Menu
Ваша корзина

Ми працюємо понеділок - п'ятниця 09:00-17:00. РУСЬКИЙ КОРАБЛЬ ІДИ НА ХУЙ!

    Желатин кондитерський 3503001000

    Желатин кондитерський
    Желатин кондитерський
    Желатин кондитерський
    Желатин кондитерський
    Желатин кондитерський
    Желатин кондитерський
    Увага! На сайті вказані оптові ціни
    Желатин кондитерський Оптові ціни
    • наявність: В наявності
    • Ціна за: 1 кг
    • Фасовка: кг.
    • SKU: 375917101
    • ТН ВЭД: 3503001000
    • Країна виробник: Евро Союз
    • Артикул: 0635680473
    • Статус: предоплата
    • Бренд: Европа
    638 переглядів
    soda.kiev.ua - image
     
    soda.kiev.ua - image
     
    soda.kiev.ua - image
     
    soda.kiev.ua - image
     
    soda.kiev.ua - image
     

    Желатин є природним биополимером. Як харчова добавка має позначення Е441. Основа желатину - колаген. У своєму складі желатин містить: крохмаль, білки, жири, вуглеводи, мікро- і макроелементи, вітамін РР, 18 амінокислот.

    Це високоякісний тваринний білок, збагачений життєво важливими для людини амінокислотами, вітамінами, мікроелементами .

    Желатин являє собою сипучий твердий продукт, від світло-жовтого до темно-жовтого кольору, без запаху.

    Живильні якості желатину:

    • Поєднання чистого протеїну зі специфічною амінокислотою;
    • Синергетичний ефект в поєднанні з іншими протеїнами; < Фізико-хімічні властивості желатину:

      • Добре розчинний і має високу влагоудерживающей здатністю;
      • Міцність холодцю желатину харчового якості визначається за Блуму (Bloom) або Валенту.
      • Схильний гідролізу, який залежить від ряду факторів - присутності кислот, лугів, бактерій, ферментів, а також температури;
      • При концентрації вище 0,8% желатин при охолодженні осідає з розчину. Температура осадження зазвичай визначається по вязкості10% -ного розчину і відповідає температурі початку гелеутворення;
      • Желатин проявляє амфотерні властивості. У кислому середовищі желатин несе позитивний заряд, а в лужному - негативний;
      • Сумісний з багатьма гдроколлоідамі, цукром, кукурудзяною сиропом, крохмалем, глюкозою, основними харчовими кислотами і ароматизаторами.

      Типи і марки желатину

      Використання передових технологій дозволяє нам виробляти желатин різного типу і марок

      Існують два види желатину А і В, кожен вид желатину проводиться на окремій виробничій лінії. Желатин типу А отримують при обробці колагену свинячих шкір, кислотою. Желатин типу В виходить зі шкір великої рогатої худоби після їх лужної обробки. При цьому, желюючий властивості обох типів однакові.

      Марки желатину:

      • желатин харчовий К-17, К-15, К-13, К-11, К-10 П-19, П-17, П-16, П-13, П-11, П-9, П-7 80,100,120,150,180,200,220,240 bloom
      • желатин технічний Т-11, Т-9, Т-7, Т-4, Т-2,5

      Види желатину :

      • Харчовий
      • Кондитерський
      • Медичний
      • ;
      • Харчовий фасований по 15, 25 грам / пачка.
      • Технічний

      Фізико-хімічні показники міцність холодцю з масовою часткою желатину 10%, Ньютонов- від 2,5 до 19 міцність холодцю з масовою часткою желатину 6,67%, Блюм г см3-від 80 до 240 bloom Розмір частинок, за заявкою клієнта -мінімальний 0,1мм; максимальний 5 мм

      Упаковка Желатин харчовий і технічний упакований в поліпропіленові мішки з поліетиленовим вкладишем по 25 кілограм. Желатин харчовий фасований упакований в пачки по 15,25 грам

      Термін зберігання Желатин харчовий ГОСТ-11293-89 - 1 рік від дати виготовлення. Желатин харчовий ТУ У 24.6-00418030-002-2007 - 2 роки від дати виготовлення.


    CAS
    Міжнародна назва:gelatin
    CAS №:9000-7-8
    Характеристики
    Складжелатин харчовий
    ТипЖелатин

    Написати відгук

    Увага: HTML не підтримується!
    Погано Добре

    Хочете купити Желатин кондитерський недорого та з доставкою по Україні? «Перший український маркет хімічної сировини» пропонує широкий асортимент хімічної продукції від надійних виробників України та Європи. У нас ви зможете знайти все необхідне для різних галузей промисловості за найкращими оптовими цінами або зробити покупку в роздріб. Дізнайтесь більше інформації у наших менеджерів за телефонами +380 (66) 044-57-00; +380 (96) 351-73-61; +380 (63) 568-04-65; +380 (44) 333-61-86 або оформіть замовлення на сайті та отримайте професійну консультацію!

    Швидко доставимо Желатин кондитерський у такі міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Львів, Івано-Франківськ, Рівне, Луцьк, Тернопіль, Ужгород, Вінниця, Запоріжжя, Полтава, Чернівці, Миколаїв, Суми, Житомир, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Херсон та інші міста України.