Menu
Ваша корзина

    Кокосове масло 3402190000

    Кокосове масло
    Кокосове масло
    Немає у наявності
    Кокосове масло
    Кокосове масло
    Увага! На сайті вказані оптові ціни
    Кокосове масло Оптові ціни
    • наявність: Немає у наявності
    • Фасовка: кг.
    • SKU: 415324484
    • ТН ВЭД: 3402190000
    • Країна виробник: Евро Союз
    • Статус: предоплата
    • Бренд: Европа
    243 переглядів
    Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 25.
     
     
     
     
     

    Кокосове масло

    Привабливий запах кокоса можна виділити з тисячі інших ароматів. Великі горіхи кокосової пальми активно застосовуються в багатьох сферах життя. Це не тільки харчова промисловість, але також медицина, парфумерія, ветеринарія і багато іншого. З м'якою і соковитою м'якоті добувають кокосове масло, володіє поживними і лікувальними властивостями.

    Воно служить основою для багатьох продуктів парфумерії, але не стільки завдяки аромату, скільки здатності покращувати стан шкіри і волосся. Маски з кокосового масла досі є найкращим засобом для зміцнення структури локонів і поліпшення їх густоти. Головне - це повністю натуральний продукт, який легко засвоюється організмом. Саме тому, якщо кокосове масло купити в косметичних цілях, то позитивний ефект гарантований .

    < p align ="CENTER"> Області застосування кокосового масла

    Кокосове масло завдяки позитивному впливу на організм вже давно проникло в медицину. Його прописують при:

    • порушеннях роботи серцево-судинної системи;

    • хворобах нервової системи.

    Незважаючи на те, що у нього невисока ціна, кокосове масло є дуже калорійним продуктом. Прийнявши кілька ложок, чоловік отримує денну норму калорій, тому з ним дуже легко погладшати. Якщо використовувати масло зовнішньо, то можна помітно зменшити подразнення шкіри, вилікувати акне, усунути свербіж від укусів комах, продезінфікувати рани і ін. Поєднання антибактеріальних властивостей, приємного запаху і доступної ціни зробили його головним інгредієнтом для миловаріння.

    У харчовій промисловості кокосове масло застосовується в приготуванні випічки і солодощів. Кокос дарує приємний аромат і смак, тому його часто можна зустріти в рецептах десертів, коктейлів і смузі. Його застосування також обумовлено і економічними причинами - 75 г кокосового масла замінять 100 г маргарину, враховуючи, що вартість останнього вище. Додавання масла кокоса в тісто дозволяє ущільнити його структуру, зробити м'яким і податливим для ліплення.

    Якщо вас не лякають зайві калорії, а тільки холестерин, Сьогодні існує кілька технологій переробки м'якоті кокоса в прозору жовту рідину. Спершу від шкаралупи відділяється копра - це і є м'якоть. Далі її висушують, подрібнюють і відправляють під прес. Є два види пресування: холодне і гаряче. Під час гарячого пресування готового продукту виходить менше, але зате його якість вище. При холодному способі пресування навпаки: масла більше, але його цінність трохи нижче, відповідно, ціна теж.

    залежно від сфери застосування масло може проходити рафінацію або поставлятися в нерафінованій вигляді. Наприклад, для косметичної промисловості рафінація необов'язкова. Тим більше що рафінована олія пахне кокосом набагато менше, ніж нерафінована.

    Ви можете купити кокосову олію в нашому магазині. Доступні ціни та постійні акції на товари завжди радують наших клієнтів. Приємним бонусом служить швидка доставка, так як ми використовуємо особистий транспорт. Працюємо з оптовими і з роздрібними покупцями.

    Характеристики
    Жирність99
    СкладКокосове масло Привабливий запах кокоса можна виділити з тисячі інших ароматів. Великі горіхи кокосової пальми активно застосовуються в багатьох сферах життя. Це не лише харчова промисловість, але також медицина, парфюмерія, ветеринарія і багато що інше. З м'якої і соковитої м'якоті добувають кокосове масло, що володіє живильними і лікувальними властивостями. Воно служить основою для багатьох продуктів парфюмерії, але не стільки завдяки аромату, скільки здатності покращувати стан шкіри і волосся. Маски з кокосового масла до цих пір є кращим засобом для зміцнення структури локонів і поліпшення їх густини. Головне - це повністю натуральний продукт, який легко засвоюється організмом. Саме тому, якщо кокосове масло купити в косметичних цілях, то позитивний ефект гарантований. Сфери застосування кокосового масла Кокосове масло завдяки позитивному впливу на організм вже давно проникло в медицину. Його прописують при: порушеннях роботи серцево-судинної системи; сечокам'яних і хворобах жовчного міхура; імунодефіциті; виразці, коліках, гастритах, запальних захворюваннях шлунку, органів травлення і пр.; хворобах суглобів; онкологічних захворюваннях; хворобах нервової системи. Не дивлячись на те, що у нього невисока ціна, кокосове масло є дуже калорійним продуктом. Прийнявши декілька ложок, людина отримує денну норму калорій, тому з ним дуже легко погладшати. Якщо використовувати масло зовнішньо, то можна помітно зменшити роздратування шкіри, вилікувати акне, усунути свербіння від укусів комах, продезинфікувати рани і ін. Поєднання антибактеріальних властивостей, приємного запаху і доступної ціни зробили його головним інгредієнтом для миловаріння. У харчовій промисловості кокосове масло застосовується в приготуванні випічки і солодощів. Кокос дарил приємного аромату і смаку, тому його часто можна зустріти в рецептах десертів, коктейлів і смузи. Його вживання також обумовлене і економічними причинами - 75 г кокосового масла замінять 100 г маргарину, враховуючи, що вартість останнього вища. Додавання масла кокоса в тісто дозволяє ущільнити його структуру, зробити м'яким і податливим для ліплення. Якщо вас не лякають зайві калорії, а лише холестерин, сміливо замінюйте вершкове масло кокосовим - в нім він майже не міститься і в готовому вигляді можна намазувати на хліб. Виробництво кокосового масла Виробництвом кокосового масла почали займатися ще декілька століть назад, розпізнавши його цілющі властивості. Сьогодні існує декілька технологій переробки м'якоті кокоса в прозору жовту рідину. Спершу від шкаралупи відділяється копра - це і є м'якоть. Далі її висушують, подрібнюють і відправляють під прес. Є два види пресування: холодне і гарячіше. Під час гарячого пресування готового продукту виходить менше, та зате його якість вища. При холодному способі пресування навпаки: масла більше, але його цінність декілька нижче, відповідно, ціна теж. Залежно від сфери вживання масло може проходить рафінування або поставлятися в нерафінованому вигляді. Наприклад, для косметичної промисловості рафінування необов'язкове. Тим більше що рафіноване масло пахне кокосом значно менше, чим нерафіноване. Ви можете купити кокосове масло в нашому магазині. Доступні ціни і постійні акції на товари завжди радують наших клієнтів. Приємним бонусом служить швидка доставка, оскільки ми використовуємо особистий транспорт. Працюємо з оптом і з роздрібними покупцями.
    Типкокосове масло

    Написати відгук

    Увага: HTML не підтримується!
    Погано Добре