Меню
Your Cart

    Солі-плавітелі для плавленого сиру 2185 2501009110

    Солі-плавітелі для плавленого сиру 2185
    Солі-плавітелі для плавленого сиру 2185
    Солі-плавітелі для плавленого сиру 2185
    Солі-плавітелі для плавленого сиру 2185
    Солі-плавітелі для плавленого сиру 2185
    • наявність: В наявності
    • SKU: 21369201
    • ТН ВЭД: 2501009110
    • Країна виробник: Евро Союз
    • Статус: предоплата
    • Бренд: Европа
    215 переглядів
     
     
     
     
     

    Наша компанія пропонує вам різні солі-плавники для виробництва плавленого сиру. - це фосфати pH коректори, фосфати для порційного сиру шматочками, фосфати для брикетованого плавленого сиру.

    2185

    компанія виробник: PRAYON

    Продукти, розроблені спеціально для плавленого сиру

    ЧОМУ сіль- плавники є ключовим компонентом?

    Соль-плавитель - це ключовий компонент, тому що вона робить білок сиру (казеїн) розчинним

    < img src = "http://s004.radikal.ru/i208/1308/50/d4cdb44ab0bd.png" style = "width: 448px; height: 298px" />

    ЯК ЦЕ ПРАЦЮЄ?

    зА ЯКИМИ пАРАМЕТРАХ ЦЕ пРАЦЮЄ?

    Соль-плавитель працює по 4 різними параметрами:

    1. Іонний обмін: солюбілізація казеїну

    2. Кремообразная текстура: ущільнення сирної маси

    3. Буферне речовина: контроль pH (консистенція, термін придатності, ...)

    4. Вплив на смак, колір і термін зберігання

    Основні властивості СОЛЕЙ-плавники

    1. Іонний обмін

    2. Реакція кремообразованія

    Кремообразованіе відповідає загущення сирної маси після нагрівання.

    Такий ефект є бажаним для продуктів для намазування, оскільки дозволяє додавати менше води в готовий продукт

    < p style = "text-align: center">

    Схематично можливі 3 випадки:

    1. Плавлений сир має високий потенціал кремообразованія
    2. Плавлений сир має низьку здатність до кремообразованію
    Характеристики
    Вага2500

    Написати відгук

    Увага: HTML не підтримується!
    Погано Добре