Menu
Ваша корзина

    Каррагенани для ковбасного виробництва 1302390000

    Каррагенани для ковбасного виробництва
    Каррагенани для ковбасного виробництва
    Каррагенани для ковбасного виробництва
    Каррагенани для ковбасного виробництва
    Увага! На сайті вказані оптові ціни
    Каррагенани для ковбасного виробництва Оптові ціни
    • наявність: В наявності
    • Фасовка: кг.
    • SKU: 34272838
    • ТН ВЭД: 1302390000
    • Країна виробник: Евро Союз
    • Статус: предоплата
    • Бренд: Европа
    176 переглядів
     
     
     
     
     

    Пропонуємо високоякісні карагенан адаптовані для ковбасного виробництва з високим ступенем гідратації (1:60, 1:80, 1: 100 і більше). і стабільним качес .

    З точки зору застосування в м'ясопереробній промисловості, відповідно до загальними характеристиками з усіх гидроколлоидов карагенан - найкращий.

    Карагенан - хороший влагосвязующій, стабілізуючий і желюючий агент, використовуючи який можна домогтися високих органолептичних показників виробляються м'ясних виробів.

    Карагенан - природний загусник, що отримується з певних видів червоних водоростей (класу Rhodophyceae) . Найбільш відомою водорістю використовуваної для виробництва каррагинана, є Chondrus crispus - темно-червоне рослина, що нагадує петрушку, яке росте на скелях в океані на глибині до трьох метрів біля узбережжя Канади, США, Франції.

    Застосування каррагинана охоплює практично весь асортимент м'ясних продуктів, а саме:

    < ul>
  • варені ковбаси, сосиски, сардельки;
  • ковбаси паштетні, ліверні;
  • шинки цільном'язові;
  • ковбаси копчені;
  • м'ясні напівфабрикати;
  • консерви м'ясні.
  • Введення каррагинана в м'ясну сировину здійснюють в сухому (порошкоподібному) або гідратованому (розчиненому) вигляді. При виготовленні емульгованих м'ясних виробів (варені ковбаси, сосиски,

    Характеристики
    Вага25000
    УпаковкаМішок

    Написати відгук

    Увага: HTML не підтримується!
    Погано Добре