Menu
Ваша корзина

Ми працюємо понеділок - п'ятниця 09:00-17:00. РУСЬКИЙ КОРАБЛЬ ІДИ НА Х*Й!

    Ксантановая камедь 3913900090

    Ксантановая камедь
    Хіт продажу
    Увага!
    У зв`язку з ситуацією, уточнюйте актуальні ціни у менеджерів, дякуємо!
    Ксантановая камедь Оптові ціни, уточнюйте у менеджерів деталі.
    • наявність: В наявності
    • Ціна за: 1 кг
    • Фасовка: кг.
    • SKU: 34353646
    • ТН ВЭД: 3913900090
    • Країна виробник: Евро Союз
    • Статус: предоплата
    • Бренд: Европа
    1055 переглядів
    soda.kiev.ua - image
     
    soda.kiev.ua - image
     
    soda.kiev.ua - image
     
    soda.kiev.ua - image
     
    soda.kiev.ua - image
     

    Пропонуємо Вашій увазі один з найпопулярніших загусники - ксантанову камедь (Е415, Xantan gum). Використовується у всіх сферах харчової промисловості!

    Камедь ксантану.

    1.Проісхожденіе.

    Камедь ксантану - це природний полісахарид, який був відкритий в кінці 50-х років під час наукових досліджень з промислового використання мікробних біополімерів на базі науково-дослідної лабораторії департаменту сільського господарства США. Наукові дослідження показали, що бактерія Xanthomonas Campestris, виявлена ??в рослинах сімейства капусти, виробляє високомолекулярний захисний полісахарид. Цей полісахарид назвали камеддю ксантану, він проявляє цікаві властивості з технічної та економічної точки зору. Камедь ксантану - мікробіологічний продукт і його характеристики в великій мірі залежать від мікроорганізмів. Молекулярну масу і властивості ксантану можна регулювати, змінюючи умови життєдіяльності мікроорганізмів.

    Камедь ксантану знайшла своє застосування, починаючи від харчових продуктів до нафтовидобувної галузі.

    2.Строеніе.

    Ксантанова камедь є вуглеводневим полімером з високим молекулярною вагою. Це лінійний полісахарид, що містить велику кількість бічних трісахарідних ланцюгів. Головний ланцюг має структуру целюлози, а бічні утворюють дві ланки D-маноза і одна ланка галактуроновой кислоти. До них приєднані ацетильную групи і групи піровиноградної кислоти. Завдяки такій структурі бічних ланцюгів ланцюг ксантану надзвичайно міцно захищена від хімічного і ферментативного гідролізу.

    3.Свойства.

    Розчини ксантану стабільні при різних температурах і кислотності, а також при механічній обробці, добре переносять заморожування і відтавання.

    Ксантан розчинний в холодній і гарячій воді, розчинах цукру і молоці, але не розчинний в більшості органічних розчинників. Водні розчини ксантану мають незвичайну властивість - при механічному навантаженні (розмішуванні, перекачуванні насосом і т.д.) вони втрачають в'язкість. Як тільки механічна дія закінчується, моментально відновлюється первісна в'язкість.

    Розчини ксантану мають високу псевдопластичні рідини, тобто коли зростає дотичне напруження, повна в'язкість досягається практично моментально. Ксантанова камедь має високу ступінь в'язкості «в спокої», але коли прикладається зсувне зусилля, то ступінь в'язкості зменшується, тобто вона має показник пластичності. Високий ступінь в'язкості «в спокої» означає, що ксантан володіє винятковими емульсійними властивостями і надає розчинів хороші «липне» властивості. У порівнянні з іншими гідроколоїдами, камедь ксантану більш псевдопластичні рідини. Псевдопластичні рідини посилює якості сприйняття кінцевого продукту (відділення аромату, органолептиком) і гарантує відмінну змішуваність, стабільність при перекачуванні і плинність продукту.

    Ксантанова камедь одна з найбільш стійких до зміни водневого показника рН.

    В'язкість розчинів в діапазоні рН 1 13 відносно постійна. Розчини ксантану дуже

    стійкі до кислотного гідролізу особливо, коли присутні органічні кислоти. Безпосередньо в органічних розчинниках камедь ксантану розчиняється. До 40-50% таких загальноприйнятих розчинників, як ізопропанол, метанол, етанол або ацетон можуть додаватися в водний розчин ксантану без остраху осадження камеді.

    Термостабільність камеді ксантану, як правило, перевершує інші розчинні в воді полісахариди. При виробництві продуктів харчування в'язкість розчинів камеді ксантану після процесу теплового впливу, наприклад стерилізації, повністю відновлюється.

    Ксантанова смола показує хорошу стійкість до ферментної деструкції і в розчиненому вигляді не піддається руйнуванню під впливом таких ферментів як амілаза, целлюлаза і ін.

    4.Производство.

    Камедь ксантану отримують шляхом ферментації чистої культури за допомогою мікроорганізму ксантомонас кампестріс (Xanthomonas campestris).

    Промислове виробництво камеді ксантану імітує природний процес при оптимальних умовах. Розчин, що містить вуглеводи, джерело азоту і поживні солі, становить основу процесу бродіння. Сам по собі процес бродіння відбувається в умовах стерильного обладнання, з контрольованим рівнем рН, кисню і температури. Після закінчення ферментації додається ізопропіловий спирт, і ксантанова смола випадає в осад, потім її сушать і розмелюють. Камедь ксантану має білий або кремовий колір, випускається в порошкоподібної формі.

    Всі наші продукти упаковані в багатошарові паперові мішки з поліпропіленовим вкладишем по 25кг.

    Характеристики
    Вага25000
    ТипПорошок

    Написати відгук

    Увага: HTML не підтримується!
    Погано Добре

    Хочете купити Ксантановая камедь недорого та з доставкою по Україні? «Перший український маркет хімічної сировини» пропонує широкий асортимент хімічної продукції від надійних виробників України та Європи. У нас ви зможете знайти все необхідне для різних галузей промисловості за найкращими оптовими цінами або зробити покупку в роздріб. Дізнайтесь більше інформації у наших менеджерів за телефонами +380 (66) 044-57-00; +380 (96) 351-73-61; +380 (63) 568-04-65; +380 (44) 333-61-86 або оформіть замовлення на сайті та отримайте професійну консультацію!

    Швидко доставимо Ксантановая камедь у такі міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Львів, Івано-Франківськ, Рівне, Луцьк, Тернопіль, Ужгород, Вінниця, Запоріжжя, Полтава, Чернівці, Миколаїв, Суми, Житомир, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Херсон та інші міста України.