Крохмаль пшеничний 3505000000








Крохмаль пшеничний Оптові ціни
1.00 грн.
- наявність: В наявності
- Фасовка: кг.
- SKU: 376270726
- ТН ВЭД: 3505000000
- Країна виробник: Евро Союз
- Статус: предоплата
- Бренд: Европа
131 переглядів





h1> Застосування нативного пшеничного крохмалю відомо в таких областях харчової промисловості як: • Хлібопекарська і кондитерська індустрія - для вироб- ництва тістечок, печива, пирогів, сумішей для кондітер- ських виробів, желейних виробів типу лукума , бісквітів, пудингів, злакових пластівців для сніданку - підвищує мяг- кістка виробів, пористість, обсяг, покращує якість борошна, консистенцію борошняних виробів, уповільнює черствіння. • Макаронна промисловість в якості сполучного засобу або згущувача. • М'ясна індустрія ковбасні вироби - варені ковбаси, сардельки, сосиски, м'ясні консерви та інші м'ясні вироби - як сполучний агент води і жиру. • Рибні вироби - крабові палички. • Спреди, консерви, сухі суміші спецій в якості сполучного агента • Молочна індустрія вершковий крем, пудинги. Використання при технічному застосуванні • Паперова галузь - використовується для виробництва паперу та картону в якості сполучного агента. • Будівельна - використовується для виробництва клею. • Текстильна - використовується для виробництва Шліхт основ технічних тканин, для апретування (крохмальний апретом підвищує зносостійкість, покращує зовнішній вигляд) і для приготування згущує складів. • Хімічна - приготування фарб. • Фармакопейна - володіє муколітичних ефектом і допомагає боротися з кашлем; застосовується в лікувальному і дієтичному харчуванні; для виробництва мазей, присипок, а також входить до складу бинтів для нерухомих пов'язок.
Упаковка і зберігання: Крохмаль упаковується в 25 кг багатошарові паперові мішки, біг-беги вагою 1 000 кг, а також можлива бестарная відвантаження в спеціалізований транспорт Необхідно зберігати в прохолодному, сухому і добре вентілі- руемой приміщенні / складі при максимальній відносній вологості не більше 70%. 18 місяців з дати виробництва в герметичній упаковці.
Якісні показники: Min. Max. Метод Зміст вологи,% - 13,0 DIN EN ISO 1666 Білок (N × 5,7), до маси СВ,% - 0,3 DIN EN ISO 3188 Крохмаль (по Еверс), до маси СВ,% 97,0 - DIN EN ISO 10520 pH 6,0 7,0 DIN 10389 Зола,% до маси СВ - 0,2 DIN EN ISO 3593 Ситовий аналіз, частинки> 200 мкм,% - 2,0 Насипна щільність, кг / м3 500 600
Функціональні властивості: МАФАМ, КУО / г, не більше 10 000 Цвіль, КУО / г, не більше 200 Дріжджі, КУО / г,
Характеристики | |
Склад | крохмаль |
Тип | крохмаль |