Menu
Ваша корзина

    Крохмаль картопляний 1108130000

    Крохмаль картопляний
    Крохмаль картопляний
    Крохмаль картопляний
    Крохмаль картопляний
    Крохмаль картопляний
    Крохмаль картопляний
    Крохмаль картопляний
    Крохмаль картопляний
    Увага! На сайті вказані оптові ціни
    Крохмаль картопляний Оптові ціни
    • наявність: В наявності
    • Ціна за: 1 тонна
    • Фасовка: кг.
    • SKU: 376251685
    • ТН ВЭД: 1108130000
    • Країна виробник: Евро Союз
    • Статус: предоплата
    • Бренд: Европа
    226 переглядів
     
     
     
     
     
    Додаткова інформація про відвантаження: Картопляний крохмаль фасується в мішки по 25кг. На палеті 40 мішків. Крохмаль картопляний можна купити мінімальною партією - 1 палета (нетто: 1000 кг).

    Технологія виробництва: Картопляний крохмаль нативний є продукт механічної переробки бульб картоплі. Основні технологічні операції виробництва картопляного крохмалю: - мийка бульб картоплі (видалення землі, піску і т.п. ) - дворазове подрібнення бульб (отримання картопляної кашки) - відділення картопляного соку від кашки (на гидроциклонах); обробка діоксидом сірки або сірчистої кислотою (для підвищення якості крохмалю - його білизни і перешкоди розвитку мікроорганізмів); одержування сирої крохмальної суспензії - сирого крохмалю (концентрація крохмалю 37-40%) - сушка сирого крохмалю (на пневматичних сушарках, тобто розпушений крохмаль рухається в потоці гарячого повітря) - фасування готового / товарного крохмалю (в багатошарові паперові мішки, поліпропіленові мішки і т.п. масою нетто не більше 50 кг)

    застосування: Картопляний крохмаль застосовується: - в якості наповнювача / загустителя в харчовій промисловості: м'ясна галузь (варені ковбаси, сосиски, сардельки, фарші і фаршеві вироби, шинки, м'ясні начинки), рибна галузь (крабові палички, рибні напівфабрикати - котлети і т.п.), харчоконцентратна галузь (фруктові і плодово-ягідні киселі), фасування для роздрібного споживання (упаковка масою нетто до 1 кг) - в якості основної сировини для виробництва картопляного модифікованого крохмалю; декстринів; мальтодекстрина тощо. - в хіміко-фармацевтичної промисловості в якості наповнювача в таблетованих лікарських засобах та присипках - в текстильній промисловості (для процесу шлихтования ниток, тобто пропускання ниток основи через клеїть - шліхту, що створює після висушування на нитки гладку, еластичну плівку, яка оберігає нитку від розриву при ткацтві; Крохмаль в чистому вигляді має функціональні властивості і знаходить широке застосування в харчовій промисловості. Крохмаль використовується як загусник, що зв'язує агента, Вологозв'язуючий сировини. Крохмаль не розчиняється в холодній воді, але вбирає воду і набухає. При підвищенні температури відбувається взаємодія молекул води з утворенням численних водневих зв'язків і поступове руйнування міжмолекулярних зв'язків крохмальних молекул. Руйнується внутрішня структура крохмальних молекул, відбувається поділ довгих сегментів крохмальних ланцюгів, зменшується розмір кристалічних областей крохмальних зерен. При подальшому нагріванні у великій кількості води відбувається втрата кристалічної структури, відбувається процес клейстеризації. На процес клейстеризації впливає тривалість температурної обробки і якість процесу дезінтеграції - механічного перемішування.

    Переваги застосування: клейстеризація крохмалю, його в'язкість залежать від середовища - виду та кількості присутніх компонентів (цукру, білків, жирів, харчових кислот, води). Високий вміст цукру зменшує швидкість клейстеризації, знижує пік в'язкості, зменшує силу крохмальних гелів. Високий вміст жирів, масел, білків гальмує процес набухання крохмальних зерен. Низькі концентрації солей майже не впливають на клейстеризація і освіту гелю. При використанні харчових кислот в харчових продуктах середовище з рн 4-7 не робить великого впливу на процес набухання і клейстеризації крохмалю. Взаємодії комплексу білок-крохмаль-вода має значення для утворення структури хліба (клейковини тесту), від чого залежить якість випічки. Крохмаль має широке застосування в різних промисловостях: - в пищеконцентратной промисловості при виробництві пудингів, концентратів супів, киселів, підливах; - в молочній промисловості для виготовлення продуктів дитячого харчування, десертів; - у виробництві ковбасних виробів, фаршів в якості наповнювача і для зв'язування вільної вологи; - в кондитерському виробництві при виготовленні желе, мармеладу, цукерок, печива; вафель; - в хлібопекарському виробництві; - у виробництві пива, квасу, спирту; - в технічних цілях: - для отримання різних крахмалопродуктов (декстрину, глюкози, патоки, цукрових сиропів); - в текстильній, паперовій промисловостях; У фармацевтичній промисловості застосовуються крохмалі високої якості з низьким вмістом мікроорганізмів та використовуються як сполучна речовина і розпушувач при таблетуванні, при виготовленні порошків, присипок.


    Характеристики
    Складкрохмаль
    Типкрохмаль

    Написати відгук

    Увага: HTML не підтримується!
    Погано Добре