Menu
Ваша корзина

    Окис цинку ZnO 99,5 купити в Києві від компанії Перший Український маркет хімічної сировини 2833292000

    Окис цинку ZnO 99,5 купити в Києві від компанії Перший Український маркет хімічної сировини
    Окис цинку ZnO 99,5 купити в Києві від компанії Перший Український маркет хімічної сировини
    Окис цинку ZnO 99,5 купити в Києві від компанії Перший Український маркет хімічної сировини
    Окис цинку ZnO 99,5 купити в Києві від компанії Перший Український маркет хімічної сировини
    Окис цинку ZnO 99,5 купити в Києві від компанії Перший Український маркет хімічної сировини
    Окис цинку ZnO 99,5 купити в Києві від компанії Перший Український маркет хімічної сировини
    Окис цинку ZnO 99,5 купити в Києві від компанії Перший Український маркет хімічної сировини
    Окис цинку ZnO 99,5 купити в Києві від компанії Перший Український маркет хімічної сировини
    Окис цинку ZnO 99,5 купити в Києві від компанії Перший Український маркет хімічної сировини
    Окис цинку ZnO 99,5 купити в Києві від компанії Перший Український маркет хімічної сировини
    Окис цинку ZnO 99,5 купити в Києві від компанії Перший Український маркет хімічної сировини
    Окис цинку ZnO 99,5 купити в Києві від компанії Перший Український маркет хімічної сировини
    Окис цинку ZnO 99,5 купити в Києві від компанії Перший Український маркет хімічної сировини
    Окис цинку ZnO 99,5 купити в Києві від компанії Перший Український маркет хімічної сировини
    Увага! На сайті вказані оптові ціни
    Окис цинку ZnO 99,5 купити в Києві від компанії Перший Український маркет хімічної сировини Оптові ціни
    • наявність: В наявності
    • Фасовка: кг.
    • SKU: 23973698
    • ТН ВЭД: 2833292000
    • Країна виробник: Евро Союз
    • Статус: предоплата
    • Бренд: Европа
    171 переглядів
     
     
     
     
     

    Оксид цинку: корисні властивості речовини

    Цинк оксид (також в продажі він зустрічається під назвою окис цинку) - це кристалічний порошок без характерного кольору і запаху, який не розчиняється у воді. Його білі кристали в процесі нагрівання змінюють свій колір на жовтий. Цей вид неорганічного з'єднання володіє інтенсивним терпким, підсушують і антисептичним ефектом. Саме завдяки цим корисним властивостям речовини знайшлося широке застосування в самих різних галузях як промисловості, так і повсякденному житті. Спектр його застосування варіюється від косметології і лікування проблем зі шкірою в домашніх умовах до електроніки і нафтовидобувної промисловості - саме тому замовити оксид цинку варто прямо зараз.

    Як отримують оксид цинку

    На даний момент ця речовина синтезується самими різними способами. У природних умовах воно входить до складу земної кори у вигляді мінералу цинкита. Але для комплексного задоволення комерційного попиту на окис цинку потрібно не його видобуток з надр землі, а отримання необхідної кількості хімічної речовини промисловим шляхом.

    Є кілька основних способів отримання оксиду цинку, а саме:

    - спалювання парів Zn в кисневій атмосфері;

    - розкладання в процесі нагрівання деяких хімічних сполук на основі даного компонента;

    - обпалення сірчистого цинку в середовищі, що сприяє його інтенсивному окислювання;

    - окис синтезується при високому тиску пари;

    - при прогріванні шпату до високої температури;

    - його отримують з різних видів відходів роботи підприємств металургійної галузі;

    - в результаті вилучення з потрійної системи окису цинку.

    Цинк оксид: основні характеристики речовини

    Формула цього неорганічного з'єднання ZnO, воно постійно перебуває в твердому стані і не відрізняється характерним запахом. Якщо говорити про його здатності до розчинення в різних середовищах, то в воді цей процес неможливий. Погано розчиняється ця речовина в спирті, а ось в лужних розчинах цей процес проходить набагато краще.

    Цей тип хімічної речовини відноситься до прямозонних напівпровідників. У процесі природного створення сплавів металів з використанням кисню окис цинку трансформується в інший вид напівпровідників.

    Варто також відзначити інші властивості порошку цинку, а саме:

    - його сублімація проходить при 1800 градусах;

    - речовина плавиться при 1975 градусах;

    - його теплопровідність дорівнює 54 Вт / (м * К);

    - при взаємодії з кислотами окис цинку формує солі, а з лугами - комплекси;

    - в процесі розчинення оксиду цинку у водному розчині аміаку формуються амінокомплекси;

    - взаємодія речовини з лугами і оксидами металів формує цинкати;

    - реакція взаємодії з оксидами Si і В призводить до формування боратов і силікатів.

    Окис цинку: для чого вона потрібна

    Це речовина, що використовується в самих різних сферах, оскільки воно багатофункціональне. Наприклад, навіть виготовлення екокожі, протигазів, електричних кабелів не обходиться без його застосування. Але і це далеко не всі сфери, в яких потрібно його використання.

