Menu
Ваша корзина

    Високогідролізований эножелатин 3503001000

    Високогідролізований эножелатин
    Високогідролізований эножелатин
    Високогідролізований эножелатин
    Немає у наявності
    Високогідролізований эножелатин
    Високогідролізований эножелатин
    Високогідролізований эножелатин
    Увага! На сайті вказані оптові ціни
    Високогідролізований эножелатин Оптові ціни
    • наявність: Немає у наявності
    • Фасовка: кг.
    • SKU: 375922859
    • ТН ВЭД: 3503001000
    • Країна виробник: Евро Союз
    • Артикул: 0635680473
    • Статус: предоплата
    • Бренд: Европа
    172 переглядів
    Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 25.
     
     
     
     
     

    Желатин відноситься до хорошим освітлювачі різних вин, схильних до побуріння або виявляють важко переборні фільтруванням легку каламуть, що викликається дією надлишку дубильних речовин.

    Еножелатін - представляє желатин, отриманий з гарячого розчину желатину, шляхом спеціальної обробки при оптимальних умовах. Форма випуску - порошок і рідина. Препарат допущений до застосування відповідно до чинних законодавчих норм.

    Марки еножелатіна:

    • А-нізкогідролізованний еножелатін ;
    • У-еножелатін середнього ступеня гідролізу;
    • З-високогідролізовані еножелатін.
    < Показник активності іонів водного розчину еножелатіна з масовою часткою 1%, од. (РН) 4-7 Масова частка сірчистої кислоти в перерахунку на SO2%, не менше 0 , 5

    Властивості еножелатіна:

    • Володіє більш високою ефективністю взаємодії з фенольними сполуками, ніж звичайний желатин при обробці напоїв і виноматеріалів.
    • Показник таніноосаждающей здатності еножелатіна в кілька разів перевищує значення харчового желатину, що дозволяє ефективно обробляти навіть Високо екстрактні червоні виноматеріали, що важко піддаються обклеювання, підвищити органолептичні якості і забезпечити тривалу стабільність напоїв.
    • Еножелатін в формі порошку легко, без грудок розчиняється в холодних виноматеріалах. Рідкий еножелатін дозволяє застосовувати його без попередньої підготовки, додаючи його безпосередньо в оброблюваний матеріал.
    • Низька желирующая здатність еножелатіна дозволяє обробляти вина, що зберігаються на відкритих майданчиках, а також поєднувати обклеювання з обробкою холодом.
    • Еножелатін застосовується спільно з мінеральними сорбентами - бентонітом або колоїдним розчином діоксиду кремнію, при необхідності в цю схему може бути включений танін. При використанні еножелатіна кількість мінеральних сорбентів зменшується вдвічі.
    • Обробка столових і кріплених виноматеріалів еножелатіном забезпечує їх прозорість і необхідну стійкість до колоїдних помутнінь, сприяє збереженню типовий забарвлення і букета, формуванню гармонійного смаку, не привносить ніяких сторонніх відтінків у смак і букет вина.

    Застосування еножелатіна: Оптимальну дозу визначають на підставі пробної обробки (обклеювання). *

    Для стандартної обклеювання необхідно еножелатіна: - суха товарна форма (порошок) - 0,2 кг на 1000 дал; - рідка товарна форма: а) 1 л на 1000 дал (для білих, столових і марочних вин); б) 2 л на 1000 дал (для червоних і кріплених вин).

    * згідно з технологічною інструкцією по обробці виноматеріалів еножелатіном ТИ 00011050-1272-2011, розробленої Національним інститутом винограду і вина В«МагарачВ» Національної академії аграрних наук України.

    Упаковка еножелатіна: тара з пластикових або інших матеріалів, дозволених для упаковки харчової продукції вагою від 5 50 кг.

    Enogelatin is gelatin made of hot gelatin solution by means of special processing in optimal conditions. Forms of the product are powder and liquid. The agent admitted for use in compliance with applicable legislative regulations.

    < ul>

  • Exhibits higher interaction efficiency with phenol compounds than standard gelatin in processing of drinks and wine materials.
  • Tannin precipitation index of enogelatin exceeds values ??of food gelatin by several times that allows to treat even heavy-bodied red wine materials complex to fining, as well as to improve their organoleptic qualities and ensure long-term stability of drinks.
  • Enogelatin powder easily and smoothly dissolves in cold wine materials without balls formation. Liquid enogelatin allows to use it without preliminary preparation adding it directly to process materials.
  • Low gelling properties of enogelatin allows to treat wines of external uncovered storage, as well as to combine fining with cold treatment.
  • Enogelatin complements with mineral sorbent agents, swelling clay or silicon dioxide colloid solution; tannin may be included to the scheme as may be required. If using enogelatin the amount of mineral sorbent agents halves.
  • Enogelatin treatment of table and stiff wine materials provides for their clarity and anti-tanning stability, supports retaining of standard coloring and flavor, forms balanced taste, prevents bringing of secondary shadings.
  • Use of enogelatin: Appropriate dosing rate is defined by proofing (fining). * Necessary dosing rate of enogelatin for standard fining : - Dry commodity form (powder): 0,2 kg / 1000 dal; - Liquid commodity form: a) 1 l / 1000 dal (for white, table and vintage wines); b) 2 l / 1000 dal (for red and stiff wines). <

    Характеристики
    Складжелатин харчовий
    ТипЖелатин

    Написати відгук

    Увага: HTML не підтримується!
    Погано Добре