництва плавленого сиру. - це фосфати pH коректори, фосфати для порційного сиру шматочками, фосфати для брикетованого плавленого сиру.

    Продукти, розроблені спеціально для плавленого сиру

    ЧОМУ СІЛЬ-плавники є ключовим компонентом?

    Соль-плавитель - це ключовий компонент, тому що вона робить білок сиру (казеїн) розчинним

    ЯК ЦЕ ПРАЦЮЄ?

    зА ЯКИМИ пАРАМЕТРАХ ЦЕ пРАЦЮЄ?

    Соль-плавитель працює по 4 різними параметрами:

    1. Іонний обмін: солюбілізація казеїну

    2. Кремообразная текстура: ущільнення сирної маси

    3. Буферне речовина: контроль pH (консистенція, термін придатності, ...)

    4. Вплив на смак, колір і термін зберігання

    Основні властивості СОЛЕЙ-плавники

    1. Іонний обмін

    2. Реакція кремообразованія

    Кремообразованіе відповідає загущення сирної маси після нагрівання.

    Такий ефект є бажаним для продуктів для намазування, оскільки дозволяє додавати менше води в готовий продукт

    < p >

     Фосфати мають сильну здатністю до буферизації і навіть зрушують pH.</p><p> Таким чином, вони є ідеальним інструментом для ефективного контролю pH у виробництві, а також для усунення відмінностей pH сировини.</p><p> <strong> 4. Вплив на термін зберігання, смак і колір </strong></p><p> Цитрати потенційно можуть посилювати мармуровість і забезпечувати свіжий цитрусовий смак</p><p> Поліфосфати мають бактеріостатичний ефект</p><p> <strong> ЯК ВИБРАТИ ПРАВИЛЬНИЙ пРОДУКТ? </strong></p><p> Кожен продукт має специфічну функціональністю, яка є комбінацією декількох властивостей.</p><p> Ця функціональність описується в рамках системи нумерації продуктів:</p><p > X = здатність до іонного обміну (від 1 слабка до 3 сильна)</p><p> Y = ефект кремообразованія (від 1 слабкий до 3 сильний)</p><p> ZZ = pH солі в 1% розчині (10 X)</p><p> <span> Схематично існують 3 типи: </span></p><p> 1. 11 ZZ</p><p> 2. 22 ZZ або 23 ZZ</p><p> 3. 31 ZZ або 33 ZZ</p><p> <strong> <em> 1. 11 ZZ </em> </strong></p><p> Це солі, коригувальні pH.</p><p> Вони мають незначний вплив на плавлення сиру, але сильно впливають на pH</p><p> 1 145: зрушення pH - 0.4 / - 0.5 одиниць</p><p> 1112: зрушення pH +1.2 / +1.3 одиниць</p><p> 1110: Підходить для В«рідкогоВ» плавленого сиру</p><p> <strong> <em> 2. - Комерційне поширення сиру проводиться в умовах з охолодженням</p><p> В цьому випадку рекомендується працювати з сіллю-плавники з високим ступенем кремообразованія, такий як 2366, 2394</p><p> (3) Плавлений сир виробляється на обладнанні з ультра високо температурної пастеризацией безперервної дії</p><p> В цьому випадку рекомендується працювати з сіллю-плавники з низьким ступенем кремообразованія для запобігання надмірному кремообразованія, коли зупиняється лінія розливу.</p><p> Також рекомендується працювати з фосфатами з довшою ланцюгом, здатними витримувати температуру переробки.</p><p> В цьому випадку рекомендується працювати з 2289, 2280, 2285</p><p> <strong> <em> 3. 31 ZZ або 33 ZZ </em> </strong></p><p><div class=

    Характеристики
    Вага2500

    Написати відгук

    Увага: HTML не підтримується!
    Погано Добре