Menu
Ваша корзина

Ми працюємо понеділок - п'ятниця 09:00-17:00. РУСЬКИЙ КОРАБЛЬ ІДИ НА Х*Й!

    глюконо-дельта лактон, лактон глюконової кислоти 2932209000

    глюконо-дельта лактон, лактон глюконової кислоти
    Увага!
    У зв`язку з ситуацією, уточнюйте актуальні ціни у менеджерів, дякуємо!
    глюконо-дельта лактон, лактон глюконової кислоти Оптові ціни, уточнюйте у менеджерів деталі.
    • наявність: В наявності
    • Ціна за: 1 кг
    • Фасовка: кг.
    • SKU: 34266010
    • ТН ВЭД: 2932209000
    • Країна виробник: Евро Союз
    • Статус: предоплата
    • Бренд: Европа
    1133 переглядів
    soda.kiev.ua - image
     
    soda.kiev.ua - image
     
    soda.kiev.ua - image
     
    soda.kiev.ua - image
     
    soda.kiev.ua - image
     

    Пропонуємо Вашій увазі ГДЛ (глюконо-дельта лактон, лактон глюконової кислоти) - добре розчинний харчової регулятор кислотності, застосовують в м'ясний, молочно

    Для підвищення інтенсивності і стабільності забарвлення, регулеровку смакових якостей, регулювання рН ковбасних виробів рекомендується застосовувати глюконо-дельта-лактон.

    глюконо-дельта-лактон (ГДЛ) - білий, практично без запаху кристалічний порошок зі злегка солодкуватим смаком, добре розчинний у воді.

    в м'ясних продуктах ГДЛ гідролізується в глюконовую кислоту під впливом вологи м'яса, поступово знижуючи рН системи. При встановленні рівноваги з лактона, що має слабокислу реакцію, виникає глюконова кислота з кислим смаком і низьким показником рН.

    Знижений рН-рівень встановлюється в проміжку від 40 до 60 хвилин і більше, в залежності від концентрації ГДЛ і температури. При температурі 25 ° С рівновага встановлюється через 3 ч, при 40 ° С - через 1 год.

    Як і кислоти, що містяться в м'ясі, глюконова кислота бере участь в утворенні смаку готового продукту.

    ГДЛ можна домішувати до посолочной суміші, якщо бажано отримати розсіл зі зниженим рН, причому в сухий посолочной суміші він не має кислого смаку, тільки після розчинення посолочной суміші у воді можна отримати розсіл з необхідним ступенем кислотності.

    Встановлено , що при додаванні 0,25 і 0,5% глюконо-дельта-лактона кількість нітриту в готової ковбаси зменшувалася від 7,8 до 4,8 і 3,1мг. При цьому стійкість забарвлення ковбаси підвищувалася прогресивно, а рН знижувався від 6,1 до 5,5.

    Дозування 0,1?0,2% глюконо-дельта-лактона для варених ковбас є достатньою для отримання необхідного рівня рН.

    При використанні ГДЛ разом з іншими відновниками типу Еріторбат натрію, глюконо -Дельта-лактон сприяє швидкому розвитку забарвлення в процесі варіння або копчення. Час копчення в цьому випадку може бути скорочено на 50%, а готові продукти будуть кривитися набагато менше, а зберігатися довше.

    При виробництві сирокопчених ковбас рекомендується додавати ГДЛ в межах 0,5?1,2%. Така норма мотивується тим, що кислотність може бути різною внаслідок мінливості мікрофлори.

    Перевагами глюконо-дельта-лактона є істотне скорочення тривалості виробництва сирокопчених ковбас.

    Успішне виробництво сухих ковбас залежить від своєчасного зниження рН ковбасного виробу безпосередньо в процесі виробництва. рН сировини може досягати 6,4, а підсумковий рН-рівень ферментованих ковбас повинен відповідати рівню 4,8?5,4.