    Окису цинку в стоматології також знайшлося гідне застосування. На основі цього хімічного компонента виготовляють цементи для пломбування та пасти для чищення зубів з абразивним ефектом.

    Оксид цинку активно використовується в процесі виготовлення гумових шин, на підприємствах нафтопереробної та ЛК-галузі. Саме на основі цієї речовини виробляються та барвники, а також керамічні вироби. Що стосується керамічної промисловості, то тут оксид цинку дуже високо цінується через здатність знижувати температуру плавлення глазурі і покращувати еластичність мурави.

    У хімічній промисловості спектр використання речовини надзвичайно широкий. Його використовують для:

    - виробництва хлоропренових каучуків - окис цинку необхідна для вулканізації гуми;

    - синтезу метилового спирту - оксид цинку виступає в цьому процесі в ролі каталізатора реакції;

    - виготовлення емалей і фарб - тут окис цинку необхідний як білий пігмент;

    - виробництва парфумів, туалетних вод, косметичних засобів і різних типів паперової продукції - оксид цинку застосовують як пігмент і наповнювач;

    - виготовлення кормів для тварин;

    - видалення глибокої іржі.

    Також окремо розглянемо застосування оксиду цинку в сфері електроніки. На його основі виготовляються варистори, необхідні для виробництва обмежувачів перенапруги. Застосовують його і при створенні електричних кабелів і феритів. Порошок цинку також необхідний для нормального функціонування порошкових лазерів. Активно задіюється оксид цинку і при виготовленні блакитних світлодіодів, входить до складу теплопровідних паст.

    Наноструктури даної речовини, його тонкі плівки застосовуються для отримання газо- або біосенсорів з високою чутливістю. У нагрітому стані оксид цинку здатний поглинати різні види газів, але при цьому змінюється ступінь його провідності.

    Рекомендуємо купити окис цинку в зв'язку з підвищенням інтересу промислових виробництв до властивостей його тонкоплівкових шарів. Саме вдале поєднання електрофізичних і оптичних властивостей є максимально корисним для застосування окису цинку в промислових цілях. Вся справа в тому, що плівки окису цинку надзвичайно стійкі до впливу атмосфери, а також володіють достатнім рівнем хімічної інертності.

    Окис цинку в порошку: застосування для лікування

    Цей амфотерний оксид найчастіше використовується в медицині і фармації, так як він відрізняється сприятливим впливом на людський організм. Особливо позитивний ефект від дії окису цинку помітний на шкірі. Справа в тому, що основний принцип дії окису цинку полягає в здатності до денатурації білків і утворення альбуминатов. Якщо речовина нанести на пошкоджені ділянки шкіри, то через невелику кількість часу явищ ексудації на її поверхні стане набагато менше, як подразнень і запалень.

    Також до важливих властивостей оксиду цинку варто віднести:

    - інтенсивний в'яжучий ефект;

    - здатність ефективно підсушувати шкіру;

    - посилення вироблення колагену клітинами шкіри;

    - зменшення шкідливого впливу на шкіру факторів навколишнього середовища.

    Окис цинку високо цінується лікарями-дерматологами, тому вона є основним компонентом лікарських засобів від сонячних опіків, дерматитів, сухих і мокрих екземи, виразок, пролежнів, стрептодермії, подряпин, попрілостей у дорослих і дітей. Кошти на основі цинку дозволені до використання навіть на чутливій шкірі новонароджених, так як ця речовина не проникає вглиб шкіри і не накопичується в ній.

    Цинк оксид в косметиці зустрічається не так і рідко. Він входить і до складу сонцезахисних засобів в якості УФ-фільтра. Завдяки своїй біологічній і хімічної інертності, а також нетоксичність цинк оксид активно застосовується при виготовленні гіпоалергенної косметики для дорослих і дітей і косметичних засобів для чутливої ??шкіри.

    Де купити цинк оксид за вигідною ціною?

    Зателефонувавши нам за номером телефону, вказаним на сайті, ви можете замовити потрібну кількість товару, не виходячи з дому, а також підібрати підходящий варіант оплати і доставки товару. З кожним з наших клієнтів ми окремо стверджуємо терміни і спосіб відправки хімічної продукції по території нашої країни.

    Окис цинку купити у нас ви можете як в роздріб, так і оптом. Вартість покупки буде набагато менше, якщо ви оформите на нашому сайті оптовий замовлення.

    Якщо вас цікавить, як вигідно купити окис цинку в Україні і не переплатити за її доставку, звертайтеся до наших менеджерів за консультацією. У них ви також зможете отримати всю необхідну інформацію про сертифікати якості на нашу продукцію, потрібні вам лабораторні висновки та інші види офіційної документації.

    Крім цинку оксиду, в нашому магазині представлений дуже широкий асортимент інших хімічних речовин. Чекаємо ваших дзвінків за номером телефону, вказаним на сайті!


    Характеристики
    ТипПорошок
    УпаковкаМішок паперовий

    Написати відгук

    Увага: HTML не підтримується!
    Погано Добре