Солі-плавітелі для плавленого сиру 2185 2501009110




- наявність: Немає у наявності
- Фасовка: кг.
- SKU: 21369201
- ТН ВЭД: 2501009110
- Країна виробник: Евро Союз
- Статус: предоплата
- Бренд: Европа





Наша компанія пропонує вам різні солі-плавники для виробництва плавленого сиру. - це фосфати pH коректори, фосфати для порційного сиру шматочками, фосфати для брикетованого плавленого сиру.
2185
компанія виробник: PRAYON
Продукти, розроблені спеціально для плавленого сиру
ЧОМУ сіль- плавники є ключовим компонентом?
Соль-плавитель - це ключовий компонент, тому що вона робить білок сиру (казеїн) розчинним
< img src = "http://s004.radikal.ru/i208/1308/50/d4cdb44ab0bd.png" style = "width: 448px; height: 298px" />
ЯК ЦЕ ПРАЦЮЄ?
зА ЯКИМИ пАРАМЕТРАХ ЦЕ пРАЦЮЄ?
Соль-плавитель працює по 4 різними параметрами:
1. Іонний обмін: солюбілізація казеїну
2. Кремообразная текстура: ущільнення сирної маси
3. Буферне речовина: контроль pH (консистенція, термін придатності, ...)
4. Вплив на смак, колір і термін зберігання
Основні властивості СОЛЕЙ-плавники
1. Іонний обмін
2. Реакція кремообразованія
Кремообразованіе відповідає загущення сирної маси після нагрівання.
Такий ефект є бажаним для продуктів для намазування, оскільки дозволяє додавати менше води в готовий продукт
< p style = "text-align: center">Схематично можливі 3 випадки:
- Плавлений сир має високий потенціал кремообразованія
- Плавлений сир має низьку здатність до кремообразованію
Характеристики | |
Вага | 2500 |