    Традиційно рН-рівень сухих ковбас регулюється за допомогою молочної кислоти, що виробляє стартові культури, які використовуються в ковбасної масі. Дана ферментація проводиться в залежності від температури протягом декількох днів. За допомогою глюконо-дельта-лактона можна зменшити рН безпосередньо в фаршевих емульсії і, таким чином, патогенний розвиток і утримання мікроорганізмів значно скоротиться.

    В процесі виробництва сухих ковбас глюконо-дельта-лактон може використовуватися в комбінації з традиційними стартовими культурами. Низький рівень рН, досягається при використанні ГДЛ, сприяє розвитку стартових культур.

    Дозування 0,5?1,2% глюконо-дельта-лактона для сирих ковбас є оптимальною і забезпечує високу якість готового продукту.

    Підводячи підсумок, можна відзначити, що використання глюконо-дельта-лактона гарантує:

    • скорочення часу дозрівання ковбас і збільшення їх вироблення;
    • збільшення терміну зберігання продуктів;
    • поліпшення колірної гами, підвищення щільності і нарезаємості ковбас;

    Всі наші продукти упаковані в багатошарові паперові мішки з поліпропіленовим вкладишем по 25кг.

    2% глюконо-дельта-лактона для сирих ковбас є оптимальною і забезпечує високу якість готового продукту.

    Підводячи підсумок, можна відзначити, що використання глюконо-дельта-лактона гарантує:

    • скорочення часу дозрівання ковбас і збільшення їх вироблення;
    • збільшення терміну зберігання продуктів;
    • поліпшення колірної гами, підвищення щільності і нарезаємості ковбас;

    всі наші продукти упаковані в багатошарові паперові мішки з поліпропіленовим вкладишем по 25кг.

    2% глюконо-дельта-лактона для сирих ковбас є оптимальною і забезпечує високу якість готового продукту.

    Підводячи підсумок, можна відзначити, що використання глюконо-дельта-лактона гарантує:

    • скорочення часу дозрівання ковбас і збільшення їх вироблення;
    • збільшення терміну зберігання продуктів;
    • поліпшення колірної гами, підвищення щільності і нарезаємості ковбас;

    всі наші продукти упаковані в багатошарові паперові мішки з поліпропіленовим вкладишем по 25кг.

    скорочення часу дозрівання ковбас і збільшення їх вироблення;
  • збільшення терміну зберігання продуктів;
  • поліпшення колірної гами, підвищення щільності і нарезаємості ковбас;
  • Все наші продукти упаковані в багатошарові паперові мішки з поліпропіленовим вкладишем по 25кг.

    скорочення часу дозрівання ковбас і збільшення їх вироблення;
  • збільшення терміну зберігання продуктів;
  • поліпшення колірної гами, підвищення щільності і нарезаємості ковбас;
  • Все наші продукти упаковані в багатошарові паперові мішки з поліпропіленовим вкладишем по 25кг.

    CAS
    Синонім:глюконолактон, E575
    Хімічна формула:C6H10O6
    CAS №:90-80-2
    Зовнішній вигляд:белый кристаллический порошок без запаха
    Упаковка:Мішок
    Характеристики
    ТипПорошок

    Написати відгук

    Увага: HTML не підтримується!
    Погано Добре

    Хочете купити глюконо-дельта лактон, лактон глюконової кислоти недорого та з доставкою по Україні? «Перший український маркет хімічної сировини» пропонує широкий асортимент хімічної продукції від надійних виробників України та Європи. У нас ви зможете знайти все необхідне для різних галузей промисловості за найкращими оптовими цінами або зробити покупку в роздріб. Дізнайтесь більше інформації у наших менеджерів за телефонами +380 (66) 044-57-00; +380 (96) 351-73-61; +380 (63) 568-04-65; +380 (44) 333-61-86 або оформіть замовлення на сайті та отримайте професійну консультацію!

    Швидко доставимо глюконо-дельта лактон, лактон глюконової кислоти у такі міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Львів, Івано-Франківськ, Рівне, Луцьк, Тернопіль, Ужгород, Вінниця, Запоріжжя, Полтава, Чернівці, Миколаїв, Суми, Житомир, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Херсон та інші міста України.