Menu
Ваша корзина

    Клітковина Проттек (харчові волокна) 1109000000

    Клітковина Проттек (харчові волокна)
    Клітковина Проттек (харчові волокна)
    Клітковина Проттек (харчові волокна)
    Клітковина Проттек (харчові волокна)
    Увага! На сайті вказані оптові ціни
    Клітковина Проттек (харчові волокна) Оптові ціни
    • наявність: В наявності
    • Фасовка: кг.
    • SKU: 34341195
    • ТН ВЭД: 1109000000
    • Країна виробник: Евро Союз
    • Статус: предоплата
    • Бренд: Европа
    296 переглядів
     
     
     
     
     

    На 98% клітковина Проттект складається з баластних речовин і має велике значення з точки зору біологічної цінності і принципів здорового харчування. Клітковина є харчовими волокнами і дозволена до застосування як харчова добавка. Вона служить не тільки для збагачення продуктів баластними речовинами, а й пропонує цілий ряд функціональних і технологічних рішень.

    Влагосвязивающая здатність. Головна функціональна особливість клітковини- її висока Вологозв'язуючий і жіросвязивающая здатність. Так як волокна клітковини мають капілярну структуру, утримання води відбувається не тільки поверхнею волокон, а й всередині капілярних каналів, в результаті чого волога рівномірно розподіляється і міцно утримується в нинішньому тривимірному каркасі, покращуючи структуру готового продукту.

    Додавання всього 2% харчових волокон значно підвищує показник водосвязиванія в фаршевих системі. Так як рідина транспортується в серцевину волокон целюлози по капілярах, консистенція не береться ніякому негативному впливу, і таким чином забезпечується стабільність продукту.

    Стабілізація і поліпшення консистенції (текстури). Завдяки абсорбуючим властивостям волокон значно скорочуються проблеми з бульйоном-жировими набряками. Ступінь зв'язування жиру клітковиною на пряму залежить від довжини волокна (максимум 1: 6).

    На відміну від більшості інших набухають і водопоглинаючої засобів, клітковина нерастворима в воді і жирі. Це дозволяє досягти гарного зв'язування води при одночасному поліпшенні консистенції.

    емульгуючий дію. В принципі, пшеничне клітковина не є емульгатором, але було дослідно встановлено, що клітковина підтримує дію емульгаторів. У паштети, кров'яних, ліверних ковбасах вона може навіть повністю замінити емульгатор.

    Характеристики
    ТипКлітковина
    УпаковкаМішок

    Написати відгук

    Увага: HTML не підтримується!
    Погано Добре