Меню
Your Cart

    Вітамін PP (Никоті нова кислота, Ніацин) Niacin 2936290000

    Вітамін PP (Никоті нова кислота, Ніацин) Niacin
    Вітамін PP (Никоті нова кислота, Ніацин) Niacin
    Вітамін PP (Никоті нова кислота, Ніацин) Niacin
    Вітамін PP (Никоті нова кислота, Ніацин) Niacin
    Вітамін PP (Никоті нова кислота, Ніацин) Niacin
    Вітамін PP (Никоті нова кислота, Ніацин) Niacin
    Вітамін PP (Никоті нова кислота, Ніацин) Niacin
    Вітамін PP (Никоті нова кислота, Ніацин) Niacin
    Вітамін PP (Никоті нова кислота, Ніацин) Niacin
    Вітамін PP (Никоті нова кислота, Ніацин) Niacin
    Вітамін PP (Никоті нова кислота, Ніацин) Niacin
    Вітамін PP (Никоті нова кислота, Ніацин) Niacin
    Вітамін PP (Никоті нова кислота, Ніацин) Niacin
    Вітамін PP (Никоті нова кислота, Ніацин) Niacin
    Вітамін PP (Никоті нова кислота, Ніацин) Niacin
    Вітамін PP (Никоті нова кислота, Ніацин) Niacin
    Вітамін PP (Никоті нова кислота, Ніацин) Niacin
    • наявність: В наявності
    • SKU: 378873404
    • ТН ВЭД: 2936290000
    • Країна виробник: Евро Союз
    • Статус: предоплата
    • Бренд: Европа
    175 переглядів
     
     
     
     
     

    Вітамін PP - Нікотинова кислота (ніацин, також вітамін B 3 ) вітамін, що бере участь у багатьох окислювальних реакціях живих клітин, лікарський засіб.

    Білий кристалічний порошок без запаху, слабокислого смаку. Важко розчинний у холодній воді (1:70), краще в гарячій (1:15), мало розчинний в етанолі, дуже мало - в ефірі.

    Міститься.

    Міститься в житньому хлібі, ананасі, гречці, квасолі, м'ясі, грибах, печінці, нирках. У харчовій промисловості використовується в якості харчової добавки E375 (на території Росії з 1 серпня 2008 року виключена зі списку дозволених добавок).

    Продукти тваринного походження, що містять вітамін РР: яловича печінка, свинина, сир, риба , молоко, яйця, нирки, біле м'ясо курки.

    Рослинних джерел більше: брокколі, морква, картопля, помідори, бобові, арахіс, фініки, дріжджі, продукти зі злаків, кукурудзяна мука і проростки пшениці. Багаті вітаміном РР і багато трави: щавель, шавлія, корінь лопуха, люцерна, плоди шипшини, котовник котячий, червона конюшина, кайенский перець, піщанка, листя малини, ромашка, м'ята перцева, женьшень, хвощ, хміль, очанка, пажитник сінної, насіння фенхеля, кропива, коров'як, петрушка, овес, кульбаба.

    В організмі людини нікотинова кислота теж може синтезуватися, за умови присутності незамінною амінокислоти триптофану . Даною кислоти в нашому організмі достатньо, якщо в харчуванні завжди вистачає тваринних білків.

    Цінність перерахованих продуктів неоднакова - вона залежить від того, в якій формі в них міститься вітамін РР. Наприклад, в бобових культурах він міститься в формі, яку організму легко засвоїти. Вітамін РР, який міститься в зернових, і особливо в кукурудзі, практично не засвоюється, тому в тих країнах, де традиційно харчуються кукурудзою, можуть частішати випадки пелагри.

    Вплив.

    • Гипо- і авітаміноз РР: пелагра, тривалий стрес, вагітність (особливо на тлі нікотинової і лікарської залежності, багатоплідна вагітність), період лактації.
    • Гіперліпідемія, в тому числі первинна гіперліпідемія (типи IIa, IIb, III, IV, V).
    • Знижує токсичність неоміцину і запобігає індуковані ним зменшення концентрації холестерину і ЛПВЩ.
    • Ішемічні порушення мозкового кровообігу, облітеруючі захворювання судин кінцівок (облітеруючий ендартеріїт, хвороба Рейно), спазм судин кінцівок, жовчо і сечовивідних шляхів ; діабетична поліневропатія, мікроангіопатія.
    • Неврит лицьового нерва, гіпоацидний гастрит, ентероколіт, коліт, довго не загоюються рани і трофічні виразки.

    Характеристики
    ВиглядКапсули
    Добова доза15-20 міліграм.
    ТипВітаміни

    Написати відгук

    Увага: HTML не підтримується!
    Погано Добре